Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra f frumoasa burtica! F frumoase pozele !

Hai Mihaela!

Eu am fugit acum, ca Petru a atipit un pic si ma duc sa pun de ceva mancare...sper sa si apuc sa fac ceva pana se trezeste

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Neata tuturor! Asa cam aproape de amiaza, ca abia acum am putut deschide ochii.

La multi ani! celor care sarbatoresc azi. (scuze, dar la cat de somnoroasa sunt nu mai stiu cine isi sarbatoreste ziua de nastere).

In bagajul pt spital sa pun si o sticla cu biberon sau e suficienta lingurita de silicon?
Voi dati ceaiul la bb indulcit cu zahar sau fara zahar?

Pentru ochisorii lui bebe care curg sau au alte mici problemute am auzit ca ar fi mai bun sa se picure cativa stropi de laptic din san, cica e foarte eficient.

Aseara tare jucaus imi era odorul din burtica, asa printre lovituri am adormit si eu.

Va

37 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

am vazut ca vb de frumoasa taietura de la cezariana, pe mine ma cam doare mai ales intr-o parte cand incerc sa ma ridic din pat.

eu am facut dus a treia zi dupa operatie medicul a zis ca e ok, mai ales ca eu m-am risicat din pat la 9 ore dupa operatie ...bebe era la incubator si dupa ce a venit medicul neonatolog sa imi zica ca e ok si ca respira singur si nu a mai vomat...eu in loc sa ma calmez m-am impacientat asa de tare incat am chemat medicul si asistenta sa imi aduca un scun sa ma duca la bebe, initial nu au vrut sa ma lase ca eu zis ca nu e voie sa ma ridic asa de repede da cand au vazut ce ma crizez si imacinetez au chemat toate infirmierele si pe sotul in caz ca lesin sa ma poata ridica si m-au dus ..nu va zic ce dureri am avut cand m-am ridicat am crezut ca mor...dar dupa ce l-a vazut pe bebe m-am calmat

din cate vad pe prima pagina pufi79 e singura care are bebe la 2400gr, poti sa imi ziciplss cat manca copilul la zece zile de la nastere..ca pe mine ma inebunit neonatologul a zis ca trebuie din a zecea zi sa mance 100ml la o masa si Gabriel abia manca 50 ml.

poti sa imi zici bebe al tau cat a papat si cat papa acum ?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Hop si eu

La multi ani Fecian si Rammy!copii sanatosi, tot ce va doriti!

Trebuie sa felicit si eu noile mamicute: Oxidoni, Theo, Roberta si Ruxiii! Bravo fetele! sa aveti parte de copii sanatosi, frumosi, necolicosi, iar voua va doresc refacere usoara!

Mihaela - multa, multa bafta azi! mai ales prin ce ai trecut in ultimele zile... mai ai putin si il vezi pe bebe Alex Hai Mihaela, curaj!

Eu ieri n-am raspuns la apel pentru ca suntem in curatenie generala... nu va inchipuiti ca fac eu ceva! Nici sa vreau n-as putea... asa ca eu sunt mama-Hitler cu 3 sclavi sub mine: Alex, soacra si cumnata Au frecat ieri prin casa pana cand au simtit ca cedeaza... si eu tot mai vroiam dar lasa ca imi scot eu parleala, ca doar pe bebe nu il alapteaza Alex (si mai ales noaptea...)

Nu ma bag inca in discutiile de bebei, kk, greutate, dar citesc cu mare interes eu cum sunt o paranoica din fire...tare sunt curioasa ce m-asteapta dupa nastere

Mai vroiam sa zic ceva, dar caldura asta ma omoara efectiv... revin mai incolo.
Va pup pe toate, dublate sau nedublate, dupa cum zicea cineva

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani, Ramona!
La multi ani, Felicia!

Multumesc, Ana! Eu sunt in fund de admiratie, cum faci tu dulceturi, sincer eu n-as putea....

Evei nu i-am dat deloc ceai, dar, din cate stiu eu, nu se da zahar si/sau miere la bebelusi. Zaharul suprasolicita sistemul digestiv si mai ales pancreasul. Cred ca exista ceva ceaiuri pentru bebei gata indulcite cu glucoza, dar si astea mi se par prea procesate.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Neatza si de la noi!
Tot 2 in 1!

La multi ani Felicia!!!

La multi ani Rammy!!!

Hai Mihaela!!!!

Later edit: Babylicious sunt....offf neuronu asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

LA MULTI ANI FELICIA!! Multa sanatate si un pui iubit iti dresc!!

FELICITARI NOILOR MAMICI: THAIMEED (bun venit bebe Maria-Ruxadra), ROBERTA (bun venit bebe Gabriel), OXIDONI (bun venit bebe Miruna-Maria), RUXIII (bun benit bebe Sara-Ioana), ALINAOPREA (bun venit bebe Carla-Maria), CERELINE (bun venit bebe Maya-Maria)!!! Bun venit puilor vostri si sa va faca viata fericita si implinita!!!

A fost o explozie de baietei si dintr o data, 5 fetite in 3 zile!! E incredibil!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 7 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani Fecian

La multi ani Ramyy

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RAMYY!!! Sa ti dea Doamne Doamne tot ceea ce iti doresti si multi ani fericiti alaturi de familia ta!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 4 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Si acum sa va dam si vesti despre noi. Eu ma simt tare rau, simt cum tot corpul mi e slabit. Ma simt ca si cum am o raceala la inceput care se instaleaza in oase in special. Pur si simplu ma doare tot corpul si nu am chef de absolut nimic.

Joi eram inca la servici, si ma duc eu pana la toaleta. Vreau sa va spun ca am pierdut dopul gelatinos, dar mi s a parut un mod ciudat de a pierde dopul incat a curs ceva sange ca la ciclu. M am dus la spital joi seara si m a examinat. Colul e inca inchis, dar de joi incoace pot tampon, caci sangele nu se mai opreste. Adica nu curge mult, dar totusi nici fara nu pot sa stau. Mi a fost foarte frica, pentru ca nici una din prietenele mele nu au experimentat pierderea dopului cu sange. De obicei e mai gelatinoasa consistenta, dar la mine e doar sange maro.

In fine, amintiri de demult! Iar cu tampon!!

De acum sa vedem cand o vrea sa vina, caci moasa mi a zis ca poate dura si o saptamana. Ieri m am simtit foarte slabita, azi ma simt foarte rau din nou, dar am zis ca ma dati disparuta de la orizont si am zis sa fac prezenta si sa va dau aceste noutati!!

la toate fara exceptii!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 4 ZILE!!!!!

Mergi la inceput