Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si ce nu e aplicabil? Asa ca in loc de magar ( e cam dur termenul pt persoana pe care o iubesc)hai sa zicem sot/iubit.

Mergi la inceput

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Hello! Mai pe la amiaza, asa...

Nico, ti-a iesit aseara amestecul ala in formele de briose?

Cris ce mai face Lia?

Brotacul meu doarme, sper sa o tina vreo 2 ore sa-mi pot aduna energie.

Eu am o mare dilema! Daca sa fac sau nu bb2. Mi-as dori tare mult sa mai trec prin experienta unei sarcini, sa mai am un copil, sa fie 2, sa se joace intre ei, etc. Ceea ce ma face sa ma mai gandesc este cum ma voi descurca fara ajutor cu 2, cum va simti Ema venirea altui bebelus, cum vom putea iubi un alt copil la fel de mult cum o iubim pe Ema .
In mintea mea, scenariul ar fi cam asa... la anul ma intorc la serviciu, o dau pe Ema la cresa/gradi si incercam natural (asta daca ne-o iesi sau tre sa o luam de la capat cu stimularea). Ideea mea ar fi sa nasc cam cand face Ema 3 ani si sa o mut la gradi la noi in spatele blocului, sa-mi fie aproape.

Stiu ca sunt doritoare de bb2, Nana, Vero si poate mai sunt si alte mamici si nu stim. Voi cum v-ati gandit?
Mamicile care ati facut 2 copii, care e intervalul de timp cel mai "potrivit" intre copii?

Mergi la inceput

Mi-a iesit reteta. A fost o nebunie.
o puteti adapta usor si pt cei mici: puneti pui, peste in loc de sunca

http://gospodini.blogspot.com/2008/02/briose-sarate-mozaic.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Remy, planurile de acasa si cele din targ nu se potrivesc intotdeauna. Sau cel putin in cazul nostru au fost complet paralele. Asa ziceam si eu ca sa raman insarcinata cd are miruna vreo 2 ani. Dar uite ca o clipa de neatentie si bb2 va veni pana sa faca miruna 2 ani. Inca sunt socata, testul mi l-am facut de cateva zile doar. La fel gandesc si eu dc pe bb2 il pot iubi tot la fel de mult. Altadata ma gandesc ca sa nu o dezavantajez pe miruna si sa se simta respinsa sau neiubita. In odiseea noastra am vazut ca sunt destule mamici ce au copilasii la diferenta de 2 ani. Si asta imi da curaj.
Cu voia lui Dumnezeu toate se pot face.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

salutare!
Remy, aceasi dilema o am si eu, insa eu as vrea sa-l nu ma mai intorc la servici.La fel ma gandesc si eu cum o sa ma descurc cu amandoi mici,insa pe de alta parte ma gandesc la mamicile cu gemeni,la alta mamici care au puiuti cu varste apropiate si s-au descurcat.Cred ca va fi greu , dar daca ne gandim cat de repede cresc.....Cu acceptatul altui bebe, cred ca depinde mult de copil,dar eu zic ca cu cat e mai mica diferenta intre ei e mai usor de acceptat,insa mamicile cu puiuti de varste apropiate ne pot da mai multe informatii!Noi suntem hotarati, dupa CM din august, merg la medic, si apoi ii dam batai.Plus ca se zice ca la al doile ramai mai usor.Acu cum o vrea D-zeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

R.Cata, deci vine bebe2? Felicitari,, sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Remy, planurile de acasa si cele din targ nu se potrivesc intotdeauna. Sau cel putin in cazul nostru au fost complet paralele. Asa ziceam si eu ca sa raman insarcinata cd are miruna vreo 2 ani. Dar uite ca o clipa de neatentie si bb2 va veni pana sa faca miruna 2 ani. Inca sunt socata, testul mi l-am facut de cateva zile doar. La fel gandesc si eu dc pe bb2 il pot iubi tot la fel de mult. Altadata ma gandesc ca sa nu o dezavantajez pe miruna si sa se simta respinsa sau neiubita. In odiseea noastra am vazut ca sunt destule mamici ce au copilasii la diferenta de 2 ani. Si asta imi da curaj.
Cu voia lui Dumnezeu toate se pot face.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Felicitari pt noua sarcina! Eu sunt convinsa ca dragostea creste si nicidecum se imparte intre copii. Fiecare e unic in felul lui, iar dragostea apare fara sa-ti dai seama.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

R.Cata, deci vine bebe2?

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Succes si tie in planurile cu bb2!

Ce-mi place de voi ca sunteti hotarate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Mama lui de feisbuk, ce imi mananca timpul!

Am citit zilnic aici, numai sa scriu nu reusesc.

Ne-am intors de la munte, a fost foarte bine, racoare (chiar frig uneori, dar noua ne-a placut).
Mariuta si-a dat drumul la mers, intr-o zi, cat eram acolo. De nu s-a plimbat vreo 3 ore prin camera cu niste pungi cu jucarii dupa ea, am ametit noi urmarind-o
Acum umbla prin casa mult, se vede clar ca nu ii mai place de-a busilea. Se mai dezechilibreaza, dar n-a cazut niciodata serios, doar in fund (Doamne'ajuta si traiasca scutecele textile, care ofera o buna "suspensie" ). Afara inca ne plimbam de manuta.
Marea pasiune acum sunt cartile: ne trage pe noi de deget pana la raftul cu carti sau le aduce ea si "citim". E asa dulce si haioasa cum se aseaza in fundulet si sta atenta foc la tot ce-i aratam acolo. Bineinteles ca noi le stim pe dinafara, cu ochii inchisi, pentru ca trecem de 2-3 ori prin fiecare, de FIECARE DATA. Sa te fereasca sfantul sa renunti mai degraba decat vrea domnisoara
Iar cand se termina cartea si inchidem ultima pagina, ii face cu mana
Dezastrul pe care il lasa in urma ei creste progresiv, in fiecare zi.
Aseara am fost sa ma tund, apoi putin la cumparaturi. Am lipsit 2 ore, iar cand m-am intors, nu mi-am recunoscut casa
Efectiv nu aveai pe unde sa calci, iar Vlad deja bause o cafea, ca sa tina pasul cu ea
Nici acum n-am reusit sa strang totul.

Gata, s-a trezit, ma duc sa o distrez.

Vivelaaa, tu pe unde esti?

Mergi la inceput