Bunaaaa

Bunaaaa | Autor: la_maripossa

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea!! Ma numesc Anca, am 20 de ani, sunt din Suceava dar momentan locuiesc in Spania (Zaragoza). Am un an de cand sunt aici si locuiesc impreuna cu prietenul meu cu care am o relatie de 3 ani.Nu am copii,inca, nici nu prea sunt in plan in viitorul apropiat, consider ca sunt cam tanara pt acest lucru, Inca nu am facut nici nunta si....nu prea as vrea sa fac intai botezul si pe urma nunta ...Tot am intrat pe acest site si am mai citit, in special cateva lucuri referitoare la diete, asta e lucrul ce mai intereseaza cel mai mult.De aceea mi-am facut si cont, ca sa pot opina si eu in legatura cu acest lucru.Ma intereseaza foarte mult dieta disociata 3/3/3 si am de gand sa deschid un subiect cu acesta tema,( nu stiu daca e posibil...am sa ma informez),de asemenea nici nu stiu daca este deschis si acuma vreuna subiect asemenator, nu as vrea sa mai deschid si eu unul degeaba, asa ca,va rog, daca stiti ca este vreun subiect deschis cu ac. tema, sa ma informati....Buuuun, cam atata am de zis despre mine, momentan....si asa m-am lungiiit cam mult...Va pup pe toate/ toti!!!

Intre "a fi" si "a nu fi" ,eu sunt!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Bine ai venit!

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_maripossa spune:

Buna, alexia_07...scuza-ma dar nu prea am inteles ce ai vrut sa zici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_maripossa spune:

aaa, scuze, ala era citatul tau....nu stiam la ce te referi....scz inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai venit pe www.desprecopii.com In ceea ce priveste interesul tau din cate stiu exista un topic dedicat exact pe ceea ce te intereseaza.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput