Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Mnaseara! mooor de caaaaaaaaaaaald
Acum fac dus, acum sunt leoarca
Ma bucur sa citesc pe RamoniXX, si mai ales ca a facut impacare impacare cu tati de xoricel, pupam soricelul sa scape de greata, voma si sa pape si el cate ceva. Ce sa iti zic de Canada, e un vis fain, am si eu o prietena care vrea sa plece, a depus dosarul si asteapta parca nu stiu de cate luni sa o cheme la interviu care va fi in franceza.
Gabitza, cand ai timp sa ne povestesti si noua in ce activitati consta scoala lui Dragos, poate mai luam si noi idei noi de joaca/stimulare a piticilor pe langa ce practicam deja. Bafta cu carutul, sa il poti cumpara.
Ramonika, asa deci..te duci la destrabalare si dixtractii, tare te invidiez +++++++!
Mai, ce povestiti voi de spalatul pe dinti patesc si eu cu Amalia, in fiecare seara la baie practicam cica si spalatul pe dinti care inseamna bagat periuta cu picaturica de pasta de dinti in gura, frecat repede repede-2, 3 secunde adica dintii de jos, pauza pt supt pasta de dinti, frecat iar repede repede dintii si maselele de sus, timp in care Amalia tine gurita aproape inchisa in ideea sa manance cat mai multa spuma de pasta, si cam gata , ca nu mai are rabdare. Pe urma cica ii pasez ei periuta sa se spele, dar, bineinteles ca sfarseste pe post de acadea.
Magda, faine progresele Raresului, ma bucur ca pe zi ce trece e din ce in ce mai activ si mai bine!
Many, va sa zica sotz de matale vizita pe Liloase aseara? Asa de mult imi place ideea ca strumfii vostri vor merge impreuna la aceeasi gradinita, e super super fain!! Sunt frate si sora de cruce ca in basme, nu?
Despre moi, tot prin spital colind cate doua reprize pe zi, azi iar am servit control pe masa, al treilea din ultimele zile, col lung si inchis, dar continui cu 'spitalizarea la distanta'(adica merg doar dimineata si seara pt perfuzii), in sensul ca inca mai bag antibiotic ampicilina cica pt diareea care am avut-o, fier pt anemie, no-spa, si maine sa vad ce apare la a 3-a urocultura facuta, in functie de ce microb apare, alte tratamente. Continui sa petrec cate 3-4 ore pe zi in spital, acum ce sa mai zic..noroc cu socrii ca avem unde lasa fata dimineata, ca altfel nu prea aveam cum sa ne descurcam. Vecini nu cunosc sa las fata cu vreo tanti din bloc, neamuri de ale mele ioka, prietene asisderea. Deci, cat nu am vrut si m-am fixat eu ca o sa ma descurc singura, parca mai pe dos este, si mai abitir am nevoie acum de ajutoare Off off, si cand ma gandesc ca peste vreo luna iar internare, si atunci cu tot tacamul.....
Dar nimic si nimic nu ma deranjeaza mai rau acum decat calduraaaaaaaaaaaa, ma suuuufoooooc!!
Mai vreti, ca mai am de plans
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+ cu Radu Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Aaa, si la numele lui bb2 cred ca iar ne sucim, ne razgandim, ne bla bla blaaaaaa
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Lili , macar sa fie cu folos
RamoC pe toti din gasca ne-a mirat decizia lor de a pleca in Canada, aveau o situatie buna in Ro cu job-uri extrabune. Au plecat cam cu 110.000 euro (si nu vandut tot aici) si acolo au cumparat doua tiruri mari (cap de tractor) cu care fac transport marfa in SUA, se ocupa el, iar ea lucreaza intr-un hotel al unor romani, om bun la toate, de la contabilitate primara la relatii clienti. Au venit in fiecare an in tara plus vacante prin Cuba, Bahamas, dar toate aceste iesiri din Canada au amanat acordarea vizei, luna urmatoare o primesc abia. La ei a fost o chestie asa, "am facut si asta". Daca va doriti mult sa plecati sper sa reusiti.
Multa sanatate soricelului vorbitor
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Lili deci asa e cu testele alea....auzi, da rezultatele cum is? respins/ picat, note sau avansat/mediu/slab?? |
E cu note, maxim 9, dar linga ele scrie si ce inseamna, adica un fel de calificativ
many_bani spune:
Licu, ma bucur sa aud ca esti un pic mai bine, chiar daca faci vizite la spital. Ma bucur si mai tare ca ai lasat orgoliul si Amalia sta la bunici cat esti tu la spital, macar acolo sa fii linistita. Si care va fi numele la bebe 2?
Eu sunt tare fericita ca Lila cu Vlad merg la aceeasi gradi. si ca sunt si in aceeasi grupa. Sper ca acomodarea sa fie usoara si placuta ptr. copii(Vlad a cam dat cu mucii in fasole cand am fost cu copii la evaluare). Nu v-am spus pana acum ce atitudine protectoare are Lila fata de Vlad, este tare " mamoasa" cu el, dar el este mai insensibil. Imi doresc ca peste ani ei sa fie prieteni si sa iasa la un cico.
Si totusi Smaraaaaaaa, ne pregatesti ceva?
Monis, nu mai ai pic de net sa ne spui cum este Iulian la bunici?
De Lidia mai stie cineva ceva?
Gata fug la
NB
smaranditza spune:
Cu glas stins, raspund si eu prezent din fundul butoiului cu capacul tras bine. De fapt nici nu stiu de ce am mai tras capacul, ca oricum nu ar incapea nimeni.
Am ajuns efectiv la capatul puterilor, azi am plans de neputinta, acum ma doare capul de mor.
RamoX, te inteleg perfect prin ce treci. soricelul bolnavior sa-i treaca burtica.
Aseara culc frumos copil sanatos, mi se parea mie putin pleostit, dar m-am gandit ca de la oboseala, ca umblase toata dupa-amiaza cu tati si buni prin parcuri. Pe la 12 noaptea tuseste de doua ori, se ridica in fund si incepe sa vomite valur-valuri. Fara sa planga, fara sa maraie. L-am schimbat urgent, am schimbat toata lenjeria pe pat, si s-a culcat saracutul din nou. Peste vreo jumate de ora, in timp ce eu cu tati ne tot gandeam ce a mancat si de la ce s-ar fi deranjat asa stomacelul, se ridica din nou in fundulet saracutul, si urmeaza a doua repriza. La fel de linistit si cuminte. Si asa a tinut-o pana dimineata la 5, incat se trezea si nici nu mai avea ce vomita mititelul. Doar icnea si se culca inapoi. Pentru ca se luminase de ziua, a vazut el sticla cu apa pe noptiera si mi-a aratat-o cu mana. Sotul nu a vrut sa=i dam, eu...disperata sa nu se dezhidrateze baiatul, i-am dat-o. A baut si au mai urmat doua reprize de valuri-valuri. Intre timp epuizasem toate seturile de lenjerie de pat.
De la 5 la 7 a inceput circul, iar temperatura ii crestea direct proportional cu maraielile. La 8,30 era sotul cu el la pedi la cabinet, unde a primit acelasi verdict ca acum vreo doua saptamani: VIRUS! Putin diferit de ultimul, pt ca acum si vomita.
Astazi am vorbit cu o cunostinta la telefon, si exact aceeasi poveste imi relata si ea de azi-noapte - cu fetita ei de 6 ani.
Sunt terminata. Toata ziua ne-am chinuit sa ii dam ceva mancare (orez cu morcovi, cartofi fierti, banana mai verde), dar mai mult de 4-5 lingurite nu a mancat (si jumate de banana). Doar apa a baut....si apa iasa si din el....again...
Pediatra l-a intrebat pe sot daca a avut contact cu alti copii, ca e plin de virusi, si probabil tot ii schimba intre ei. Oare ce raspuns se astepta sa primeasca? Ca il tin ca pe caine, legat de calorifer in casa, sau cum>? Normal ca merge in parcuri, normal ca e zilnic afara. Ce nu mi se pare normal e ca in fiecare saptamana sa imi tot vina cu cate-un virusache acasa.
Dupa ce scapam de virusul asta a spus ca ne va da ceva pentru imunitate...
Offf, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu doi copii mici, si ce o sa mai faca ei schimb de virusi de la unul la altul...
Probabil si de la hormoni iau totul foarte in tragic. IN seara asta la cina am inghitit cu lacrimi, stiind ca Timi s-a culcat cu stomacelul gol. Sotul si mama imi spun ca prea fac tragedie din toata situatia, ca maine va fi deja mai bine, bla, bla.
Ma duc sa ma culc, ca iar m-am pus pe bocite. Nici nu stiu de ce, pt ca puiutul doarme linistit deocamdata.
fetele. Noapte buna!
Mami de Timi nazdravan si 38+
laurairina13 spune:
Neata!
Off Smara, hai ca azi o sa fie mai bine Timi! Exact la asta ma gandesc si eu cand vine bb2, oare cum o sa schimbe bolile si virusii intre ei..
Eu vin de la spital, azi nu am mai servit antibioticul in perfuzie ci direct in ca sa pot veni la timp pana sa plece sotzu la munca, sa raman cu fata. Pfii si doareeee Am toate venele ciuruite si sparte la maini, sa vad diseara in ce vena imi mai baga perfuzia..
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
'Neata
Se trezeste omul odata mai dimineata si nu are ce citi
Atunci dau , ceai si ce mai doriti voi.
Se pare ca si azi va fi o zi torida. LA noi a fost foarte cald ieri dar seara s-a racorit, va imaginati ca am dormit cu sosete si pilota
Azi vine tati
Smara nu ai ce cauta in butoi, mai ai un pic si gata fantomitza isi va cere drepturile , hai ca de acum este chestie de zile
O zi faina va doresc
ionelamaria spune:
Mneatza
Smara. imi pare rau ca puiul nu e ok. Sper sa treaca repede. Lasa supararea ca bebita are nevoie de tine si Timi si tu ai nevoie de tine
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
RamonaCopot spune:
Neatza, oh Doamne Smara...ce greu ne e noua sa ii vedem asa, apoi lor saracutilor. Si pe mine ma incurajeaza sotul ca lasa ca ii trece, ca maine o sa ii fie mai bine. Dar ui ca azi e a treia zi si inca vomita putina apa pe care reuseste sa o bea. Si ieri copilul meu a papat o grisina si a baut aproape 200 ml de apa in 24 de ore pe care a vomitat-o in mai multe reprize.
Tu ce ii mai dai la Timi, sau macar ce ti-a zis sa ii dai?? ma tot gandesc sa ma duc cu el sa il bage pe perfuzii, dar daca aici in casa e asa greu cu el, am epuizat si eu toate lenjeriile de pat, la spital ce o sa fac? imi dau alea mie 7-8 schimburi de pat? o sa stam in voma?!.... nu stiu ce sa fac