Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nanna .. sigur ai vrut sa zici 0.6 ca in listuta esti cu 14...

Fetelor care nu ati declarat kg sapt asta, duminica va pun aferent saptamanii asteia Un X mov

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor azi avem o sarbatorita.
Creola. Te asteptam mai des pe la noi.............nu mai stim nimic despre tine.
Seidana, nanna cred ca a zis ca a mai luat 0,6 kg pe langa cele declarate.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Nanna .. sigur ai vrut sa zici 0.6 ca in listuta esti cu 14...

Fetelor care nu ati declarat kg sapt asta, duminica va pun aferent saptamanii asteia Un X mov

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Eu dau lunea Kg. Asa ca eu cred ca sunt in grafic, nu?

Acum ma gelozez eu, ca va intalniti voi .....Si mai faceti si pozeeeeee......

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetellllllleee
ma topesc,am topesc,ma topesc...

voi ce faceti,cum rezistati? sEI, bataita, pai tu te plimbi exact cand e calsdura cea mai mare mai ?

pe mine,dupa mult timp, m-a apucat curatenia..si fac asa usor usor, ma mai bag la ventilator..azi pelcam la tara,in sf, tot weekendul, si sper sa nu se mai autoinvite nimeni sa fim doar noi doi, sunt asa fericita si io ...indianul meu imi zice mereu ca o sa ii fie tare dor de mine cu burtica,ca sunt cea mai cea ...si ca o sa ii lipseasca mult

ieri am facut gogosi..o gramda,pe caldurile alea,io stateam si prajeam la greu

azi nu mai fac papa

poooop fetele, v-am cetit pe toate,dar nu mais itumare lucru..decat ca s-a intros Nati
aa, si ca Nanna e pitesteanca de-a mea...si stai linistita,ca o cafea pe zi este foarte ok ins arcina, eu beau de la inceput,dar mai slabuta asa

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

sunt foarte misto stickurile alea

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

mamaaaaa ce liniste pe aici

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Sal fetelor, hop si eu..
Eu acum citesc FEMEI INDRAGOSTITE de D.H.Lawrence e o carte moale, fara un subiect greu.
Mie mi-au placut mult LA MEDELENI si LORELAI si CIRESARII.Le-am citit pe toate pana prin clasa a 8-a parca, si tot am zis ca le recitesc, ca poate o sa le vad cu alti ochi..
SEI si mie imi place Bacovia si Stanescu, ca facea lumea misto de mine ca sunt emo.Cartea mea preferata e NOAPTEA DE SANZIENE de Eliade..Mor de ciuda ca nu imi aduc aminte de ce carte mi-a placut muult in care se analizau foarte profund personajele. ca sa ti-o recomand.
Eu am incercat sa citesc acum catva timp Divina Comedie si am avut doar cosmaruri din cauza ei, asa ca m-am lasat pagubasa..
MAY Stai linistita ca si eu am stat s monitorizez miscarile si nu e in grafic decat cand vrea el are perioade cand misca in continuu si alteori e asa somnoros..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

yeee am schimbat semnatura 28 DE SAPTAMANI!!!!!!!

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Azi intram si noi in trimestrul III. Suntem tot mai mari si mai puternici...

28+ cu minune de

Bine ai venit in trim III! Felicitari Hayat!

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna si de la noi

o saptamina am lipsit si am de citit din urma

am primi o parte din mobila printesei si am amenajat-o, am spalat toate hainutele si le am calcat le am asezat deja in dulapior, plus am mai achizitionat ceva accesorii, duminica primesc patuturile cadou si restul matrasele, carseat, etc, am mai primit o plasa de hainute fr frumoase, abia astept sa le spal sa le calc si sa le pregatesc pentru scumpica mamei

suntem in 33 de saptamini intrate mergem pe 34 , ma rog la Doamne Doamne sa ajungem cu bine pina la 38
am citit o pveste de nastere a unei colege de pe forum si am plins ca copilu mic, abia astept sa mi tin si eu puiutu in brate

seidana eu am 14 kg la 31 de saptamini, saptamina asta am slabit 800 de grame, dar cred ca le pun in weekend la lok, asa ca luni revin la raport cu kg pu 33-34 saptamni.

nu am citit nimik inca din urma, eu va pup pe toate fara exceptie, si va doresc o zi fara calduri infernale cum e la noi

Cea mai fericita mami 33 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput