Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufoasalaura buna tuturor! fragrant iti dorim tot binele din lume...ca de altfel tuturor de pe aici! noi crestem... ilinca la 5 luni are 67cm/7100gr.dr a zis ca a luat cam mult in inaltime(4cm) de la ultima mas. pe langa supa am inceput sa bem suc de morcov+mar+sfecla rosie+portocala,toate separat, ca impreuna nu-i place.morcov mai putin ca am vazut ca face kk tare!!!! am reusit sa luam un AC ca nu se mai putea! adio mare 1sapt.,mergem doar un weekend,si asta ptr. fata! ce mai ingrijoreaza este ca de vreo 3 sapt.mi-a aparut pe mana dreapta,la incheietura,niste pete ca si cum ar fi fost o vanataie,dar nu trec neam. kineto ilincai spune ca ar putea fi dereglarile de la sarcina si mi-a zis sa iau o crema ptr. depigmentare.sau sa merg la un dermatolog?! voi ce ma sfatuiti sau daca v-ati confruntat cu o problema asemanatoare? |
Multumim de urari Monika. Azi avem 6 luni
![](icon_smile_big.gif)
Pufoasalaura si eu am niste pete maronii la incheietura mainii stangi pe interior. Nu am idee cand au aparut. Si eu ma gandeam sa intreb medicul de ele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Multumim vasilasanita de urari.
La multi ani bebelusilor nascuti pe 17!
Mirela cred ca ce racoare e la munte...hm...si noi vrem.
Trimit cate o felie de tort de zahar ars si cate un pahar de sirop de zmeura catre toate mamicile de buburuze.
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
La multe lunite bebeilor dragi sarbatoriti astazi!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adryiii
Multumim de urari Monika. Azi avem 6 luni ![]() Pufoasalaura si eu am niste pete maronii la incheietura mainii stangi pe interior. Nu am idee cand au aparut. Si eu ma gandeam sa intreb medicul de ele. mami fericita de ![]() |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Stefan, Elena Alexandra, Theodor Andrei, Karina Maria si Maria Raysa pentru lunitele implinite !
A venit o ploaie mare dar parca e tot cald in casa.
Zumzu, sa petreceti zile frumoase si voi la munte!
Tare sacait a mai fost azi Alex, vrea el sa descopere tot, sa puna mana, sa duca la gura si sa guste tot....tare obositor e. Tati cred ca se bucura ca s-a terminat weekendul, l-a obosit rau si pe el.
Cand ma gandesc eu ca de acum incepe greul, cu mersul de-a busilea, cu dintii... deja ma ia groaza.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](baietel.gif)
gabivalceanu spune:
Sal, fetili!
E frumos la Moeciu. Dar nu prea ai activitati, ca sa zic asa.
FRAGRANT, ma bucur ca Sophie e bine! Ce linistire pe voi. Cu lp, se va regla treaba. Fata creste, cu timpul poti da iaurt, brinza, daca n-o bea cit vrei tu. Se va invata... acum e prea devreme. N-o stresa deloc! Las-o cum vrea/poate ea. E greu, dar va trece f repede perioada.
Dar ce nu inteleg: daca tu nu maninci nimic ce contine proteina bovina, tot faci in lapte?
Mie, acum trei luni, mi-a dat dr pt Ilinca un medicament ce continea enzime, ca s-o ajute sa digere, in ideea ca poate nu digera proteinele mari... I l-am dat o luna, nu era chiar medicament, erau enzime, ceva ce noi ar trebui sa producem in mod normal. Tie nu ti-au dat pt Sophie?
Eu... am sarit cele trei nunti! M-am agitat atit, am cautat rochie de-am innebunit, am facut planuri peste planuri, am dat tzitzi cu un program anume, ca sa pot ajunge la coafor... ca intr-un final sa nu mai merg la niciuna. Pt ca m-a pocnit o migrena de nu puteam sta in picioare. De aia cu stare de voma, cu miini reci, cu ochi ce vede in ceatza. Crunta. Asa ca au fost doar Ioana si sotul. Eu, in pat, semi-moarta, cu gheata in cap (ma rog, niste teci congelate, ca gheata nu mai aveam) si cu Ilincutza linga mine... si pe cale sa-i iasa un dinte. Apropo, ce dati voi impotriva durerilor de gingii? Eu vreau un gel cit mai eficient si mai non-nociv...
Nu cred ca SHINES e suparata. N-ar avea motive. Discutiile in contradictoriu pot fi foarte constructive si chiar sunt recomandate. Asta e ce mi-a placut mie la forumul acesta: ca fetele sunt inteligente si putem discuta orice, fara sa ne jignim. Daca din start se interzice orice forma de contrazicere... suna a cenzura, ori noi nu dorim asta, nu? Cum putem avansa, daca nu tinem cont si de pareri noi, care, da, uneori sunt opuse propriilor pareri? SHINES e foarte inteligenta si matura, cu siguranta stie toate astea. Doar ca au intristat-o discutiile noastre care dadeau in cearta, eu asa am inteles din mesajul ei.
Aici ploua. Si s-a racorit.
Pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Fetele care au participat la concursul Pampers de pe FB, am doua coduri, nu stiu daca va ajuta cu ceva si ce se poate face cu ele, daca vrea vreuna codurile i le trimit. Am castigat o paturica de la ei si mi-au dat si taloanele astea. Am vazut ca unele dintre voi s-au inscris.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](baietel.gif)
andri31 spune:
seara buna.
a 3-a zi de coacere la propriu 30 grade in casa cu AC , eu sunt deja in pioneze...ma rog ca mandra sa fie in regula
intrebare : MAMA MASII de treaba !!!! eu nu am primit nici un banut de la stat , nici pt alocatie nici pt CIC. Mai este vre-una din voi in situatia asta? de la inceput mi-au spus ca dureaza 2-3 luni. astia nu-s normali la cap!!! chiar asa sa nu-mi vireze nici un ban ? si mi-au spus de la inceput , ca sa nu mai bat drumurile p[e la ei , ca dosarele stau la Cta doar 1 sapt si pleaca la bucuresti si NORMAL ca nu le poti urmari in ce stadiu sunt si nici nu-mi vor putea da relatii daca se intarzie. PORCII !!! mi-e asa de sila si asa am mare nevoie de banuti
......
noapte buna si linistita. ....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Buna dimineata!!!!
Poftiti la cafeluta proaspata si aromata!
Sunt mai matinala in dimineata asta. Nu stiu de ce dar nu mai am somn, piscoata inca doarme. Am descifrat misterul nedormitului noaptea...nu vrea sa doarmala ea in patut...daca o iau langa mine, dau putin titi adoarme instant...daca ma ambitionez sa o culc in patut la ea in urmatoarea jumatate de ora e treaza...asa ca azi noapte am renuntat...la 2 cand s-a trezit am luat-o cu mine...l-am exilat pe tati si uite asa am avut o noapte linistita cat de cat...adik cu adormit instant dupa fiecare trezire ...cred ca de aia sunt fresh asa:))
Mey ce mi-a placut aseara...s-a racorit asa bine...si azi noapte a fost asa bine...m-am simtit ca la munte:)) ma rog p-acolea...
Gabi...sper ca esti fresh si ti-a trecut migrena!
Simo - undeeeeeeeeee eeeeeesssssssttttttttiiiiiiiiiiii? mi-e dor de tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Va pupez si va doresc o saptamana linistita!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)