Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 19
lalic spune:
Neata, m-am trezit la 5 sa prind racoare, Clauditza????? cum esti??
Azi merg la botosani sa iau var roz dar pe la amiaza sunt inapoi, sa ne dau vesti Clau!
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
LenaC spune:
Clauditza suntem si noi alaturi de tine.
Si din punctul meu de vedere, cel mai bine este sa mergi la medic, oricare nu ar fi, chiar iti prinde bine o a doua parere si ce este mai important: tu o sa fii linistita. Si eu urasc sa stau in starea in care nu stiu ce se intampla.
Am si eu o problema...evident minora fata de a Clauditzei. Ma dor gingiile si in 2 zone sunt foarte imflamate, spal dintii de cateva ori pe zi si clatesc cu apa de gura dar nu prea ajuta.
Voi ati avut probleme de genu? Le-ati rezolvat cumva.
La mine s-a agravat dupa ce am fost la stomatolog si a vrut sa imi faca o sigilare la o masea si cand curatea maseluta a dat de o cariuta... a vrut sa imi faca anestezie sa o trateze, dar am refuzat. Acum ma doare gingia de deasupra acelei maselute si de la cea cu cariuta putin.
Pupici la burtici si mamici
Lena - 28+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Am si eu o problema...evident minora fata de a Clauditzei. Ma dor gingiile si in 2 zone sunt foarte imflamate, spal dintii de cateva ori pe zi si clatesc cu apa de gura dar nu prea ajuta. Voi ati avut probleme de genu? Le-ati rezolvat cumva. La mine s-a agravat dupa ce am fost la stomatolog si a vrut sa imi faca o sigilare la o masea si cand curatea maseluta a dat de o cariuta... a vrut sa imi faca anestezie sa o trateze, dar am refuzat. Acum ma doare gingia de deasupra acelei maselute si de la cea cu cariuta putin. Pupici la burtici si mamici Lena - 28+ |
Inflamarea gingiilor si sangerarea sunt probleme frecvent aparute in sarcina. La mine s-au redus efectele dupa ce am schimbat periuta de la una medium la una soft . De sangerat mai sangereaza si ma mai deranjeaza dar parca mai putin. La prima sarcina am folosit o periuta de dinti electrica de la oralB si parca era chiar mai bine... din pacate nu am gasit "cap" de schimb pentru ea si nici sa iau una noua nu am mai vrut.
Clau, esti la medic deja?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
clauditza89 spune:
NEAZTA GAGICI in primul randnu ma simt bine am sunat iar dr si mia spus sa vin azi la ora 1 sa stau linistita in pat pana atunci...azi noapte probabil si de la suparare nu am dormit deloc si am avut niste dureri insuportabile!!!neregulate...mie tare frica!!!offf va pup si va urez o zi buna...cand ma intorc am sa va pun la curent!!!
oana.irina spune:
Neatza doamnele!
Lena, iti recomand acest gel http://farmacie.allshops.ro/produs/143162/Gengigel+Gel+Gingival+-+20+ml.html
Eu am facut doua operatii de implant dentar si nu iti spun ce rani aveam in gura. La fiecare implant aveam cate 6 copci, si cate o rana care nu se mai vindeca, desi teoretic nu aveam nicio problema cu coagularea sau altceva. Acest gel a fost singura solutie de a-mi repara ranile si gingiile inflamate. Apoi, in aceeasi perioada am avut si un implant ortodontic, de care era legat un aparat care imi ranea frecvent limba, obrazul si gingiile, si tot cu acest gel imi treceau ranile. Uf! Cat am mai suferit, dar acum sunt foarte mandra de dintii mei, si am reusit sa intru in sarcina cu dantura perfecta.
In timpul sarcinii, am tot avut probleme cu gingiile, care se inflamau si sangerau, acum de o vreme nu mai am, si tot gengigel am folosit. Este f putin mentolat. Eu una aveam senzatia ca apa de gura mai rau ma irita.
Claudita, sper ca ati trecut cu bine si peste noaptea asta.
Eu am oroare de faptul ca o sa ma ia nascarea noaptea. Din cate povesti de nastere am citit, mai toate s-au petrecut in timpul noptii.
37+ cu Maria Antonia
oana.irina spune:
Claudia, am scris in acelasi timp. Ia si te odihneste, poate tragi un pui de somn pana la ora 1. Mult succes! Iti suntem alaturi, si asteptam vestile bune!
37+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
FETELE acum mam intors de la dr...ma mai linistit putin am facut si eco sa vedem in ce stare este si control...la control am sangerat destul de mult si ma durut..adevaru e ca ma speriasesi cand am vazut sange insa ma linistit spunandumi c e doar de la consult...in caz in care apare mai abundent sa ma prezint iara la spital!!
VERDICTUL dilatatia sa oprit...mai asteptam...cu toate ca se poate intampla oricand si sa numi fac griji ca o sami dau seama...ori mia spus asta k sa ma linisteasca ori asa o fi...!!!
37+DENNIS GABRIEL
LenaC spune:
Oana.irina, multumesc, esti o comoara . O sa il incerc numaidecat.
Clauditza tinem pumnii.
Lena - 28+
oana.irina spune:
Lena, pt putin!
Claudia, parca vad ca respectam ordinea, si nasc inaintea ta. Nu am contractii, dar ma doare burta, ma ustura muschii, cred ca e prea mare. Nu imi mai gasesc locul. In picioare nu pot sta decat cateva minute, cand ma asez ma doare ba spatele, ba fundul, ori burta. Picioarele mi s-au transformat in butuci. Am eliminat pana si sarea medicinala din mancare, dar degeaba. Sunt atat de umflate si ma dor. Ma simt ca un balon care sta sa se sparga. Diseara o sa iesim in parc, defapt la noapte, sa mai fac cativa pasi, is total anchilozata. Am sala de fitness aici in scara blocului si e f bine dotata si nu e nimeni niciodata, dar mi-e lene sa ma duc sa ma mai dau pe eliptica sa ma mai dezmortesc. M-a sunat iub si m-a intrebat daca stiu ce inseamna sa fac copii pe banda? Am inteles la ce se refera, dar eu nu am chef si pace. Ma simt obosita si depasita de starea asta atat de greoaie. As vrea sa adorm si sa ma trezesc cu bebelusha bucalata la san. Iata ca ma plang mai ceva ca tine.
Ma bucur ca te-ai mai linistit. nu prea inteleg eu ce inseamna ca s-a oprit dilatatia. Adica acum esti ot dilatata 2, sau s-a retras? Daca dr a zis sa nu-t faci griji, inseamna ca asa e. Iti dai seama ca daca ar fi fost probleme, iti sugera negresit inducerea, sau cine stie ce.
37+ cu Maria Antonia
lalic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauditza89 FETELE acum mam intors de la dr...ma mai linistit putin am facut si eco sa vedem in ce stare este si control...la control am sangerat destul de mult si ma durut..adevaru e ca ma speriasesi cand am vazut sange insa ma linistit spunandumi c e doar de la consult...in caz in care apare mai abundent sa ma prezint iara la spital!! VERDICTUL dilatatia sa oprit...mai asteptam...cu toate ca se poate intampla oricand si sa numi fac griji ca o sami dau seama...ori mia spus asta k sa ma linisteasca ori asa o fi...!!! 37+DENNIS GABRIEL |
Ai vazut ca te--ai alarmat degeaba? Dar totusi treaba asta cu sangeratul la control nu prea mi-i clara............n-ai intrebat , e normal??
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.