Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi_2005 spune:
Bonjour fetelor haideti la cafea eu am trimis copilul la centru de joaca si ma apuc de rascolit casa si camara
Iuliana dar tu ce inaltime ai , 57 zic eu ca nu e mult depinde de inaltime. Cu stomacul e clar de la tabletele alea e tampenie cu genul ala de cure ca nu au rezultatele dorite mai bine iti faci alt stil de viata si mananci fara uleiuri multe si grasimi animale, eu acum sunt asa obisnuita si ma simt ok cumva fara frustrari. Dicarbocalmul e un antacid cam slab, incearca Rennie sau altceva cateva zile poate chiar o cura pt gastrita nu ti-ar strica sau Omeran vreo saptamana.
Cosmina super ca mergeti la mare, ma bucr sa vad cat te-ai plimbat vara sata cred ca ti-a priit vacanta pacata ca se termina. Sa faci poze ca nu am mai vazut Neptunul de o suta de ani.
Am uitat sa va zic ca eu am facut bors de casa cu tarate a ieist super bun, am facut un bors de pui si azi fac o ciorbita taraneasca de porc cu legume acrita cu bors. Gata am plecat la treaba , o zi buna si spor in toate va dorec.
toanca spune:
Neata.
Silvi, multumim de cafea.
Inaltime am 1.59 cm.
Cu siguranta e de la pastilele alea ca prea ma arde in capul pieptului.
Poate o sa-mi fie invatare de minte pentru viitor
Cosmi, in Germania plecam pe 29 august; la 8.25 dimineata avem deja avionul.
Ne-am hotarat si probabil 99,9% vom inchiria masina ca e mai comod
Zic si eu ca Silvi: sa faci poze; nici eu nu am mai vazut Neptunului de o vesnicie.
Cat stati la mare?
G_I_O spune:
Neatza!!!
azi dau de baut....avem 5 ani de la nunta!
Inca sp[er sa plecam pe undeva de sambata pe duminica....
am umblat pt. analizele lui E. de inscriere la gradi. ieri a fost cu tat-su de i-a luat exudat si dus scaunul si C si-a luat sange pt VDRL si alte analize anuale...azi eu la dr. de fam dupa adeverinte.
Eu chiar va invidiez pe toate....acum mi-e ciuda ca am luat pamant, ca suntem lefteri si cu datorii si nu mai plecam niciunde. Al meu trage tare de tot ca sa termine proiectele sa ii vina banii, ca sa ne scapam de datorie...oricum e bine daca am da 10.000 euro pana la sf. anului. Ne putem gandi la casuta pe urma.
Silvia pai lasa ca si voi ati avut o vacanta super in grecia...si mai faceti una...dar na....noi ne-am luat pamant, si nici in proiectari nu merge cum trebuie. macar la voi doctorii nu au parte de crize financiare...si se castiga bine, mai ales daca are si multe garzi. dar vb. lui JP...munceste ca s aplateasca facturile...asta e...din pacate in strainatate se traieste super bine doar dintr-un salar si sa mergi si in concediii de vis...la noi....muncesti de-ti sar capacele si tot nu prea iti permiti mare lucru.
Nasol cu masina, asa e cu astea vechi...mai bine ati vinde-o si luati una mai noua...la cati bani bagati in ea, nu se merita.
Imi pare rau de durerile de stomac....cine stie de la ce si-a revenit ulcerul ala...mai ales ca tu mananci ok si echilibrat.
Iuliana ce fain ca plecati. cate zile stati?
si eu mi-am luat otet de mere...cica se bea un pahar de apa cu o ling. de otet inainte de mesele principale...mama ce ma ardea pe stomac...asa ca am renuntat. dar cica e super bun, nu numai pt. dieta, ci si pt. organism.
Hai mai ca arati super bine pt. inaltimea ta. zau de te inteleg...arati super bine, din ce-am vazut in poze.
Cosmi distractie faina la neptun!
Miha ai gasit cordeluta dintr-aia? la meli melo nu stiu daca sunt, ca-ti zicea Silvia de el...dar acolo sunt cu mult mai scumpe decat la astea normale.
sa inteleg ca nu protejeaza defel spray-ul pt capuse? cica pana la 4 ore protejeaza...asa scrie pe el.
fug sa termin curatenia inceputa ieri.....asa n-am nicio tragere de inima...dar trebuie. si mai am si o tona de calcat.....
o zi faina si un weekend minunat!
toanca spune:
GIO, La Multi Ani si casa de piatra in continuare!
Haide mai pai terenul e ceva la ce ati visat de mult timp; cateodata mai e nevoie de si de anumite sacrificii; dar intr-un final tot voi iesiti in castig cand o sa fie gata casa.
Cati mp aveti?
La Legoland stam 4 zile, dupa care mai stam aproape o saptamana in concediu acasa desi eu as vrea sa merg si cateva zile pe la munte (in Moeciu sau Bran), dar sa vad cum imi conving sotul
Dupa care pe 8 septembrie plec 3 zile la Belgrad (de data asta in interes de servici)
Asa ca o sa reapar la munca abia pe 12 septembrie
Eu nu am luat otet de mere cu apa (adica lichid); am luat pastile cu otet de mere dar m-au terminat la stomac; asa ca am luat decizia inteleapta sa le las naiba; asa cum am mai zis: invatatura de minte!
G_I_O spune:
mersi Iuliana.
Am luat 600 mp, cam asa sunt parcelele la noi. as fi vrut eu 2 parcele, dar nici gand...de abia ne-am permis-o pe asta. asa e...trebuie sa facem anumite sacrificii...daca credite nu vrem sa luam...incercam sa tinem un echilibru in tot.
Ma enerveaza ca nu-mi gasesc un job...cred ca asta ma termina mai mult, decat ca nu mai merg in alt concediu.
Oricum, anul asta am fost si la Munchen, si la madrid si la turci... am luat si terenul....
Stiu ca ai luat pastile...pe mine nu ma durea stomacul de la ele, am luat si eu odata, dar nici nu s-a vazut nimic.
Fain de tine....numai plecata esti...ba in concediu, ba cu munca.
daca stati acasa, sper sa mai intri si pe net sa ne zici cum fu la legoland.
toanca spune:
Voi incercati sa tineti un echilibru, dar si noi suntem cam in aceeasi oala.
Noi avem credit si pentru casa si pentru masina.
600 mp e ok; iti ramane destul loc; e.....nu exagerat de mult, dar acolo o curticica tot ramane.
Eu am cam 150 mp de curte si e ok,
Ca e loc si de mai bine ...asta e partea a doua, dar per total e ok. Macar nu mai stau intre 4 pereti la bloc
cosmi1975 spune:
salutare la ceas de seara
va d ca vb de case ...cred ca s singura de pe aici care am refuzat sa stau la casa ...cand ne am luat ap puteam lejer sa iau loc ,casa acolo la mama pe strada ..dar nu...stiu de cand eram mica ca mama zicea ca s ar muta si maine la bloc ca s a saturat la casa pentru ca in fiecare an e cate ceva de facut si niciodata nu esti gata ..asa am preferat blocul ca sa mai ne facem si alte placeri
noi plecam duminica la neptun si stam 4 zile ca sa facem si un transfagarasan
Silvii sa faci poze multe multe de acolo unde pleci sa ne clatim ochii ...la neptn mie imi place mult si sa stii ca si litoralul nostru s a mai ridicat
G I O multi ani inainte...lasa scapi tu si de palta pamantului si nu te mai stresezi....si zau ca te ai plimbat o gramada annul asta
Toanca ...ce nevoie ai tu de slabit...nuu stiu ....super la legoland ,o sa fie spiridusul fericit
Marakiii....hai pe aici.
toanca spune:
Cosmi, asa cum ai de facut la bloc ai si la casa..
Transfagarasan...wow...super; si eu abia astept sa mai creasca un pic Matei (ca sa aiba mai multa rabdare in masina) pentru ca vreau neapart sa mergem in urmatoarele locuri:
- Transfagarasan;
- Transalpina;
- Maramures;
- Delta Dunarii.
Am gasit niste pensiuni super in Delta si i-am si spus lui Victor ca de la anu' mai subtire cu turcii si alte mari si incepem frumusel plimbarile prin Romania sa vada si Matei acele locuri superbe.
In plus vreau sa-l duc si in pesteri, la Sovata.
In afara de Delta eu am cam fost cam peste tot pe la noi, dar trebuie sa mai vada si el altceva in afara de tari straine
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor.
Cosmina distractie frumoasa la mare
Iuliana si mie mi-a ramas in gand sa vad Delta Dunarii, mereu m-a fost frica de serpi si alte lighioane de asta am evitat sa merg dar e ceva ce merita vazut am vazut ca la Portitza sunt niste locatii de vis. Cu kg te inteleg, poate nu ar strica sa te apuci 2 saptmanai de sport intensiv si sa excluzi grasimile animale, eu asa fac de luni ca sunt blocata la 58,5-59 kg si nu mai dau jos si in 2 aptmani plecam si eu vroiam 55 macar la 57 sa ajung.
Giova eu zic cc 600 mp sunt suficienti si va tin pumnii sa faceti casuta de vis.