Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
draguta spune:
luci stiam ca nu stai chiar in oras, stiam ca nu putem sa ne vedem dar ma voi gandi la tine
voi fi acolo duminica dupa amiaza si plec luni dimineata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucianamoga/lucianamoga.jpg)
lucianamoga spune:
Aha am inteles , nici sederea ta nu e lunga
Nu stau chiar in oras , dar as fi ajuns repede
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Eu esec eram asa hotarata sa ma duc la control la medic la iasi si cand am sunat este plecata din tara pana pe 1 octombrie, acum incerc sa caut un alt doctor la care sa imi fac programare tot in iasi, ce bine ar fi fost daca puteam merge la doctorita aia.In rest am fost prin oras si acum sunt foarte bleaga nu mai am putere de nimic, am de dezghetat frigiderul si multa treaba prin casa dar cred ca si azi nu mai fac nimic.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucianamoga/lucianamoga.jpg)
lucianamoga spune:
Buna Mihaela
Imi pare rau ca nu poti sa mergi la doctorita aceea , dar sper sa gasesti curand un doctor de care sa fi multumita Odihneste-te
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cixinica/cixinica.jpg)
cixinica spune:
fetelor sunt si eu pe aici dar caldura asta m-a blegit rau de tot si nu am chef de nimic
elenusht imi pare rau ca treci printr-o asemenea situatie ar trebui sa pui piciorul in prag si sa hotarati.. ori e alba, ori e neagra... sa te poti linisti si tu
draguta, mihaela, luciana si tuturor fetelor
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Buna Mihaela ![]() Imi pare rau ca nu poti sa mergi la doctorita aceea , dar sper sa gasesti curand un doctor de care sa fi multumita ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Luciana crede-ma ca ma odihnesc am stat atata in spital, saptamana trecuta nu am facut nimic acasa si saptamana asta doar cate putin, in casa la mine e dezordine, chiar nu imi place sa stau asa.
Stie cineva un doctor bun din iasi?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
elenusht spune:
Matzaila_81 ai perfecta dreptate in ceea ce spui si sunt de acord cu tine! Numai ca, din pacate pana ce nu trec prin toate starile de furie, pana ce nu analizez exact situatie, pana ce nu accept ca s-a terminat, nu am cum sa pun piciorul in prag!Nu stiu, poate mi-e frica de nou, de singuratate...intr-o clipa parca mi-am pierdut viata: sarcina, sotul, lucrurile nu stau prea roz nici la servici....Dar traim si vedem! Multumesc ca sunteti alaturi de mine! Va pup!
Mihaelafalt spune:
Fetele gata am rezolvat am intrat pe net si am cautat pareri despre un doctor de care m-ai auzisem eu ca ar fi bun, am sunat si sambata viitoare la ora 11 trebuie sa ma prezint la el.
Deja am inceput sa am emotii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irmaria/irmaria.jpg)
irmaria spune:
elenusht imi pare rau ca treci prin asta.
Cunosc cateva cazuri asemanatoare cu al tau si in genere sotile au suferit cumplit, au facut cam tot ce le-a stat in putinta pentru a il aduce inapoi (de la vorbe frumoase, la tipete si amentiari) si tot nu s-a sfarsit bine pentru relatiile lor.
Chiar stiu un caz in care o tipa a fost parasita de sot cand era insarcinata si copilul s-a nascut cu niste probleme foarte grave de sanatate din cauza stresului prin care a trecut mamica lui.
Insa au trecut ani de atunci si desi mama si-a revenit si are viata ei alaturi de altcineva copilul este inca bolnav si nu se stie ce sanse de recuperare are.
Imi cer scuze ca m-am lungit, vreau doar sa ti minte ca tu esti cea mai importanta, TU si SANATATEA TA!
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
MIKIDUSA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Bine ai venit MIKIDUSA ![]() |
Buna,
Am facut acum 2 zile in urma si a iesit negativ. Pina acum nu mi-a venit inca menstra si nici dureri ca de CM nu am. Doar putin spatele cind ma ridic de pe scaun. Unuei colege de servici (ea acum e in 4 luni si jumatate) i-a iesit testul povitiv dupa 3 saptamini de intirziere.
Ma simt putin bulversata si mai astept putin...
Pupici pe viitoare burtici.
Cu drag,
Miha