Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 23
J.D. spune:
Neata!Dau o cafeluta aromata pt ca as mai bea si eu una. La noi e foarte inorat si ploua asa ca as sta numai in pat. Dar fi/meu are alte planuri.![]()
Azi sunt ziua 38 iar temperatura a scazut la 36.5. sper sa declar ziua 1 cat mai repede. Luna viitoare cred ca va veni bebe mai ales ca mergem in concediu si e si ziua mea asa ca merit si eu un cadou.
O zi frumoasa va doresc. 
Finn Constantine 15.10.2009
miky82 spune:
Neatza , JD multumim de cafeluta
JD Iti doresc din tot sufletul sa fie asa cum iti doaresti si sa primesti de ziua ta cel mai frumos cadou. 
O zi frumoasa tuturor
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
fiv la biogenesis in jur de 13.000 ron+ cam 3.000 ron tratament eu asa am auzit de la cineva ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
saptamana viitoare termina sora mea si va spun exact la ce suma aa ajuns.

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
saptamana viitoare termina sora mea si va spun exact la ce suma aa ajuns. ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
perfect, multumim frumos
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Eu sunt chioara de somn, intai sa va dau niste vesti bune.
Am fost ieri la doctor beta a scazut e 3,94 transaminazele bune deci metotrexatul nu mi-a afectat ficatul in nici un fel, ca si imagine ecografica splendid chistul nu mai e, deci ceaiul meu a facut minuni, formtiunea din trompa a disparut, deci sunt perfect sanatoasa dar nu am voie sa fac bebe pana nu trec 6 luni de la injectii si nu inainte de o hsg.Acum dupa ce imi trece si sangerarea asta nasoala care ma chinuie ca curge cate putin am dreptul si la
si
, dar ma gandesc ca nu inainte de sambata sa vedem ce zice si domnul doctor de la iasi ca doar nu o sa ma duc la el sa ii arat ca eu am facut sex cu o seara inainte.
Da imi pare rau ca nu am putut intra ieri sa va dau vestile bune dar a venit fratele meu acasa si am stat la el pana azi noapte la 2.
Va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Lia73
sunt la spital pe la 34 sapt imi da drumu acasa ![]() puiutu e bine de la ora 23 are chef de joaca ![]() AI GRIJA DE TINE ![]() ![]() ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatosFlorin 18 ani si +23![]() |
Lia

ce ma bucur ca esti bine, cum am vazut ca ai intrat m-am gandit ca esti acasa, e bine ca ai internet in spital ca stiu cum e sa stai in pital singura fara nimic, eu in ultimele zile de spital nici laptopul nu il mai puteam vedea, vroiam acasa si atat.Sa stea
cumincior in burtica la mami lui

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui dana0000
Ella dar de ce spui ca te-au dereglat AC? 6luni fara CM? Mie mi s-au recomandat anticonceptionale sa se absoarba microchisturile...parca acum mi-e frica sa le mai iau. Am un CM regulat la 30zile dar si ovare micropolichistice. Sunt in ziua 9DPO si am senzatia ca sanii imi sunt plini si durerosi cand ma aplec. Asa daca ma lovesc nu ma dor,dar le simt prezenta. Probabil imi induc aceste stari ![]() As face un test dar cand vad doar o line disper ![]() Spor la planificat,sa fii cat mai repede si apoi http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png |
Dana nici eu nu iti recomand anti pot sa fie ele recomandate in chisturi, mai bine incearca ceva naturist, eu am avut doar probleme de la ele, probleme care ma urmaresc si acum

Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihacor fetelor,va pupacesc pe toate...am reusit putin sa recuperez din ce am pierdut... am intrat sa va zic ca,azi am fost la control si mi-am vazut minunea cum misca si da din picioruse...cum ii bate inimioara si toate cele...nu mai pot...sunt de-a dreptul euforica... in rest mai mult la lucru decat acasa...probleme cu serviciu sotului...de 2 sapt are servici nou,dar numai cu probleme si azi s-a declarat invins si i-a zis la seful ca e ultima zi de lucru...asta e... neamurile mele "iubite" nu imi dau pace nici macar acum ca sunt gravida...dar nici bani nu a mai vazut sotul meu pe ce a lucrat...acum au emotii ca ii dam in judecata,ca am umbat cu sotul sa ne facem toate actele in regula si ei cred ca vrem sa mergem la avocat...niste idioti...dar,de cand mi-am vazut azi minunea,nu ma mai intereseaza nimic,am sa lupt si am sa si musc in carne vie pentru sotul si bb meu... ylari imi pare rau de rezulatul analizelor,dar eu sunt convinsa ca ai sa reusesti sa rezolvi toate si sa ne anunti cat mai repede ca esti graviduta...tu esti puternica si ai sa treci peste orice pentru ca sa iti indeplinesti visul... lore,ma bucur enorm ca ne dai semne de viata,chiar daca nu sunt cu doua liniute,multa sanatate sotului si numai vesti bune sa auzim de la tine... miha...are sa treaca asa de repede totul...ai sa vezi,cat de repede ai sa vi si tu cu vesti bune...multa sanatate... moni bine ai venit inapoi din concediu... lia,sa iti dea DD multa sanatate si noroc sa pot sa te bucuri de bebelinul tau... elenusht,hai capul sus...si nu te lasa calcata in picioare si nici sentimente tarfalite...ori lupti pentru sotul tau si te duci la cucoana si ii spui sa il lase d.... in pace,ori lasa-l tu pe el si vezi de viata ta...nu te lasa... ![]() ![]() ![]() fetelor imi pare rau ca intru din nou si nu se anunta nimeni cu liniutze... daca am uitat pe cineva imi cer scuze... oricum va doresc la toate multa sanatate si sa fiti fericite... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10+ |
Multi

si ai grija de tine, de sotul tau si nu in ultimul rand de 
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 deci eu ma declar invinsa ma apuc sa strang bani de FIV ca m-am saturat si se pare ca nu iese asa...cu binishorul... are cineva idee cat costa? sau unde sa intru sa citesc despre asta? ![]() ![]() ![]() ziua 2 by the way |
Moni ce s-a intamplat mami? Hai te rog curaj si ai putere sa mai incerci inca o luna, sunt alaturi de tine drgaguto.

dana0000 spune:
Mihaelafalt de vreo 2luni iau muguri de zmeur,nu am mai fost la ecograf sa vad daca s-a schimbat ceva. Nu stiu daca sa iau un coctail de naturiste,sa nu imi faca mai mult rau decat bine. Tu ai baut ceai de coada soricelului parca?
In ultimile zile am avut dureri de sani,eu nu am de obicei inainte de CM si am banuit ca ai fi cu ochisori
dar am facut un test si era foarte negativ asa de rosie era linia de control de parca imi radea in fata
Mai am 5 zile pana sa imi vina dar deh daca m-a mancat undeva...acum m-am linistit,banuiesc ca durerea de sani e de la inot.
si o zi minunata va doresc
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

sa fiu 

sanatos
si 
Nu am avut menstruatie de 6 luni din cauza AC. M-am dereglat hormonal foarte tare. Din 14 iunie aproximativ am inceput tratamentul pe baza de plante ca pe celelalte pe baza de hormoni sintetici nu le-am suportat.