Se spune ca orice turist care se respecta imbina intr-o calatorie confortul fizic cu cel spiritual. De aceea nu trebuie sa rateze nimic din ceea ce i-ar putea delecta privirea sau l-ar putea indemna la meditatie.
Un clasament recent al celor mai inedite muzee din lume a scos la iveala cateva dintre cele mai originale idei de muzee, pe care insa, in mod cert, nu toti turistii le apreciaza, tocmai datorita ciudateniei lor.
Descoperiti www.supereva.ro/INFO.ASP?id=3234" target="_blank">AICI care sunt cele mai ciudate muzee din lume
Va aflati printre cei care au vizitat cel putin unul din aceste muzee ? Ce vi s-a parut interesant?
" muzeul berii " evident :) iar cel mai interesant a fost pint-ul de Guinness care ti se ofera sus la ultimul etaj, la pachet cu o priveliste superba asupra orasului ;)
Aproape ca am fost si la " dungeons" in Londra dar m- am razgindit in ultimul moment, am vazut niste poze pe net cu exponatele si m-am gindit ca e nitel prea mult pentru fetita mea de 9 ani ... Poate data viitoare ...