Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***
Raspunsuri - Pagina 19
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Neata !! Tufetelor excursioniste si eu m-am uitat din prima la helesteul ala si m-am gandit ca n-au avbut multi neuroni sa-l puna acolo dar sigur nu e adanc si nu cred ca lasam copiii sa se joace in spatele pensiunii si noi stam pe veranda in fata asa ca vom fi prin zona, sper sa arunce doar cu pietre www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
ok, o sa aruncam si noi cu cutii de bere, atunci

)
Gianina34 spune:
La multi ani! ilincutelor noastre mari si mici

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri Chatonel, asa o fi http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) hihihi, idealo hai ca zisei, mergem cu berile la locul de joaca si ata ete ![]() ![]() |
novus spune:
Ilinca si Pisilinca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel io mai vin cu niste propuneri: am vazut ca se face plibare cu caruta, e cineva tentat? ca noi da si ar mai fi fain sa aducem fiecare cite ceva de specialitate de la el din zona: care brinza, care palinca, orice e specific :) io propun sa va aduc brinza cu mucegai, numa sa suporte drumul Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Da la ambele
Mergem si cu caruta dar dezustam si o branza mucegaita
, eu cred ca banuiti ce aduc, nu ? slanina www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Ilinca si Pisilinca ![]() |
La multi ani!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
Gianina, in Poze noi, Vacanta la mare. dar mai asteapta un pic caci acasa cand voi ajunge o sa mai incarc cateva. Acum sunt cele mai multe cu Isa, Bogdi si Rares
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
ELAAAAAAAAA!
Nici Chiti n-a vrut sa faca pipi afara la pom si abia aseara am prins shpilul. Acasa, ca sa-si faca trebile, il las in putza goala, afara doar ii dadeam chiloteii in vine. Ei, aseara i-am scos de tot si s-a dus singur la copac si a facut pshhh. Si mi-au zis si alte mamici din parc, mai avansate in aceasta operatiune, ca la inceput plozii preferau sa dea jos de tot chiloteii si pantalonii.
E un clue, amu' nush daca asta o fi si la Ianis, dar la noi cred ca asta fu.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da la ambele Mergem si cu caruta dar dezustam si o branza mucegaita , eu cred ca banuiti ce aduc, nu ? slanina www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu, bucuresteanca ce ma aflu, ce sa va aduc? Niste asfalt?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Gianina34 spune:
nu monica, niste aer poluat![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Izia, 23 mars 2009