Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna ziua burtici;)) noi suntem bine ne ascundem de caldura;))
ieri am fost la sedinta photo:))) am facut poze cu fiica sefei lui alberto cum asculta cu doplerul inimioara(pentru niste afise ca ei daca se ocupa cu aparatura medicala...)
Si Siiiii Siiiiiiii am ascultat si eu inimioara.. cele care aveti dopler deja acsa nu stiu cum rezistati sa nu ascultati in fiecare zi:))) eu cred ca as sta non-stop cu el... il avem la noi acum sa faca alberto poze din mai multe pozitii pt afisele alea dar mi-e lene sa l desfac dar stau cu gandul la el nonstop... si ce frumos s-a auzit cand a dat un sut hehe ziceai ca e un val al marii care se spargea asa frumos...
Pana si sotul dupa ce a ascultat asa se juca cu fiica sefei de 1 an si 8 luni hehehe l-au cuprins sentimentele paterne:) chia mi-a placut sa-l vad asa ca la un moment dat eram un pic cam stresata de cum va face el fata schimbarii:)

in rest fetita are activitate in fiecare zi ii place sa si intinda picioarele prin burtica mea:)))

May sincer a mea ma taxeaza si se misca tare si dureros daca stau intr-o pozitie care nu-i place ei(ex pe partea dreapta) pe stanga mai rar se misca.. eventual dac astau prea pe burta da cate una asa anemic..

Marryan pai dupa activitatea de ieri se odihneste si ea.. copii dorm muuult in burtica.. a mea m-a obisnuit cu un program.. si ieri dupa ce am ascultat cu doplerul tot intrebam cat e ceasu ca misca de numa numa si vroiam sa stiu daca era de la dopler sau era ora ei de gimnastica(bineinteles ca era ora ei dar apoi a tot miscat acolo.. ce auzea lumea vorbind si copilasu mic si reactiona si ea

ce putin mai avem si noi si ne tinem comorile in brate ohhh doamne abia astept hehehe cu toate ca primele luni or sa fie suuuper obositoare si stresante eu zic ca semerita absolut orice:)... citesc odiseea vecina si ma minunez cum povestesc proaspetele mamici.. mai sunt is probleme dar si viitoare nasica imi spunea ca totul se merita absolut totul si cand vezi fetisoara copilasului tau te topesti

33+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna scumpici!

Waiii, ce calduri la noi. Deja 34 grade la ora asta.. Si am vrut sa merg cu sotul la piata....:( SI mai sunt in greva si astia de la RATB(niciun tramvai sau troleu sau ceva...)

Aseara, sa mergem si noi asa cum am zis la Carrefour la cumparaturi. Zis si facut. Ajungem in statie si stam...si stam.....si stam.....nimic la orizont. Noroc ca vazusem eu la stirile de la 16:00 ca soferii sunt in greva, din cauza deciziei de a avea curse de noapte si nu-s de acord....Lumea astepta deznadajduita ca si noi..ca pana la urma sa intrebam un nene de la ziare daca in ultima juma de ora a trecut vreun tramvai. Niciunul dom`le. Nah, acum, sotul zice , gata, merem acasa. Io, da sigur acum, acasa.....Hai ca avem Kaufland aproape, mergem pe jos, luam de acolo macar strictul necesar. El, pai tu esti in stare sa mergi doua statii pe jos. Io, hotarata, DAAA. Si am mers.:))

Cand am ajuns acasa pe la 22:30, dupa ce mi se desumflasera picioarele de la miscare, cand mi-am dat jos balerinii din picioare, si am stat o clipa, s-au facut din nou pernele uriase :))))))))) si asa ma dureau talpile de numa`. Noroc cu un sot caruia ii place sa prinda de fiecare data o ocazie sa o mangaie pe nevestica si mi-a facut un masaj luuuunnngg cu crema si mi s-au calmat si asa am dormit de fain ca un bebe pana azi-dimi la 6.

Nati welcome back din vacanta. Bine ca nu ai patit nimic de la cazatura.

May, relax, ca incet-incet , eu te urmez constiincios la kg. Ca al meu facea mishto de mine aseara, ca am zis ca nu ma cantaresc pana luni si el zicea ca ar trebui sa ma cantaresc camd e 3 ori pe zi pana luni, macar asa ma impac cu socul kg :)))))))sa nu mi se faca rau luni cand vad...:)))

Nush de ce eu toata sarcina, nu am prea mancat, pofte n-am prea avut, dar acum ....acuummmmm.....as manca non-stop si de toate:))) Aseara in supermarket, am ajuns printre standurile de dulciuri. Doamneeeeeeee, cum eram. Ca un copil in "Lumea fantastica" .....

Seiiiiiii, asa as veni, ca mor de dor....Insa, mi-am propus....Acum oricum nu pot sa mai calatoresc, dar in primavara, tot facem noi o vizita la Cj dupa ce ne oprim mai intai la Medias. Si atunci sa te tii......ca-ti venim pe cap cateva ore
Apai, atunci, tre sa ii trimitem pe tatici la plimbare cu piticii, sa te tot pup :))))))))))))))))))
.

Pulsul si eu il am mai mare acum, dar nush daca e chiar asa de grav. Intr-adevar, asa cum zicea si Ionela, doar obosesc mai repede si incerc sa ma odihnesc.. Ca si eu sunt cu tensiune mica si beau cate o cafeluta in fiecare dimineata, sa pot functiona o zi intreaga. Patesc exact ca si ea si asta nu numai ca sunt insarcinata, ci e lege la mine de ani buni. Marti cand am fost la control, am rugat asistenta sa imi ia si tensiunea si la 18:00 o aveam 12 cu 7( ceea ce sunt sigura ca de dimineata era mai mica).

Am scris o tona... Merg sa beau cafeluta cu sotul, ca azi ne-am trezit mai tarziu si sa vedem daca ma incumet sa iesim la piata. Am pofta de pepene galben cu inghetata.

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

may lasa ca la saptamanile tale 8 kg nu-i mult, daca mai punem inca 5(doar) dau de baut puseeurile asteaa nu-s continue..cateodata pui mult de te sperii, cateodata nu pui nika...

Tema zilei(pt mamici de fetite): V-ati gandit la cerceiż ati intrebat daca in spitalul unde veti naste se fac gauri in urechiż

Eu am 2 perechi deja rezervati de cumnatamea, new born, dar in spital nu se fac gauri cica tre s-o duc la ceva clinica, farmacie...si deja-i plang de mila

26

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna ziua, burtici!
am intrat si eu pe fuga azi sa va salut si sa va citesc, incerc sa invat si reusesc doar parte.
sei nu te nelinisti cu pulsul, e si foarte cald, burtica mare, eu am pulsul 100 de vreo 3 luni, tensiunea mea normala e 11.6, acum de cand cu sarcina e 12.8, mi-o iau zilnic, e putin cam mare.dr mi-a spus ca e normal acum pulsul mai mare, inima pompeaza mai mult sange
marryan bebelina ta e bine, nu te mai panica si mai ales nu mai plange atat, mai rau ii faci cu starile astea de agitatie, au si ei zile si zile. Bebelina mea e foarte activa noaptea intre 12 si 3, azi-noapte iar nu am dormit din cauza asta dar nu ma plang, bine ca se misca
raportez si eu astazi,la schimbarea de semnatura (30 sapt), tot 13 kg in plusse pare ca de la caldurile astea mi-a pierit pofta de mancare si ma mentin
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!
Hayat nu iesi l piata pe caldura asta, e jale afara, mai ai rabdare pana mai pe seara...
30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Buna ziua, burtici!
am intrat si eu pe fuga azi sa va salut si sa va citesc, incerc sa invat si reusesc doar parte.
sei nu te nelinisti cu pulsul, e si foarte cald, burtica mare, eu am pulsul 100 de vreo 3 luni, tensiunea mea normala e 11.6, acum de cand cu sarcina e 12.8, mi-o iau zilnic, e putin cam mare.dr mi-a spus ca e normal acum pulsul mai mare, inima pompeaza mai mult sange
marryan bebelina ta e bine, nu te mai panica si mai ales nu mai plange atat, mai rau ii faci cu starile astea de agitatie, au si ei zile si zile. Bebelina mea e foarte activa noaptea intre 12 si 3, azi-noapte iar nu am dormit din cauza asta dar nu ma plang, bine ca se misca
raportez si eu astazi,la schimbarea de semnatura (30 sapt), tot 13 kg in plusse pare ca de la caldurile astea mi-a pierit pofta de mancare si ma mentin
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!
Hayat nu iesi l piata pe caldura asta, e jale afara, mai ai rabdare pana mai pe seara...
30+ cu Maria-Alexandra

mikka sper sa fie doar panica mea intradevar, acum monitorizezi miscarile si parca am trecut de 20 dar fr incet, deobicei era fr activa pe la ora asta.... ma rog poate se odihneste si ea cum spuenti voi.

Cea mai fericita mami 33 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

may lasa ca la saptamanile tale 8 kg nu-i mult, daca mai punem inca 5(doar) dau de baut puseeurile asteaa nu-s continue..cateodata pui mult de te sperii, cateodata nu pui nika...

Tema zilei(pt mamici de fetite): V-ati gandit la cerceiż ati intrebat daca in spitalul unde veti naste se fac gauri in urechiż

Eu am 2 perechi deja rezervati de cumnatamea, new born, dar in spital nu se fac gauri cica tre s-o duc la ceva clinica, farmacie...si deja-i plang de mila

26

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Dbunny si eu am in gind sa i fac gaurele in urechiuse sa i punem cerceiusi, new born, insa nu am ajuns sa gasesc o pereche fr frumoasa, unde voi naste eu cica fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

Buna ziua burtici;)) noi suntem bine ne ascundem de caldura;))
ieri am fost la sedinta photo:))) am facut poze cu fiica sefei lui alberto cum asculta cu doplerul inimioara(pentru niste afise ca ei daca se ocupa cu aparatura medicala...)
Si Siiiii Siiiiiiii am ascultat si eu inimioara.. cele care aveti dopler deja acsa nu stiu cum rezistati sa nu ascultati in fiecare zi:))) eu cred ca as sta non-stop cu el... il avem la noi acum sa faca alberto poze din mai multe pozitii pt afisele alea dar mi-e lene sa l desfac dar stau cu gandul la el nonstop... si ce frumos s-a auzit cand a dat un sut hehe ziceai ca e un val al marii care se spargea asa frumos...
Pana si sotul dupa ce a ascultat asa se juca cu fiica sefei de 1 an si 8 luni hehehe l-au cuprins sentimentele paterne:) chia mi-a placut sa-l vad asa ca la un moment dat eram un pic cam stresata de cum va face el fata schimbarii:)

in rest fetita are activitate in fiecare zi ii place sa si intinda picioarele prin burtica mea:)))

May sincer a mea ma taxeaza si se misca tare si dureros daca stau intr-o pozitie care nu-i place ei(ex pe partea dreapta) pe stanga mai rar se misca.. eventual dac astau prea pe burta da cate una asa anemic..

Marryan pai dupa activitatea de ieri se odihneste si ea.. copii dorm muuult in burtica.. a mea m-a obisnuit cu un program.. si ieri dupa ce am ascultat cu doplerul tot intrebam cat e ceasu ca misca de numa numa si vroiam sa stiu daca era de la dopler sau era ora ei de gimnastica(bineinteles ca era ora ei dar apoi a tot miscat acolo.. ce auzea lumea vorbind si copilasu mic si reactiona si ea

ce putin mai avem si noi si ne tinem comorile in brate ohhh doamne abia astept hehehe cu toate ca primele luni or sa fie suuuper obositoare si stresante eu zic ca semerita absolut orice:)... citesc odiseea vecina si ma minunez cum povestesc proaspetele mamici.. mai sunt is probleme dar si viitoare nasica imi spunea ca totul se merita absolut totul si cand vezi fetisoara copilasului tau te topesti

33+cu Kate Rina

Mitzulica nici eu nu as rezista sa am dopler acasa si sa nu ascult, fr frumos ai descris acolo, ne pui si noua niste pozici sa vedem sedinta foto, sotul meu ma roaga de ceva timp sa merge la o sedinta foto dar eu mam cam umflat tare si nu vreau sa fac poze sa ma sperii de mine mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

momentan sefa i-a trimis sotului doar o poza pe care o vor folosi pentru afise ca sa o editeze si sa faca afisul..inca nu a downloadat-o.. oricum spersa fac rost de ea cat mai rpd o sa i rog sa le trimita pe toate ca sa pun ce-mi place mie pe grup hehe..oricum in multe ori n-am iesit eu bine ori aia mica.. asa se intampla cand pui 2 copii la pozat:))))))

uff ce ploaie a tras pe aici dar tot cald mi se pare lol... cel putin in casa:))

pupici

33+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Marryan, . Si bebeii mai au momentele lor de odihna si leneveala, ca si noi. Nu tre sa te ingrijorezi asa de tare. E si caldura asta si am observat ca si pe ei ii moleseste, nu doar pe noi.....relaxxx..

Eu, daca eram acasa , nu ezitam sa ma pun in fata aparatului foto si sa renunt pentru cateva ore la meserie si sa pun un inlocuitor.Cred ca pana acum, aveam tone de fotografii, daca mai lucram.:)))))))) Asa de tare imi lipseste studioul.....

Matzaaa, trimite si aici cativa nori, ca nu mai putem.....si eu si sotul facem cu randul sub ventilator...curg apele pe noi. Sunt 35 grade si nu da semne sa mai scada.....

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Zubi, imi dai si mie reteta de gogosi , please?? Dar numai daca au iesit pline in interior.:)))))))))))))

Poftesc la ele de vreo 2 luni. Am incercat o data si nush dc aluatul pe plansa a crescut tare fain, dar la prajit , nema.... Asa ca m-am lasat pagubasa, ca nush ce am gresit la reteta. De obicei faceam aceeasi reteta si imi ieseau.

pup

28+ cu minune de

Mergi la inceput