Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Smara, in seara asta am avut penultima perfuzie( mi s-a umflat mana de la branula, cealalta mana aveam deja sparta vena de la analize, dixtractie) , maine dimineata ma duc iar pt perfuzie si pt externare cica, numai bine a venit si doctorita din concediu, sper sa pot pune tara la cale cu ea pt cezariana si ce controale mai sunt. In rest moooor de cald, in casa am 28grade, si ma sufooooooc, am lasat geamurile deschise peste tot, poate poate se face curent si se racoreste, dar tot degeaba.
Ma bucur ca ati ales ceza, azi era o tipa in spital in sala de travaliu (ca acolo servesc eu perfuziile),pfoai ce se mai chinuia saraca sa nasca natural- la a doua sarcina era, si ce mai jelea, mi-era asa o mila de ea..Avea contractii super nasoale si dese, dar copilul nu coborase, era si foarte mare, nu era nici anestezist sa vina sa faca cezariana de urgenta, si am inteles ca pana la urma au trimis-o la Constanta Uite de asta prefer eu sa stiu totul programat, stim totul de dinainte, chit ca trag dupa..
Tina, trimite furtuna si la mangalica ca nu se mai poate respira aici
Madam cu Macii, tare m-am bucurat sa te citesc mai ales ca ai muncit 3 zile la mesajPupi lui Mateiu frumos!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 32+ cu Radu Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dankutza spune:
Mai am 2 zile de slugarit si imi pleaca neamurile. De abia astept sa intru aici ca vreau sa povestesc cum a fost experienta Turcia pt mica mea cadana.
Ramonika spune:
neatza
dupa ce 2 zile am tras cu mucii, azi ma simt ca o curca beata si am febra, deci in loc sa fie mai bine e mai rau...
sper sa-mi treaca pana miercuri, ca vreau sa merg la petrecerea organizata de firma. noroc ca incepe la ora 5 PM si o sa stau pana pe la 10 seara, si-asa n-am mai pupam demult vreo petrecere faina, din cauza de
coque si smara cred ca medicul se referea la taietura de pe uter. taietura de pe burta se face orizontal la toata lumea, insa taietura de pe uter daca e orizontala e mai bine decat verticala. nu stiu exact din ce motive ar alege medicul s-o faca verticala...
licu 28 grade stai bine. la noi urca pana la 32-33, de asta bagam aerul conditionat, insa uite ca mi-a venit de hac.
coque a mea a primit Vigantol, asa ca nu stiu sa-ti raspund despre fontanela.
dymo poate-ti mai vine si chef de scris, sa mai citim si despre voi.
Lumi ma refeream la activitatile diurne, nu nocturne. sau si ziua....? poate vii inapoi doi in unul.
strumfy nush ce sa zic cu somnul asta asa tarziu. la noi functioneaza sa fie in casa toate luminile stinse si toti sa se prefaca ca dorm. daca vede ca nu misca nimic, adoarme si ea, dupa ce se maifoieste vreo 10 minute. daca e tati la TV se duce la el, iar adormitul se poate prelungi si pana pe la 22 - 22,30. dar in general adoarme intre 21,30 si 22.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika Lumi ma refeream la activitatile diurne, nu nocturne. sau si ziua....? poate vii inapoi doi in unul. |
Daca respecta orarul de noapte si al Japoniei si al Romaniei?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 32+ cu Radu Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dymomo77 spune:
Asa mi-as dori sa am mai mult timp sa vorbesc cu voi dar si simplul fapt ca va citesc ma ajuta enorm. Sunt undeva pe marginea butoiului, ma simt total coplesita si timpul e atat de comprimat incat reusesc sa fac doar 10% din ce imi propun. Sunt ff obosita si asta pt ca Danut inca se mai trezeste noaptea de cateva ori si plange... nu vrea lapte apa sau altceva, asa ca somnul meu e pe bucatele. Ziua nu reusesc sa dorm din cauza caldurii si de cum fac ochi alerg. Sotzul a fost dimineata la admitere si speram si eu la o dupa-amiaza linistita in 3 dar nu s-a putut. E deja in drum spre Bucuresti pt ca maine la 09.00 trebuie sa fie cu dosarul de acreditare de la master la ARACIS deci abia maine dupa amiaza daca ajunge acasa.
Danut e un mic duracel(Ancutza aici te inteleg perfect) si mai ales daca e in aer liber alearga non stop. Trebuie sa fiu minut de minut cu ochii pe el pt ca se catara pe dulap in bucatarie, se urca in sertare aflate la 1m de sol, trebuie sa stau cu geamurile inchise pt ca se catara pe ele, se urca pe televizor si altele din gama. Are pe pielicica o eruptie f urata care intai am zis ca e de la soare(desi nu a mers prin soare la ore dubioase), apoi ca e de la transpiratie si acum(la indicatia unei verisoare asistent medical) banuim ca e rubeola. La 19.45 am programare la pediatru sa vad ce zice. De vorbit nu vorbeste deloc, olita nu ii mai place, cand ma vede cu periuta de dinti fuge si tot asa. singurul lucru bun e ca mananca ff bine dar de la faptul ca e asa agitat nu se prinde nik de el si are abia 10,4kg.
Cu soacra e cel mai greu ca azi de ex l-am lasat pe Danut cu tata si am plecat la platit rate si facturi. M-a sunat sa ii iau aspenter de la o anumita farmacie, apoi sa ii caut alte medicamente la o alta. La 14.00 cand a plecat sotzul de la facultate a sunat ca vrea perfuzii si perfuzoare si orez fiert ca are diaree(dupa ce aseara pe la 23.30 umbla sotzul dupa medicamente ca era constipata). Refuza sa manance si dupa o saptamana de la ultima sedinta de citostatice inca nu papa decat perfuzii. Daca o sun din oras sa o intreb ce vrea sa manance nu vrea nimic decat eventual porcarii(inghetate, ciocolata, covrigi polonezi etc), daca o cert ca nu mananca imi zice ca nu are ce.
Eu mi-am pus un sterilet acum 3 luni si inca ma lupt cu el. ma dor ovarele de abia mai stau in picioare. In putinul timp liber imi caut alt job pt ca datorita restructurarii din MAI nu ma mai pot intoarce la financiar(ca nu mai e postul in noua organigrama) si trebuie sa merg in operativ la ture unde se lucreaza minim 14 ore lucru care nu ma incanta pt ca nu stiu ce sa fac cu Danut. Cresa nu e suficient, cresa cu bona nu imi permit si apoi toata lumea ma asigura ca la cat e de zvapaiat sigur nu gasesc bona care sa ii faca fata.
Cred ca v-a plictisit suficient rezumatul vietii mele de zi cu zi si sper sa vina si partea aia mai plina a paharului.
magdaz_ina spune:
Rares implineste astazi 20 de luni si am reusit sa depasim pragul de 10: 10130 gr.
Si il laud in continuare pentru ca incepe sa se descurce la urcarea si coborarea bordurilor mici, iar pe cele mari le depaseste cu ajutorul mainilor.
De asemenea, reuseste sa gaseasca uneori pozitia optima de echilibru la coborarea topoganului.
Mai avem si laude mai vechi pe care nu stim daca le spunem in premiera sau in reluare : este foarte ordonat, cel putin in intentie: ia servetelul sa stearga sucul de cirese imprastiat pe masa, ia matura si farasul sa stranga firimiturile de biscuiti... ma si mir cum de mai imi ramane ceva de facut!
rares - clipe in spirala norocului
RamonaCopot spune:
Salutareeeeeeeee,
de mai bine de o luna nu am mai povestit cu voi, dar zilele astea am citit din urma, ca nu imi place sa fiu pe langa .
Am revenit la Alba de miercuri, dupa o saptamana de relaxare la Timisoara si alte 3 saptamani de rasfat la mama acasa. Parca nici nu e asa rau sa fii certata cu sotul , nah...si bune prin raul cel mare.
M-am bucurat tare sa citesc vesti extraordinare despre Lavi , Stumfi , culori de carucioare la Raluci si Dana , ca fetita Smaranditzei inca mai sta la cladurica, ca Licuriciu e mai bine si accepta ajutorul ala de la rubedenii desi nu-i pica prea bine tot timpul. Am vazut poze din vacante la care nu am avut inspiratie la comentarii (ca de obicei ), dar tare mi-au placut, mai ales sa o vad pe Cezara cadana, pe Vladutul cel inalt, pe Mariuta la plaja cu numele scris pe nisip, pe ranjita cu familia ei. Mai am de vizionat pozici cu Santiagii .
Felicitari lui Geo pentru ca reuseste sa tina masinutele uscate sa nu faca buba .
Ah...Lumi si pentru tine ma bucur tare ca esti o saptamana cu R si zic si eu ca si Licu, rasfata-te toata noaptea (pe ambele fuse orare )
Noi de cand am revenit acasa, nu suntem prea bine. adica soricelul nu se simte bine si noi din cauza lui. Ieri am fost cu el la urgente, dar nu am ramas internata, ca nu ii faceau altceva decat am incercat eu deja acasa, iar la pefuzii, desi poate i-ar prinde bine,nu am cum sa il tin si o sa il ciuriue degeaba. Ieri a vomat tot ce am incercat sa ii dau sa pape, a avut diaree, a zis "a doale bultica baiatu'" si cu chiu cu vai aseara am reusit sa ii dau miezul de la o feliuta super mica de paine prajita si o cana de apa pe timpul noptii. Azi a vomat iara, dar diaree nu mai are, dar nici de la ce nu ar mai avea, ca nici apa macar nu vrea sa bea
In alta ordine de idei Licu, Ramonika, Monis, Lavi si toate cele care v-ati gandit la mine va trimit cate un brat mare de . M-am inpacat cu tati de soricel, dar nu mai e ca alta data. ca si chestia aia cu ata, o data ce o rupi, nodul ala ramane mereu ....
gabitza35 spune:
salutari,
sunt in mare viteza,caut de cateva zile acest carucior si nu il gasesc. Stiti pe cineva care il are si doreste sa-l vanda?
Ramo,bine ai revenit..acasa si pe forum
poze
RamonaCopot spune:
vad ca e liniste totala aici. lansez o intrebare, poate ma ajutati voi. a dat vreuna dintre voi test Teofl sau Ielts?? Ne mai gandim inca sa emigram si noi in Canada, dar dosarul ar trebui sa il intocmesc pe mine ca aplicant principal. As vrea mai multe detalii si daca stiti de undeva de unde sa cumpar sau sa descarc ceva teste, sa am idee macar cu ce se mananca, ca parca vad ca ma agit degeaba, la engleza de balta ce o stiu eu de la tv (ca eu am studiat franceza si rusa).
RamonaCopot spune:
Gabitza . Dragut carutul, te gandesti sa le iei cate unul? Daca vad pe undeva anunt.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi