Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dream, daca ar fi asa de usor ce zici tu.. Eu o inteleg perfect pe Cixi , cand asteptarea e asa de lunga, nu mai ai putere si nici dorinta sa speri. Sper sa nu ajungi sa astepti si tu atat ca e tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Dream, daca ar fi asa de usor ce zici tu.. Eu o inteleg perfect pe Cixi , cand asteptarea e asa de lunga, nu mai ai putere si nici dorinta sa speri. Sper sa nu ajungi sa astepti si tu atat ca e tare greu.

Nu am zis ca e usor... departe de mine gandul asta. Dar nici nu trebuie sa ne pierdem speranta. Medicina evolueaza, se vor gasi raspunsuri si pt intrebarile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monica pe ea o costa 4000 de euro ,vezi ca au preturile afisate .Iti dau imediat link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164978

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

gabyv , dreambaby eu nu spun ca nu sunt optimista dar cand timpul trece in defavoarea ta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Monica pe ea o costa 4000 de euro ,vezi ca au preturile afisate .Iti dau imediat link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164978

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Multam' fain Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

off...fetelor, ma ingrijoreaza ca nu mai vine ciclul...Cat sa il mai astept? Sunt 35 de zile de la chiuretaj! imi tot trec ganduri prin cap...mai astept vreo saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna fetele
eu am musafiri zilele astea, asa ca intru mai rar.
Mihacor ce frumos, lasa ca rezolvati voicu restul!
Miky luna asta nu fac stim, dar nici luna viit, ca e dr in concediu. O savb in sept sa vad ce mai imi propune. Pacat insa ca aparent nu ovulez natural si nu stiu de la ce poate fi.
Mikiduta, parca tu ai zis ca ai facut stim cu clomid, dar mi se pare bizar ca nu ai facut un eco ceva. Ce descrii tu suna a hiper stimulare. Euzic sa ai grija ca e f periculos. Plus ca nu are de ce sa- ti intarzie daca iei clomid, doar daca ai luat apoi progest, cum a zis deja Draguta.
Va pup

Buna gabyv,

Da, stiu... Si de dimineata a inceput sa ma doara in partea dreapta jos. E ca o senzatie de arsura in valuri. Ca un vulcan noroios care periodic mai scoate o bula de aer. Acum s-a mai linistit in intensitate... Am fost sa ma interesez de medici si toti sunt plecati in concediu pina in 29 ale lunii. Probabil ca trebuie sa ajung in Petrosani sau Lupeni. Dar trebuie sa organizez un eveniment miercuri si nu am cind sa ajung la medic...

Sper sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

deci eu ma declar invinsa
ma apuc sa strang bani de FIV
ca m-am saturat si se pare ca nu iese asa...cu binishorul...
are cineva idee cat costa? sau unde sa intru sa citesc despre asta?

ziua 2 by the way

fiv la biogenesis in jur de 13.000 ron+ cam 3.000 ron tratament eu asa am auzit de la cineva

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls! Rasfoiam netul si m-am gandit sa arunc un ochi si pe aici, dupa pauza de DC de 4-5 luni (sau cate or fi). Suntem tot in formatie de 2, din pacate. Am refacut HSG in aprilie, in iunie am avut o intarziere de 7 zile de am crezut ca... dar nu, suntem tot doar eu, el si pisicul . Din experienta acestor luni pot zice c-a fost o idee mai bine fara sa controbai neincetat pe internet legat de subiectul , dar mania inca exista, nu ma pot dezbara de ea... Bob e in gandurile mele zilnic, uneori atat de puternic incat imi taie rasuflarea, merg la baie si plang pe saturate... . Ma tot gandesc sa ne dau termen pana in toamna, apoi sa mergem la doctor sa vorbim despre inseminare (stimulare nu e nevoie, din moment ce amandoi functionam ca la carte), dar deocamdata cica ne "relaxam", fac eforturi titanice in acest sens (acum 2 luni am avut niste momente de cuplu foarte dificile si mi-a fost tare teama ca voi strica ce avem). Asadar, vroiam sa va spun doar ca sunt si eu inca aspiranta, cu aceleasi emotii in fiecare luna, cu aceleasi sperante, cu aceleasi lacrimi din z1, doar ca nu mai intru pe forum sa impartasesc astea.
Va tin pumnii tuturor sa vi se indeplineasca dorinta cu biberon

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Hello, girls! Rasfoiam netul si m-am gandit sa arunc un ochi si pe aici, dupa pauza de DC de 4-5 luni (sau cate or fi). Suntem tot in formatie de 2, din pacate. Am refacut HSG in aprilie, in iunie am avut o intarziere de 7 zile de am crezut ca... dar nu, suntem tot doar eu, el si pisicul . Din experienta acestor luni pot zice c-a fost o idee mai bine fara sa controbai neincetat pe internet legat de subiectul , dar mania inca exista, nu ma pot dezbara de ea... Bob e in gandurile mele zilnic, uneori atat de puternic incat imi taie rasuflarea, merg la baie si plang pe saturate... . Ma tot gandesc sa ne dau termen pana in toamna, apoi sa mergem la doctor sa vorbim despre inseminare (stimulare nu e nevoie, din moment ce amandoi functionam ca la carte), dar deocamdata cica ne "relaxam", fac eforturi titanice in acest sens (acum 2 luni am avut niste momente de cuplu foarte dificile si mi-a fost tare teama ca voi strica ce avem). Asadar, vroiam sa va spun doar ca sunt si eu inca aspiranta, cu aceleasi emotii in fiecare luna, cu aceleasi sperante, cu aceleasi lacrimi din z1, doar ca nu mai intru pe forum sa impartasesc astea.
Va tin pumnii tuturor sa vi se indeplineasca dorinta cu biberon

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

of mai Bob.......
la inima mi te-ai dus cu randurile astea....

Mergi la inceput