Avem copii talentati?

Avem copii talentati? | Autor: My_Lady0091

Link direct la acest mesaj

Stiu ca avem!Insa nu prea se pune accent pe acest lucru,nu se aduce aspectul in atentia publicului larg,nu se promoveaza...si e pacat,avem talente in miniatura pe langa noi care fie pleaca,fie renunta,fie raman in anonimat o viatza!

Mamici,tatici,membrii :aveti/cunoasteti copii talentati?

Ce talente au copii vostri?Dans,pictura,poezie,muzica...orice altceva?

Ce bine ar fi daca impreuna cu alte organizatii ar putea face o campanie de promovare a copiilor talentati...

Stiu ca exista "Dan Voiculescu" care promoveaza talentele.Felicitari!

Inainte mai erau emisiunile pentru copii-unde se mai prezentau talente,sa nu uitam ca asa au fost descoperite,spre exemplu Alina Sorescu,Abramburica,Jojo...si multi altii.

Scoala vedetelor-mi s-a parut alt proiect la fel de interesant de promovare a talentelor!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, cunosc copii/adolescenti talentati, nu-i al meu (inca ), dar tot ma mandresc cu ea, ca-i din familie. www.monitoruldefocsani.ro/monitorul_de_vrancea-2-111942.htm" target="_blank">Daniela Curcan.

Interesanta ideea unei asociatii, organizatii care sa se ocupe de acesti copii talentati si poate adminii DC sa o ia in consideratie. Macar prin promovare, daca nu si altfel de proiecte.

Imi placea Scoala Vedetelor.

Abramburica aia talentata de care zici nu-s eu, da' de la ea m-am inspirat de mi-am ales nick-ul.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput