Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)
Raspunsuri - Pagina 18
Babylicious spune:
Salutare! tot 2 in 1...O sa anunt cateva fete...probabil Ireth si Alexia...care e mai aproape sa dea de stire 
Maine merg de dim la spital la eco iar...sid aca a ramas bebelina iar in urma...ii pregatim iesirea, ca se pare ca ea nu are nici un fel de gand sa iasa...
Cat despre Alinuff, mi-a dat ieri un sms destul de trist...Cateterul Antoniei s-a blocat si sunt iarasi in spital, iar ea simte ca a ajuns la capatul puterilor fizic si psihic.
Va pup pe toate, si va multumesc si eu mamicilor din partea noastra ale celor fara experienta!

Oana
39+ cu
Eliza Maria
Ireth spune:
Off, saraca Alinuff
ii tinem pumnii sa fie totul bine!
Adra. la mine cred ca o sa fie 1-2-3 august... vedem ![]()
Ai vorbit cu doctorul de rezerva? eu i-am spus clar ca nu vreau cu bebe la comun, ci cu bebe in camera (adica fie 2 mamici cu bebeii, fie rezerva separata, doar mama si copilul).
36+ 
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Off, saraca Alinuff ii tinem pumnii sa fie totul bine!Adra. la mine cred ca o sa fie 1-2-3 august... vedem Ai vorbit cu doctorul de rezerva? eu i-am spus clar ca nu vreau cu bebe la comun, ci cu bebe in camera (adica fie 2 mamici cu bebeii, fie rezerva separata, doar mama si copilul). 36+ ![]() |
Nu, n-am vorbit, vorbesc cand voi avea o data stabilita. in principiu am inteles ca nu sunt probleme. Si eu vreau cu bebe in camera
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
roxybarbu spune:
Anaemi spune-mi te rog de cand ii dai Colif lui Petru si-a schimbat programul de somn si de masa???????
Alexia si-a dat total peste cap programul de cand administram Colief-ul si vreau sa stiu daca este doar coincidenta sau........
al3xutza_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Neata fetele! In primul rand, MihaelaV NU a nascut ieri Am fost ieri la ginecolog, ne-a masurat burtoiul Adra, poate avem noroc sa stam in aceeasi perioada in spital Fetelor, din partea tuturor burtoaselor/mamicilor aflata la prima experienta de bebe, va multumesc pentru discutiile astea. Sunt foarte foarte interesante, invat o gramada din ele! abia astept sa aplic Suntem in plina curatenie asa ca ma duc sa dau ordine prin casa ![]() 36+ ![]() |
heeyyyy, buna Ireth! Asa este, DPN-ul meu era pe 28 iulie, insa miercuri ma intalnesc cu doc. meu sa punem la cale cezariana, zice ca grasuta mea e prea maricica (3400gr sapt 38) si eu sunt prea mica in bazin! asa ca s-ar putea sa se intample mai devreme! mai ales ca el pe 25 pleaca in concediu cu familia!
Apropo' de rezerva, ai fost in maternitate, le-ai vazut, unde, la ce etaj sunt cele in care poti sta cu bebe! Cu cine tre sa vb pt o rezerva de genul asta! Cu doc? sau vreo asistenta? si cati banuti merge treaba?
te pupacesc!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
Ireth spune:
Alexutza, eu personal n-am vazut rezervele, dar am prietene care au nascut acolo (chiar de curand) si mi-au zis ca sunt foarte ok.
Pentru stabilirea rezervei trebuie sa vorbesti cu doctorul. Dar a mea mi-a spus ca "nu sunt probleme" referitor la rezerva (cred ca am mai spus, am auzit unele zvonuri ca in general tiganii sunt bagati la 4 in camera si copiii la comun... deci ai toate sansele sa fii cu bebe in camera, mai ales ca este un etaj intreg numai cu sistemul asta de rooming-in)
La tine mai este un aspect la care nu stiu sa raspund: avand in vedere ca e cezariana, si primele ore nu te vei putea misca, nu cred ca o sa stai de la inceput cu bebe in camera. Adica o sa ti-l aduca abia cand o sa incepi sa te misti. Asa ma gandesc, si asa mi se pare logic.
Ce m-a mirat ieri a fost ca doctorita a zis "nu e nebunie la nasteri, deci nu e problema cu rezerva" - ceea ce e exact pe dos fata de ce aud de la alte persoane. Adica uite, Mihaela imi zicea ca la CFR 2 nu numai ca nu au paturi, dar cazeaza si 2 pers intr-un pat!!, iar Anaemi a spus la fel, ca veneau pe banda rulanta si nu mai aveau loc...
Deci cred ca mai tine si de noroc ![]()
Referitor la bani - mie nu mi-a dat de inteles ca rezerva de genul asta ar costa suplimentar. N-ar avea de ce, sunt rezerve pentru toata lumea, nu sunt rezerve speciale (la CFR2 imi zicea Mihaela ca exista rezerve cu aer conditionat, si alea costa 1.000 ron - acolo hai ca inteleg, ca sunt considerate "de lux")
Pup! 
36+ 
Savvy spune:
Buna ziua, dragelor! Abia v-am gasit, e drept ca dupa o pauza atat de mare...
Miercuri dimineata, pe 6 iulie, am pierdut dopul gelatinos, am mers la spital, unde mi-au facut internarea si o injectie cu calciu, iar joi dimineata, pe 7 iulie, la ora 2, dupa un travaliu ca la carte pentru o primipara, adica 12 ore, l-am nascut pe baietelul meu, Robert. Deci... sunt mamica!
Va doresc multa sanatate tututor si incerc sa mai intru, sa mai citesc ceva de la voi sau sa va cer sfaturi (cand nu mi-or cadea ochii in gura), mai ales ca noi ne cam chinuim cu alaptatul, bebe ar vrea, dar sanii mei.. nu sunt pe masura lui (prea mari). Poate va reusi peste o luna, cand va mai creste. Pana atunci sper sa nu-si piarda interesul, il pun zilnic la ambii sani, numai ca nu poate trage, saracutul, din rezervoarele mele imense.
Sa fiti fericite cu bebeii vostri!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy
anaemi spune:
Felicitari Savvy! Bine ai venit bebe Robert!
Chiar ne intrebam ce mai faci! 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Roxy,cum adica si-a dat peste cap programul?
Eu de cand ii dau Colief lui Petru, nu mai are crizele alea de plans (nu le are mereu) dar nu si-a schimbat prea mult programul...sau cel putin nu asa sesizabil.
Azi de ex. a fost cam nervos. Nu a vrut sa stea nicicum...si mi se pare ca nici nu prea a mancat. Mai mult tzorcaneala !
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Babylicious spune:
Felicitari Savyy!!!
Bine ai venit bb Robert!! 

Va asteptam cu povesti !

Oana
39+ cu
Eliza Maria

pentru discutiile astea. Sunt foarte foarte interesante, invat o gramada din ele! abia astept sa aplic