Gemanutzele in arsita verii!
Raspunsuri - Pagina 18
LoraG76 spune:
Venim, doar daca dai si ceva dulce alaturi si, eventual, paine cu unt si cu gem din ala facut de tine! Ce zici?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Venim, doar daca dai si ceva dulce alaturi si, eventual, paine cu unt si cu gem din ala facut de tine! Ce zici? |
Idem, plus o cana mare de lapte cu cacao. Sunt obosita, nedormita, sambata si duminica ma ia sotul la smotruit in apartament. Si Dragos iarasi sare peste pranz (legume, ou, carnita).
doinabita spune:
Dau fetelor! ce doriti , eu va servesc!
Mai la noi e un frig...a fost o bruma...vine incet, dar sigur iarna...
blackgirl0 spune:
Bantui pe aici, pe forum, desi ma intreb de multe ori de ce?
In rest, sotul este la santier, io cu fiu'miu care iar mi-a facut crize de nervi la micul dejun. Nimic neobisnuit. Frig tare, mi-e groaza cu schimbarea orei ca se va intuneca de la 6 deja.
LoraG76 spune:
'Neata, fetelor!
Azi e ziua Iustinei, asa ca va astept la o cafea, alaturi de indiene cu frisca si bomboane chokotoff.
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
LA MULTI ANI IUSTINA!!!
Lora, multumim de tratatie sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa!!!
blackgirl0 spune:
La multi ani, Iustina! Sa ne traiesti plina de sanatate, bucurii, muuulte impliniri si sper ca mami, tati si surioara te-au sarbatorit cum se cuvine!
Lora, sa iti traiasca fetita scolarita! Cu scuzele de rigoare ca m-am trezit mai tarziu decat trebuia! As fi mancat indienele cu frisca, dar nu stiu ce sunt!
La noi, totu-i stationar. Ploua in Predeal, sper sa nu vin maine pe ninsoare!