Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Chiar nu o poate contacta nimeni pe Crina?Ce o fi cu ea?Ma ingrijoreaza? Carma...si urmatoarea operatie cand o ai? Restul sirenetelor...pe unde inoata? *Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
|
Alina , stai linistita Cryna e ok cu siguranta , dar a si spus ca se da la fund o vreme ...apare ea cand ne asteptam mai putin !
My_Lady0091 spune:
ok....dar era tare demoralizata
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Pt .toate innotatoarele din baltuta o cafeluta :
Nu am avut somn, m-am trezit de la 5.15
acum coc niste vinete
Carma. multa bafta azi la intalnirea cu chirurgul!
va pupicesc si o zi frumoasa sa aveti !
Alina , cum mai stai cu greturile?
carmaw spune:
DaDa multumesc de urari.....
Si eu m am sculat devreme am bintuit pe fb ca sa vad pozele unei doamne pe bicicleta si acum ma pregatesc sa plec
Iei m a anuntat tapiterul ca e brusc bolnav...totul e desfacut ...tipic romanesc
Pe mine ieri m a sunat o gingavita (inspectoare) la Casa de asig sociale ca sa vin sa mi i au cartea de munca ca mi da amenda altfel...
Voi stiti ceva de asta ca de la doamna N nu pot pricepe nimic cind vorbeste...deci eu am platit pina in decembriesi ea zicea ca mi incgide cartea cu 1 august
Ce trebuie sa inteleg din asta???
Vroiam si eu sa mi platesc ca sa fac 15 _20 ani munciti ca poate primesc pensie...
Cum se face???
Pupici pt deslusire
daniela_daneza spune:
Carma, multumesc ...dar nici un comentariu nika ..sau ai fost in pana de idei
offf....d c nu ma mira nimik din fazele astea cu mesterii de aici ....poate ca isi revine mai curand ..desi eu cred ca a prins alta lucarrare si sa nu piarda face de astea ...desi mai corect e sa termini ce ai inceput ....
cu cartea de munca nu te pot ajuta dar normal e ca da , daca ai platit pana in dec atunci se inkide .....
La chirurg ai fost , ce zice ?
o zi frumoasa !
Alles gutte!
carmaw spune:
DaDa am fost la chirurg mi a scos'lita' si am vorbit cu el ca operatia n 3 sa mi o faca in decembrie =ianuarie
O alta veste buna este ca a revenit 'din morti' tapiterul si acum lucreaza ca sa termine azi.
Mama ce comentarii sa fac eu ....care nu merg cu bici???
Oricum bravos pt tonus si tot ce faci...CONTINUA!!
Salutari din partea mea mestrului fotografaf!
In rest pupici la baltuta!
My_Lady0091 spune:
am intrat sa va doresc un sf.de sapt. placut!Io-s ocupata pana peste cap cu de-ale cununiei treburi, plus curatenie,mancare acasa
ieri m-am vopsit, un blond cu reflexii cenusii asa frumos
azi operatiunea epliare acasa..manichiura si pedi...iar maine coafura plus machiaj!
va pupic pe toate!
daniela am vazut poze cu "bicla", bravos!!!!
da, am scapat de greturi, dar nu si de arsurile pe stomac
carma..eu stiu ca acum cartile de munca sunt introduse intr-o baza electronica si sunt returnate institutiei unde lucreaza persoana sau peroanei in cauza!
daca ai tapiter personal...detii vreun concac/vila ceva?
da-mi si mie un ADD pe Facebook,ma gasesti la Daniela in lista:Alina-Roxana...nu mai ai cum rata
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Carmita , ai vazut ca si-a revenit tapiteru .. spor la treaba ! Sa dea Domnul sa termine azi ! Buna si faza cu decalatul op ...ca doar cat sa rezisti si tu ...in privat imi zici tu ce op. ai facut ?
Danke pt admiratie si toate gandurile bune!
Alinutza ce cununie ? A ta cumva ?Sunt in ceata .....sa ne lamuresti te rog ....sa iti fie de bine noul look, abia astept sa te vad ....DISTRACTIE PLACUTA MAINE!
carmaw spune:
Ma roade rau curiozitatea...CE CUNUNIE CE CUNUNIE????????
Ma apuc sa fac manevre pe fb....dar sa stiti ca mie mi au disparut fotografii de acolo...
carmaw spune:
Alina am facut manevra pe fb
DaDa trimit mesaj privat mie Fb imi miroase rau a baza de informatii..