Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Sper ca Dumnezeu ma va intari sa merg mai departe! Ce si cum va fi? Nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Bun#259; elenusht,

Poate ma bag ca musca in lapte dar sa stii ca in viata doar tu contezi. Si cu cit te tii mai tare de ceva, cu atit suferi mai mult. Daca ai putea sa il binecuvintezi pe sotul tau din tot sufletul si sa ii doresti numai bine, poate vei observa in timp schimbari in exterior, dar mult mai sigur in tine. La inceput iti va veni f greu, dar daca perseverezi, multe minuni vor aparea in calea ta.

Am sa incerc sa pun un find bun pentru tine la Sefu de Sus. Ai Ingerii de partea ta. Cere-le lor ajutor, sa te ajute sa te curati de nemultumiri si Dumenzeu sa iti dea Lumina si Iubire care sa i-o dai la al tau. Ridicindu-ti vibratiile, cei din jurul lor cu vibratii joase vor pleca de la sine, iar cei cu vibratii inalte vor intra in cercul tau.

Ai mare grija de sufletul tau. Nu uita ca Ingerii asteapta sa le ceri ajutorul ca sa se manifeste in viata ta.

Tu esti Farul care lunineaza Calea ta.

Cu mult respect,

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

sunt un pic speriata... mi-au. aparut niste afte sau bubite pe limba mai in spatele limbii.... aveti idee de la ce sa fie? mi-au aparut imediat ce am mancat o felie de paine cu unt si dulceata si am baut lapte...

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

nu v-am uitat doar ca am avut ceva probleme, iar....

daca aveam vesti bune sigur ati fi aflat pana acum dar din pacate mi-a venic cm, ba chiar mi-a trecut deja
am hotarat ca o las mai usor cu incercatul deocamdata ca am o presimtire ca am trompele infundate asa ca pana nu fac hsg nu imi mai fac sperante

am probleme cu sotul, e internat, are un granulom chistic si trebuie operat
s-a facut de la o masea care aparent era sanatoasa dar s-a infectat la radacina si de luni il tot chinuie cu incizii si tot felul de alte metode, e asa de umflat saracutul si e pe antibiotic

o sa mai intru pe la voi dar nu cred ca prea des
asa ca va doresc multe linii duble si sa auzim numai de bine
pupici la toata lumea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Irmaria, cred ca sunt afte si sunt din cauza painii, mi s-a mai intamplat si mie sa ma zgarie. Sunt ca niste basicute albe si ustura? Atunci sunt sigur afte si nu stiu vreun remediu...am incercat cu vitamina C pusa chiar pe afta dar nu stiu daca a ajutat...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena multa sanatate sotului tau si putere la amandoi sa treceti cu bine peste.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

neata fetelor!

Lorena multa sanatate sotului tau! Infectiile la masea sunt pacatoase rau iar interventiile acolo pentru curatarea infectiei sunt dureroase, dar cu siguranta se va face bine si isi va reveni in cateva zile.

MeAlex - multumesc mult pentru raspuns.
Am fost aseara la farmacie pentru ca eram foarte speriata si mi-au dat glicerina cu propolis si galbenele. Sper sa isi faca efectul, daca nu o sa ma duc la un doctor sa ma vada.

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor.
Un weekend minunat va doresc. Noi suntem acasa, ne-am luat micul dejun si acum ne relaxam.
Am inceput ceaiul de napraznic Baut prima cana.

Pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Eu sunt un pic cam suparata, nu stiu ce s-a intamplat dar astazi am inceput sa sangerez ca la ciclu si m-au luat niste dureri de burta.Acum nu stiu ce sa cred oare e ciclu normal, nu mai inteleg nimic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor eu calculez si tot calculez si nu mai stiu ce e cu mine.
Astazi am o luna de cand am inceput a sangera ca pe 16 am plecat la spital, tot astazi implinesc 27 de zile de la chiuretaj am zis mai devreme ca asta e ciclu normal dupa chiuretaj, dar tot eu stau si ma gandesc si zic asa ca la o saptamana dupa chiuretaj pe 25 am inceput a sangera si am sangerat o saptamana ca la ciclu si doctorita a zis ca e de la injectii si asa trebuie sa sangerez, deci eu acum cum ar fi trebuit sa calculez de la chiretaj sau de atunci cand am inceput sa sangerez dupa injectii? Daca ar fi de pe 25 atunci azi am 21 de zile, in fine cum o fi oi vedea de acum inainte si ma gandesc ca poate e si din cauza ceaiului de coada soricelului pe care il beau pentru chist ca si la chistul trecut mi-a venit cu 2-3 zile inainte cand am baut ceai mult, eu acum beau cate 3 cani pe zi.
Sper sa fie ciclu si sa treaca sa ma pot prezenta sambata la control la iasi, apropo l-am vazut astazi la tv pe doctorul la care merg eu, el a fost unul din medicii care a facut operatia intrauterina la copii gemeni, am mai mult curaj acum sa merg la el nu ca pana acum nu as fi vrut dar acum a vazut si sotul reportajul si a zis ca intradevar trebuie sa fie un medic bun.
Voi sunteti plecate toate si eu vorbesc aici ca tv singura.
Va pup si mai vorbim maine.

Mergi la inceput