Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***
Raspunsuri - Pagina 20
chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Eu, bucuresteanca ce ma aflu, ce sa va aduc? Niste asfalt? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
novus, chiar era sa zic de slanina
monn, tu aduci niste "mitici de bucuresti"

Ilinca_M. spune:
Multumesc de urari, tufete! Am aflat dimineata ce zi e, cand mi-a trimis mihaelacg sms, io habar n-aveam ca e Sf. Ilie ca maica-mea ma punea la curent cu astea.
Tufete, io sper sa-mi fac griji degeaba.
Pisigri, la noi nu era problema ca am vrea sa o lasam nesupravegheata la locul de joaca, nici gand. Problema e ca noi stim cum face Sophiphi cand vrea neaparat ceva si ea va face un circ monstru, o sa vedeti voi, nici nu vreau sa ma gandesc, cand imi amintesc cum a facut de-a lungul lacului in Cluj si cum urla si cum se zbatea in bratele noastre, dornica sa se arunce acolo...Deci nu e vorba ca nu vor fi in permanenta adulti langa ei, dar daca vor fi, ce, credeti c-o poate birui pe Phiphi cineva?
Pisigri, tu cred ca o compari pe Pisilinca ta care asculta explicatii rationale, le intelege si le respecta, cu diavolul meu tazmanian!! Iti spun eu, nu exista grad de comparatie!
Asa m-a intristat porcaria aia de helesteu de nu va imaginati. Stiu ca poate va pare pueril, dar eu ma tot gandesc ce cap sec au putut avea aia sa faca loc de joaca langa kktul ala cu pietroaie pe care copiii (cel putin unii!!) vor fi tentati sa le escaledeze, de care se pot impiedica in fuga sa-si crape capul, Doamne fereste, sau pot sta pe margine sa arunce pietre dar sa se dezechilibreze...
Tampitii aia ori n-au avut veci copii ori ii doare-n kur de ei si de siguranta lor.
Io una o sa fac tot posibilul sa nici nu vada Phiphi locu' ala de joaca, ce sa spun, plasticuri sunt si la Baia Mare. Sper sa-mi fac griji degeaba, ca vreau 2 zile sa ma relaxez nu sa duc un razboi al nervilor cu ambitia lui Phiphi
Io aduc palinca de-aia maramureseana de te trazneste dupa ce iei o gura![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Andiaroro, io de "dovleti" n-am auzit veci, sigur e "dovleci"!
De Anastasia nici nu ma asteptam sa nu fie super avansata, se vede pe ea ca e domnisoara in toata regula, nu pui cu cash la gura ca a mea, de exemplu...Ce Louis Vuitoane si-a mai achizitionat?![]()
Anaan, ce patzanie cu Andrei, deci de la soare a patit asa ceva...de fapt ce ma mir, ca si eu am patit-o odata, a fost oribil
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa m-a intristat porcaria aia de helesteu de nu va imaginati. Stiu ca poate va pare pueril, dar eu ma tot gandesc ce cap sec au putut avea aia sa faca loc de joaca langa kktul ala cu pietroaie pe care copiii (cel putin unii!!) vor fi tentati sa le escaledeze, de care se pot impiedica in fuga sa-si crape capul, Doamne fereste, sau pot sta pe margine sa arunce pietre dar sa se dezechilibreze... Tampitii aia ori n-au avut veci copii ori ii doare-n kur de ei si de siguranta lor. Io una o sa fac tot posibilul sa nici nu vada Phiphi locu' ala de joaca, ce sa spun, plasticuri sunt si la Baia Mare. Sper sa-mi fac griji degeaba, ca vreau 2 zile sa ma relaxez nu sa duc un razboi al nervilor cu ambitia lui Phiphi ![]() Io aduc palinca de-aia maramureseana de te trazneste dupa ce iei o gura I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
poate ca pina la urma va fi "piesa forte" a hanului si copiii nostri se vor balaci cu totii acolo - eu nu am probleme la balaceala, daca apa nu e adinca si copiii nu se bat, sa se puna cu capul in apa unii pe altii

abia astept sa gust o slana cu palinca, va dati seama ca nu am mai pus limba pe asa ceva de vreo zece ani ... si inca, atunci a fost slana cu tuica
pisigri spune:
La slanina si palinca ajutam si noi cu drag
. Sa-mi spuneti si mie ce e traditional iesean, ca va aduc
numai sa stiu ce...
Ilinco, intii si-ntii, la multi ani!
Intii si-al doilea, gindeste-te ca 1) apa aia nu cred ca e adinca, si in afara de copiii nostri nu cred ca se mai balaceste cineva in ea
si 2) pina atunci mai este, Sophiphi s-ar putea a devina mai intelegatoare pina atunci, plus ca vor fi multi copii, banuiesc ca tot multi nu vor avea voie in apa/la apa, asa ca exemplul altora s-ar putea sa cintareasca mai mult decit iti imaginezi. Cel putin la noi asa este, si ma uit ca si la altii...ghioceii care au frati mai mari sint muuult mai independenti si mai descurcareti decit astia "moshmonditi"
. Si aici sint 10000% sigura ca nu e vorba de timpul parintilor, care se imparte la doi, ci de exemplul unui alt copil, exemplu cu siguranta mai impresionant si cu mai mare impact.
Asa ca eu zic sa iti recapeti buna dispozitie si sa lasi incolo de balta, ca am vazut de-astea la f multe pensiuni si efectiv sint niste baltoace adinci de 10 cm...
Multumesc pentru urari, in numele Pisilincii
pe care insa am cam taiat-o de la portia de sarbatoreli; ii planuim un we la piscina din Humor si un pandispan de lamiie si cam atit. A, iar ea/eu a/am primit cadou ieri de la maica-mea, seria de volume "Cronicile din Narnia", pe care de altfel eu mi se doream (nu-s deloc amatoare a genului, eu nici stapinul inelelor nu am vazut ca nu am avut rabdare, dar am vazut primul film din seria cu Narnia si tare mi-a placut...cred ca pe motiv de animale vorbitoare :))))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Anaan, imi pare rau ca v-ati speriat; multa sanatate lui Anei 
1. Nu-i dau lui Ian nimic, nici Ca, nici Fe, nici Vigantol.
2. Se trezeste intre 6 si 8; la prinz doarme intre 2 si 4 ore iar seara se culca la 23.
si
Ilincilor -febletzurile mele
- sarbatorite azi.
Calca vreun ghiocel in interior?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
Tufetele excursioniste, am sunat-o pe turcoaica si mi-a spus ca e intr-adevar un helesteu acolo, apa e mica, ocazional mai pun ei pesti acolo , asa ca nu cred ca trebuie sa ne stresam prea tare ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Calca vreun ghiocel in interior? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Am observat la Ada ca daca o incalt cu o anumita pereche de sandale, care au talpa mai inalta, calca putin cu dreptul in interior, in rest, nu
novus spune:
Anaan, cum e Andrei astazi ? sper ca mai bine 

anca_nicolae spune:
1. Noi re-confirmam venirea la Moeciu :)
2. Zic si eu La multi ani celor 2 Ilincutze, DESI eu stiu de la o alta Ilincutza din bloc ca Ilinca nu are legatura cu Sf Ilie, ci cu Sf Elena... Dar oricum, le pupam pe cele 2 fete!
3. Dodo-pui, am ridicat azi coletul [cu sufletul la gura, normal iar eram la limita de 10 zile
]
4. Chatonel, eu zic ca la Moeciu sa te cuplezi cu noi, nu e usor cu trenul pt ca nu e direct, mai degraba cu autocar, si sa luam noi bagajele, dc nu gasim loc si pt voi 2, dar eu zic ca vom gasi :)
O zi buna, si strand placut marinelului de Bianca,
pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 

, eu cred ca banuiti ce aduc, nu ? slanina