Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, ce inseamna "calca in interior"?
Cu virfurile labutelor spre interiorul unghiului pe care il formeaza talpile cind mergi?
Sau spre interior ca in ..platfus sa zic, cu toata fata mediana a talpii spre interior?
Daca e varianta 2, da, mi se pare ca asa calca Pisilinca. Dar picioarele sint drepte, adica nu se formeaza x-ul. Dar nu are (inca?) bolta piciorului formata, si nu am vazut la nici un copil de virsta ei sa aiba bolta in talpa...ai vostri au?

Era sa uit...multumim de urari !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multzam again de urari! Anca, stiu si eu varianta cu Elena si cred ca depinde, ca poate unele fete au fost numite Ilinca dupa ceva neam masculin Ilie, nu dupa Elena, cel putin asta a fost cazul bunicii mele de la care am "mostenit" numele. Dar nu-i bai, sarbatorim de 2 ori!!
Bine, tufete, gata, m-am linistit cu helesteul-minune; daca nu-i apa adanca nu-i bai, nu ma deranjeaza sa se balaceasca Phiphi, doar a luat ea toate baltile posibile la rand...De-aia io nu stiu daca e chiar asa cu "exemplele" cum zici, Pisigri, ca pe langa Phiphi in balti sau Phiphi descultza pe pietricele (mare pasiune!) toate fomeile, babele, moshii se opreau:"vaaai, nu-i voie! vaaai, racesti!!" zicandu-le la copiii/ nepotii lor ca nuuu, nu poate asa ceva...si Sophiphi nici nu-i baga in seama:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aaaaa....nuuuu.... Pisilinca se mai lasa convinsa daca vrea ea sa faca ceva si ii arat ca nici unul dintre copii nu face lucrul respectiv. Daca ea s-a apucat deja de treaba si eu (sau altcineva) vrem sa o convingem ca de fapt nu e voie, o doare la 5 pasi in spate....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Toto citesc de un lighean cu apa...io zic sa va reveniti ca nu o sa plece copiii singuri .

Si Vladimir e disperat cu apa...daca nu exista balta isi varsa sticla cu apa si is face el una. Bucurati-va ca vor sta toti in acelasi loc si o sa puteti si voi sa vorbiti ca oamenii si nu sa alergati dupa ei.

Eram intr-o zi in parc cu 2 prieteni, mammici de ghiocei. M-au lasat cu 3 baieteti sa aduca ele carucioarele pentru ca o luasera astia la fuga. I-am luat pe toti de mana si ca sa fiu sigura ca nu o sa ii pierd i-am bagat intr-o baltoaca (nu cred ca helesteul de acolo e mai mare).

la multi ani. Iliilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

1. Noi re-confirmam venirea la Moeciu :

4. Chatonel, eu zic ca la Moeciu sa te cuplezi cu noi, nu e usor cu trenul pt ca nu e direct, mai degraba cu autocar, si sa luam noi bagajele, dc nu gasim loc si pt voi 2, dar eu zic ca vom gasi :)

O zi buna, si strand placut marinelului de Bianca,
pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 2 anisori

wow, anca, multumesc de propunere! ne cuplam cu voi cu placere, dar nu cred ca e loc si nici nu o sa am scaun de masina pt dragoana (ca e la valcea ori la craiova, nici io nu mai stiu ) si fara ustensila nu car copilul in masina, e periculos. M-am gindit la varianta tren si taxi de la brasov, ca-s doar 30km de colo-colo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Eram intr-o zi in parc cu 2 prieteni, mammici de ghiocei. M-au lasat cu 3 baieteti sa aduca ele carucioarele pentru ca o luasera astia la fuga. I-am luat pe toti de mana si ca sa fiu sigura ca nu o sa ii pierd i-am bagat intr-o baltoaca (nu cred ca helesteul de acolo e mai mare).

wow, ce tare
asa imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
M-am gindit la varianta tren si taxi de la brasov, ca-s doar 30km de colo-colo.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

din Brasov va putem prelua noi eventual, depinde acum la ce ora ajungem dar ne sincronizam noi cumva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

din Brasov va putem prelua noi eventual, depinde acum la ce ora ajungem dar ne sincronizam noi cumva

merci
asta e si mai complicat, ca io-s omu ploii, fara telefon ... lasa ca voi ne duceti la plecare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Toulouse, la ville rose

merci
asta e si mai complicat, ca io-s omu ploii, fara telefon ... lasa ca voi ne duceti la plecare, nu?

Toulouse, la ville rose

Aia cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani sarbatoritilor de nume

Insanatosire grabnica Andreiutului

Am vazut poze frumoase de la mare , raman uimita cand vad ce mult cresc copiii in cateva luni.

Chestionar:

1 I-am dat Vigantol din noiembrie pana in mai, la recomandarea medicului.

2.La pranz doarme in jur de doua ore in intervalul 1-3.
Dimineata se trezeste intre 7 si 8.30 si noaptea adoarme pe la 22.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput