Folosirea punctelor
Azi mi-a venit o idee stralucita (sau mai multe ) vis-a-vis de punctele astea acumulate. Pe langa efectul glow si titulatura, nu s-ar putea folosi in mod concret la altceva? Stiu ca era intr-un timp magazinul buburuzelor (sau ceva de genul asta), da' acum nu mai e nimic. Deci, cu punctele astea nu s-ar putea cumpara un tricou, o sapca, o insigna ceva cu semnul desprecopii?
Sau, eventual, gandit un sistem pt. a putea fi folosite la umanitare. Adica eu cumpar cu puncte ceva si apoi il donez la bazar, la umanitare ... nu stiu, ceva de genul asta.
Precizez ca nu e o problema presanta sau care ma macina (dorm bine noaptea, inca ), era doar o idee ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
Interesanta idee
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Androix spune:
Intrebarea e: voi unde mai vedeti punctele alea?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Androix Intrebarea e: voi unde mai vedeti punctele alea? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
In meniul din stanga gasesti 'Foloseste punctele'. Intri acolo si vezi cate ai si ce poti face cu ele. nr de puncte sunt in functie de nr, de mesaje scrise, de subiecte noi deschise.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
Sau la nick, sub locatie (Romania, Bucuresti etc.).
Laura25 spune:
citat din mesajul lui abramburika Sau la nick, sub locatie (Romania, Bucuresti etc.). ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Acolo nu e nr. de mesaje? Eu stiu ca nr. de puncte e mai mare decat nr. de mesaje.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
Daaa, scuze, am gresit ... punctele le poti vedea doar din meniul din stanga. Ce sa-i faci, aveam mintea mai hodinita dimineata .
admin spune:
Ideea nu este rea. O sa o evaluam si probabil ca o sa adaugam produse noi la magazinul punctelor!