INSCRIERE IN CLASA I

INSCRIERE IN CLASA I | Autor: carmenfaur

Link direct la acest mesaj

Anul viitor imi voi inscrie fetita in clasa I .
Alegerea scolii este dificila.
Insa dupa ce am analizat rezultatele copiilor din clasa a VIII a la admiterea in licee , am ajuns la concluzia ca Scoala 79 este o scoala foarte buna , elevii avand rezultate excelente .
Imi poate da cineva mai multe detalii despre aceasta scoala ?
Imi puteti recomanda o invatatoare blanda si rabdatoare ?
Cand ar trebui sa merg sa o inscriu ?

Multumesc pentru ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrinna spune:

Buna!Si noi suntem in cautare de scoala si educatoare pentru baiatul nostru, care va merge in clasa I anul viitor. Si am selectat trei scoli din zona pana acum: 79, 97 si 81. Iata ce stiu eu despre ele, de la gradinita, vecini, internet etc.:

Scoala 79 - foarte buna ca si rezultate, foarte greu de ajuns acolo ("incurajarea" de 1000 EUR nu este suficienta, trebuie sa ai neaparat pile la nivel de directoare - stiu de la directoarea gradinitiei unde merge baiatul meu si de la niste prieteni, nu numai din ce am citit pe internet). In plus, se pare ca acolo se pune foarte mare accent pe matematica (mai putin pe limba romana) si ca li se dau foarte multe teme copiilor, copii find, de multe ori, foarte obositi. In rest, mai gasesti informatii pe internet;

Scoala 97 - inteleg ca este foarte buna (dupa rezultatele de la evaluarea nationala si olimpiade, pare a fi destul de aproape de nivelul scolii 79), are after school, inteleg ca este bine pazita, a fost renovata.

Scoala 81 - pare a fi si ea o scoala buna, stiu doua fete care au terminat acolo cu rezultate foarte, foarte bune. Ne-o recomanda directoarea de la gradinita.

Daca aveti cumva alte informatii despre aceste scoli, v-as fi foarte recunoascatoare.

Multumesc.

Mergi la inceput