Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare!

Kea, Geanina, chiar nu stiu de ce nu puteti vedea pozele. Din acte mi-am dat eu seama, Monica si Ana(Andiaroro) au reusit sa le vada. Am sa scriu linkul si poate asa reusiti sa le vedeti:
http://family.webshots.com/album/580567653xwlaTz

Monica noi am fost in De Panne si am avut vreme tare buna si se putea face si plaja. A cam batut putin vantul, dar in general a fost bine si piticii s-au distrat. Gabriel a cam facut circ la inceput cand a pus piciorul pe nisip, cu toate ca nu era fierbinte nisipul, iar apoi nu a vrut sa intre in apa cu taica-su. L-am convins eu sa mearga sa alerge putin prin baltoacele lasate de mare la reflux si unde apa era foarte calda. Pe mine m-a fascinat tare mult chestia asta cu fluxul si refluxul. Seara erau kilometri intregi de strand unde te puteai plimba in voie, iar dimineata marea era atat de aproape ca nici nu-ti venea sa crezi. Super!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

magdyi - acum da, am admirat in toata splendoarea pozele voastre
mi-a ramas sufletelul la intinderile de nisip si la baltoace

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am si eu o intrebare-chestionar:
1. La ce ora adorm piticii seara?
2. Cat dorm la pranz si in ce interval?

Somnul de seara a cam inceput sa se "amane" si la noi. Adik nu mai adoarme la 8-8:30 cum facea pana nu de mult, ci cam pe la 10-10:30. Daca nu a avut activitate intensa peste zi si mai tarziu... cum a fost luni (cand nu a mers la gradi), cand ne-a adormit ea pe noi pe la 12 si ceva...

La pranz ii culca (la gradi) la 12:30-1 si ea doarme in jur de 2 ore. Acasa "pica" foarte greu, pe la 2-3-4 si doarme tot cam 2 ore. (asta cand nu sare complet somnul de pranz )

As adauga si eu o intrebare legata de (ne)somn: mai e vreun ghiocel care se trezeste noaptea sa bea lapte (si musai lapte)?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chestionar ::))))
Mai dati calciu piticilor?
Mai dati Vigantol piticilor?
Dar fier? Vitamine?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Nu ii dau nimic. I-am dat calciu in primavara, cred ca o sa fac la fel in toamna.
Am si eu o intrebare-chestionar:
1. La ce ora adorm piticii seara?
2. Cat dorm la pranz si in ce interval?

Na, ca au fost doua, daca nu chiar 3.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Viganthol da, calciu+fier nu, vitamine si le ia el singur din fructe.

De obicei la 10 seara, in week-end il las mai tarziu, pentru ca doarme mai mult ziua. Somnul de pranz este de 3 ore la gradi (insuficient pt.somnoriciul meu), iar in week-end poate sa doarma si 5 ore...

Novus: eu abia vineri pot sa virez avansul, seara gasesc bancile inchise, iar dimineata inca nu s-au dat jos din pat angajatii bancii cand plec eu...

Am vazut pozele supeeeerbe pe Facebook ale Ana-Mariei din Zakynthos, ale lui Aris din Grecia, ale Gigelicai de la nunta lor (dupa parerea mea doar Gabi s-a schimbat nitel, ea a ramas la fel de frumoasa), ale lui Cativ nasa si nu mai stiu...

Anaan, bine-ati revenit sanatosi, voiosi si bronzati, relaxati din concediu! Sa va fie de bine vacanta si asteptam cu nerabdare pozele!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am uitat sa urez sanatate Aneiului si la multi ani ILINCILOR.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Acum m-am prins si eu ce-i astazi cu Ilincile- la multi ani!
Chiar...care-i varianta curecta: dovleci sau dovleti? Sau sunt ambele acceptate??? Ca era chestia aia populara cu ploaia de Sf Ilie si ca tunetele veneau de la dovleXXX, care-i picau din car

La multi ani si din partea noastra!

Eu pe-asta cu dovlecii nu o stiu... Stiu alta: ca Sf Ilie il tot intreba pe Dumnezeu cand e ziua lui si i se raspundea ca mai este pana atunci, cand a intrebat din nou, la sfarsitul verii, i s-a raspuns ca a trecut si atunci Sf Ilie s-a enervat ingrozitor si s-a pus pe tunat si fulgerat. (si asa se termina vara)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Oricum eu cam asa ma bronzez intai ma fac rosie rac apoi ma mai schimb la culoare. Acum sunt si eu uimita cat de neagra sunt, cum nu am fost niciodata. Si am folosit crema cu uv 50 ca si Rares.

Pai nu cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca "asa" te bronzezi tu. Ar trebui sa te expui treptat la soare si bineinteles "cremuita" corespunzator.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
ok, o sa aruncam si noi cu cutii de bere, atunci (glumesc, am oroare de deseurile care se gasesc in mijlocul naturii )

Da'daca le aruncam frumos la cos, putem sa golim si noi neshte cutii de bere, daaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Eu pe-asta cu dovlecii nu o stiu... Stiu alta: ca Sf Ilie il tot intreba pe Dumnezeu cand e ziua lui si i se raspundea ca mai este pana atunci, cand a intrebat din nou, la sfarsitul verii, i s-a raspuns ca a trecut si atunci Sf Ilie s-a enervat ingrozitor si s-a pus pe tunat si fulgerat. (si asa se termina vara)

Pe asta o stiu si eu si la noi se cam adevereste ca e o vijelieeeee

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
io mai vin cu niste propuneri: am vazut ca se face plibare cu caruta, e cineva tentat? ca noi da vizita la castel nu vreau, am fost cind eram in clasa a 4-a :) daca motanul nu mai vine, nu mai am program de facut pt el... asa ca fac pentru noi.

si ar mai fi fain sa aducem fiecare cite ceva de specialitate de la el din zona: care brinza, care palinca, orice e specific :) io propun sa va aduc brinza cu mucegai, numa sa suporte drumul

Plimbarea cu caruta nu ma prea incanta... dar la degustat de produse "traditionale" ma bag. Vorba e, eu ce aduc de pe plaiurile Cetatii de Scaun a Tarii Romanesti? Mere nu cred ca se fac pana atunci, nu!? Ce ziceti de niste prajituri traditionale de la mine din bucatarie?

Mergi la inceput