Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)
Raspunsuri - Pagina 15
ilida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana Aaa, ilida, cauta fenugreek pastile, le gasesti la Whole Foods si sunt ffff bune pt lactatie |
Merci Betty, astea iau in fiecare zi de cand m-am intors din spital, cate doua de trei ori pe zi. Si chiar cred ca ma ajuta enorm! Oricum, daca era sa beau ceaiuri cred ca ma lasam pagubasa. Adica imi place sa beau ceai la micul dejun, dar nu as putea sa beau cantitati industriale numai ca sa fac lapte. Pastilele sunt sfinte, le recomand tuturor. Cred ca in tara se numeste fenicul, nu?am deja un cavaler!
ramyy spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Rammy, odihneste-te in primul rand! Nu-l mai paziti pe bebe, stiu ca e greu, si mie mi se oprea inima de spaima cateodata, dormea asa de usor incat mi se parea ca nu mai respira. Copilul tau e sanatos inteleg, doar cu greutate mai mica, nu? Pastreaza asta in minte, am un copil sanatos si sa stii ca bebelusii nascuti cu greutate mica recupereaza rapid, pun repede pe ei. Iarasi: odihneste-te, nici nu ai cum s afaci lapte daca tu esti obosita si cu inima in gat de spaima. blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
asa fac si eu de 100 de ori pe zi merg la patut sa vad daca mai respira.
da e sanatos dar cred ca are dreptate pufi sunt eu mai stresata ca e nascut la 35 de sapt si e mai mic si asta e o problema in capul meu

incerc sa ma odihnesc maxim cat pot noaptea de la 10 la 6 dim sta sotul cu el eu stau ziua si el doarme cat poate acum e in concediu inca 2 sapt ...pe urma nu stiu ce o sa fac singura ...sper sa reusesc sa ma descurc pana atunci
lisssa_ana spune:
Laura, aici asa se recomanda. Daca cauti pe net gasesti fff multe articole despre asta.
uite ce am gasit eu :www.ivillage.com/water-dangerous-newborns/6-n-136991" target="_blank">http://www.ivillage.com/water-dangerous-newborns/6-n-136991
Rammy, trebuie sa te linistesti. Tot ce faci e foarte bine
. Ai sa incepi sa vezi rezultate curand.
Cred ca toti bbii se ineaca cu lapte, trebuie doar sa fim pe faza sa ii indepartam de la titi/biberon si sa ii lasam sa se linisteasca.
Filip mi-a stat azi treaz aproape 3h, de la 8 pana acum(la noi e 11 si 15 min dimineata
), face ochii mari si cerceteaza zona. S-a mai linistit,dragul de el, in prima zi era asa de confuz, poate si din cauza aia nu a dormit si a fost f agitat. Acum e ok, mai relaxat, se vede si pe el ca nu mai sta asa de incordat.
Vai...sunt atat de frumosi copiii astia, Ana il pupa si ii canta(ABC-ul)... cica il invata
. e o draguta!
HAI MIHAV!!!!
Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
roxybarbu spune:
Rammy si pisica mea se ineaca cand mananca, pentru ca este lacoma si in primele minute trage foarte tare si cu lacomie din san pana acum cateva zile ma speriam la fel ca tine
acum m-am mai linistit ai sa vezi ca va fi la fel si la tine 
Pentru laptic eu iau niste pastilute in loc de ceai,contin anason,marar si laptisor de matca (NutriNatal) nu stiu daca asta este motivul dar eu am laptic pentru 2 copii![]()
ilida spune:
Si urarile pentru sarbatoritele noastre:

La multi ani, Ramona!
La multi ani, Felicia!

Sa fiti sanatoase si puternice pentru bebelusii vostri!
am deja un cavaler!
lisssa_ana spune:
Roxy, cred ca secretul la lactatie e sa fii relaxata. Corpul stie ce si cat ii trebuie la bb. O sa vedeti ca in cateva sapt, dupa ce prindem incredere in noi, nu vom mai vedea totul asa de negru. Acum totul e nou, mai ales pt cele care sunt pt prima data mamici. Eu si Cristi eram prezenti langa patul Anei la fiecare zgomot scos
...sunt etape ale parenthoodului.
Copiii sunt sanatosi, noi, mamele stim exact ce vor. Aveti incecrede in propriile instrince...nu te insala niciodata. SI...ZEN!!!!
Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
roxybarbu spune:
Fetele pisica mea a inceput sa aiba colici dinaia uraaaaaaaatiiii, pe langa Infacol am bagat si Colief dar inca nu vad nici o schimbare
astazi a mancat la 14:30 si a urlat pana la 17:30 cand trebuia sa pape, dar in loc sa manance a adormit instantaneu la san si inca nu s-a trezit
Are 5 ore de la ultima masa si nu stiu ce sa fac???? Sa incerc sa o trezesc?????
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana Roxy, cred ca secretul la lactatie e sa fii relaxata. Corpul stie ce si cat ii trebuie la bb. O sa vedeti ca in cateva sapt, dupa ce prindem incredere in noi, nu vom mai vedea totul asa de negru. Acum totul e nou, mai ales pt cele care sunt pt prima data mamici. Eu si Cristi eram prezenti langa patul Anei la fiecare zgomot scos Copiii sunt sanatosi, noi, mamele stim exact ce vor. Aveti incecrede in propriile instrince...nu te insala niciodata. SI...ZEN!!!! Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011) Fashion |
Asa este, ai perfecta dreptate

roxybarbu spune:
http://www.canpolbabies.ro/safturi-practice/totul-despre-laptele-de-mam
un articol interesant despre laptele de mama
lisssa_ana spune:
roxy, ti-as spune sa nu trezesti copilul din somn, dar avand in vedere ca e nou nascut si se deshdrateaza repede as trezi-o.
O pediatra mi-a zis asa: nu lasa un bb sa doarma legat peste zi mai multe de 3-4 ore legate pt ca va confunda ziua cu noaptea. Eu asa am facut si cand am mers in Romania si am schimbat fusul orar
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion