Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Mihacor ma bucur tare mult ca sunteti bine tu si bebe multa sanatate va doresc la toti iar pentru sotu ii doresc mult noroc in asi gasi un loc de munca bun.

Fetelor am mai gasit ceva pe net nu stiu daca este adevarat dar o sa postez.

ovare polichistice

" buna seara fetelor pana acum cateva zile eram foasrte suparata ca nu puteam sa am si eu un copil din cauza ovarelor polichistice.acum sunt cea mai fericita ca am reusit sa raman insarcinata fara nici un fel de tratament.singurul lucru care l-am facut si sunt sigura ca de la el am ramas insarcinata este electrosimularea.va recomand sa faceti cu cea mai mare incredere electrosimulare daca vreti sa aveti un copil.eu cand am inceput sa fac electrosimulare si vacum am facut-o pt mine sa ma tonifiez sa scap de celulita iar tipa de acolo mi-a spus ai grija sa nu ramai insarcinata Smile si i-am raspuns imposibil ca eu am ovare polichistice si a zis mai vedem....dupa o luna si jum am ramas insarcinata daca vreti sa incercati contactati-ma sa va recomand un cabinet"

....si din cate imi aduc aminte sora sotului meu a facut si ea electrostimulare ca este mai plinuta si in aceasi luna a ramas insarcinata dar a scapat repede de bebe... o sa vb cu ea diseara si o s-o intreb daca e asa.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ella felicitari. Sper sa nu mai declari totusi Z1 urmatoarele 9 luni. Spor la treaba luna asta.
Mihacor multumim de pupicii de molipsire.
si eu pe toate. Sanatate multa si cat mai multe II.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci eu ma declar invinsa
ma apuc sa strang bani de FIV
ca m-am saturat si se pare ca nu iese asa...cu binishorul...
are cineva idee cat costa? sau unde sa intru sa citesc despre asta?

ziua 2 by the way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

ziua 2 by the way

monique te inteleg perfect, asa sunt si eu de ieri, sunt disperata si nu mai am putere, ma simt sfarsita nici nu mai stiu ce sa citesc, unde sa citesc si despre ce sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

ziua 2 by the way

DEPINDE DE LA CLINICA LA CLINICA,SE FACE LA GIULESTI,LA MEDLIFE ,BIOGENESIS.
Sora mea face la Biogenesis si este altceva,sanse mari de reusita si esti trata altfel .Medicul si embriologul sunt greci si vezi ca gasesti amanunte la FIV.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

ziua 2 by the way

DEPINDE DE LA CLINICA LA CLINICA,SE FACE LA GIULESTI,LA MEDLIFE ,BIOGENESIS.
Sora mea face la Biogenesis si este altceva,sanse mari de reusita si esti trata altfel .Medicul si embriologul sunt greci si vezi ca gasesti amanunte la FIV.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

si poti sa imi spui cam cat o costa pe sora ta?
ca stiu ca sutn probleme si oricum daca e sa o fac o fac undeva calumea (nu chiar la budapesta ca ar fi prea multi bani) dar nici la stat.

oricum momentan nici nu stiu de unde voi face rost de bani dar e bine de stiut

cam cat o va costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Katy82, sa dea Dumnezeu sa venim 3 din concediu! Ca tare mult ne dorim un bebe... Cand am iesit de la obstretician, eram vesela si eram numai un zambet (dr asta chiar stie cum sa vorbeasca cu tine ). Si sotul imi zice: e clar, putem sa ne apucam de bebe... dar incepem din seara asta ? Si eu zic: normal ca da. Si uite ca ne-am pus serios pe treaba . Stiu ca e un drum lung pana a-l si avea, incerc sa fiu cat mai realista si sa nu ma imbat cu apa rece deocamdata. Va si o zi excelenta!

Mergi la inceput

Monique, am si eu o cunostinta care a facut vreo 4 sau 5 FIV (nu a vrut sa spuna exact cate). Abia ultima data a ramas insarcinata si are 2 gemeni superbi acum (fata si baiat). Dar sarcina cu probleme mari si abia abia a dus-o la termen. Pret nu stiu din pacate.

Mergi la inceput

Cixinica, capul sus! Va veni soarele si pe strada noastra si sa vezi atunci ce ne vom lauda cu piticii nostrii poznasi. Eu incerc sa fiu cat mai optimista cu putinta pentru ca si autosugestia face minuni. si o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
eu am musafiri zilele astea, asa ca intru mai rar.
Mihacor ce frumos, lasa ca rezolvati voicu restul!
Miky luna asta nu fac stim, dar nici luna viit, ca e dr in concediu. O savb in sept sa vad ce mai imi propune. Pacat insa ca aparent nu ovulez natural si nu stiu de la ce poate fi.
Mikiduta, parca tu ai zis ca ai facut stim cu clomid, dar mi se pare bizar ca nu ai facut un eco ceva. Ce descrii tu suna a hiper stimulare. Euzic sa ai grija ca e f periculos. Plus ca nu are de ce sa- ti intarzie daca iei clomid, doar daca ai luat apoi progest, cum a zis deja Draguta.
Va pup

Mergi la inceput