7 pacate zilnice facute in numele sanatatii

7 pacate zilnice facute in numele sanatatii | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Toata lumea stie ca fumatul, consumul de alcool si mancarea de tip fast-food afecteaza sanatatea. Cine ar fi banuit insa ca micile obiceiuri zilnice, precum spalatul pe dinti sau dusul, considerate necesare si sanatoase, pot afecta de fapt sanatatea? ...

Iata care sunt www.supereva.ro/INFO.ASP?id=3236" target="_blank">cele sapte pacate pe care le facem zilnic fata de corpul nostru

Interesant! E bine de stiut!

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

la astea trebuia adaugat si bautul de 2 litri de apa pe zi, fie ca ti-e sete fie ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, le stiam demult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

vreau sa vad si eu pe cineva care nu se clateste dupa ce se spala pe dinti ca punctul 1 il respecta oricum mult prea multi romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io-s curioasa de somnul ala "intre 4 si 15 minute"...ala e somn?! Ca si mie mi se intampla sa-mi pice capatzana asa, cateva minute (mi s-a intamplat si la un curs in facultate, sincron cu colegul de langa:))) si ma trezeam buimaca, nicidecum odihnita...
Aia cu clatitul e faina, asa ar trebui, sa iesim inspumati pe strada

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ilinca,asa se zice.Ca si 10 min. de somn fac minuni.Pt. cine poate,evident!Eu cred ca dorm la prinz o data pe an si atunci trebuie sa fiu obosita tare nu gluma.
Dar ce-i cu apa?Aia 2 L zilnic,nu-s buni?eu stiam ca atunci cind ai senzatia de sete deja organismul e panicat,si ca de fapt trebuie sa bei chiar daca nu ai senzatia de sete.hmmmm!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

care e treaba cu cei 2 l de apa?

Mergi la inceput