Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Si mie mi se pare ca ar trebui ceva analize... da ea a zis sa ii dau 3 sapt asa cum a zis ea si apoi sa ii fac o analiza
treaba e ca isi face o greaaata maxima, ca dc le-ar lua frumos poate ca i le-as da macar 3 sapt
Ieri 45 de minute i-am dat 10 ml de calciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

La Multi Ani noua de 6 luni
avem 8700 gr si 70 cm si calduta toata.
astazi vine pediatra sa ne dea a II-ua doza de rotarix , sa ne masoare la sutien si PC.. si sa o intreb o caruta de chestii ...

la ora 10:00 erau 35 grade
Doamne ce ne-om face si astazi. ....
fug sa prepar fructele+biscuit.
AAA succes total cu biscuitii bio de la milupa !!!!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Azi am logoree.
Am luat cereale cu banane si mar milupa din ungaria. Bineinteles ca scrie cum se fac in ungureste si nu am prea inteles cum. Sunt din alea in care trebuie adaugat doar apa, da nu stiu cata apa la cate masuri Stiti careva cum se fac?
Oare cine draq m-o fi pus sa fac experimente lingvistice? Nu am reusit traducerea nici cu google translate

Mergi la inceput

Si nici eu nu am luat nici un leu alocatie sau indemnizatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

VASILASANITA, nu mi s-a intamplat sa se inece asa rau. Si cu gagging-ulstam destul de bine, nu prea se mai ineaca deloc.

SIMIS; pupam baietelul bolnavior!
Cauta pe net cerealel, sigur gasesti cate ceva!

FLUTURAS, ce dulcica e Clara, m-am topit numai imaginandu-mi cum se alinta ea cu mami... Ma gandeam la zilele alea multe si lungi pe care le-ati petrecut in spital, parca au trecut ani de atunci...prin cate ati mai trecut si voi! Meritati sa fiti fericiti!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

GABI, ti-am trimis PM.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata si de la noi!

Dupa o noapte cu 4 treziri intre 11 si 12 si apoi inca de trei ori. Sunt cheauna si-mi vine sa fug de acasa.

Am luat indemnizatia ptr prima oara...depus dosarul pe 12 mai si ieri aveam banutii in cont=me happy.

Vasilanita - nu stiu ce raspuns sa iti dau ptr ca eu merg pe varianta clasica de diversificare...mai incolo o sa ii dau si bucatele, dar deocamdata ptr linistea mea si a ei o sa folosesc blenderul. Mai intrebai de cantitatea de papa - a mea papa intre 150 si 200 grame.

Carmen - inteleg perfect cum te simti, dar vreau sa cred ca e doar o faza si isi va reveni singura macar la programul de dinainte...trezire la 4,5 si apoi la 8...si atunci ma plangeam de nesomn..ehhhh iete ca acum e si mai rau.

In rest stam la racoare...noroc cu AC ca altfel nu stiu ce faceam.

Sa avem o zi buna!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

fetele help !
au itrnat banutii DAR sunt mai putini.
aveti idee se face virarea CIC+alocatie impreuna ? intr-o singura transa ? ca daca e asa , m-au facut la bani ....daca ar fi sa mai primesc alocatia separat pt lunile astea atunci ar fi ok.

Mergi la inceput

A inceput sa ma dispere canicula asta, stam mai mult in casa...bleah! Si in septembrie va fi probabil o saptamana de toamna si apoi iar frig. Ce clima idioata am ajuns sa avem!!!

_

Roxana

Mergi la inceput

la explicatia viramentului scria :"virare salariu" o fi numai CIC-ul... voi cum primiti alocatia ? virament separat? in jurul carei date ??

Mergi la inceput