Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
May3 spune:
merci fetele de vorbe 

dar, crizata cum sunt, aseara m-a mancat in fund sa monitorizez miscarile timp de o ora.
bineinteles ca s-a miscat de vreo cateva ori, nu de 5...
am zis las ca e aia nebuna si am adormit.
pe la 1 m-am trezit cred ca de cald si ca vis-a-vis e o terasa unde niste idioti au ramas si dupa inchidere si pana dimineata s-u hahait de imi venea sa ma duc sa le dau cu ceva in cap.
in fine, cum stateam eu si incercam sa adorm, eram atenta si daca misca bebe. pauza. vreo doua ore nimic.am scos doplerul. nu ii gaseam inima. deja eram panicata. pana la urma i-am gasit-o pe unde nici nu ma gandeam ca e...
abia spre dimineata a miscat pitica. dar asa destul de anemic.
si toata panica asta de la vaca aia de doctorita.... cu monitorizarea ei.
bai si i-am zis ca eu sunt crizata de fel, ca am trecut prin atatea si-s cam stresata pana nu ma vad cu bebe in brate.
inca un stres in plus imi trebuia?
ca stiti cum e. am zis ca exagereaza dar mi-a intrat intrat in cap ce a zis.
asa... am recomandari foarte bune pentru doctorita asta, din mai multe locuri.
o sa vad ce mai imi zice la 32-33 de saptamani cand ma mai duc pe la ea.
de monitorizat, m-am lecuit.
hayat, nu am incotro.
seidana, bravo pntru ultima zi :)
28+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
http://www.sticker-decorativ.ro/
Asa ceva as vrea eu pt pereti. sper sa apara linkul ca nu stiu sa dau de pe tel spatii intre.oricum e sticker liniuta decorativ punct ro.
Oana
29+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
nanna_mika spune:
Natza din nou burtici,
am reusit sa adorm la loc spre dimineata, pe la 7 si m-am trezit la 9 jumate, sunt cam ametita, sper sa imi revin dupa cafelutza.
BTW, voi beti cafea? Cu Indra nu am baut nici macar o guritza sa fie copilul linistit si e cel mai agitat copil pe car eil cunosc, asa ca de data asta am baut in fiecare dimi cate jumatate de cescutza de cafea cu lapte, altfel, sincer, cred ca m-as si constipa
.
SEIDANA 
super!!!!!!!!!!! Ultima zi de servici, in sfarsit vei putea sa te odihnesti si relaxezi si tu, ca dupa ce vine bebitza, o sa uiti ce e aia.
Lali imi place si mie mult Smiley, inca de cand era la Simplu imi placea tare de el
, poate si pt ca e pitestean de-al meu ;)
May, nu te mai agita atat cu dr aia panicata, e ultimul lucru de care ai nevoie acum, sa iti faci griji suplimentare. Trebuie sa fii relaxata, linistita, gandeste-te ca si bebe simte starea ta, de ce sa ii transmiti nervisori pt nmk.
Eu am noroc de un dr care stie f bine sa ma linisteasca, am mers pe mana lui cu incredere prima data si a fost totul perfect, asa ca acum chiar nu imi fac vreo grija daca zice el ca nu e cazul.
Sa va dau un exemplu: prin martie a fost o viroza, toata lumea era bolnava, la pat, cu febra, dureri de cap, in gat, nasoala rau. In scurt timp a luat-o si eu, mi s-a facut rau la servici si in drum spre casa am sunat-o pe dr de familie sa ii spun si sa o intreb ce sa iau. Ea, panicata imi zice: vai, doamna, e f periculoasa viroza aceasta, au murit oameni din cauza asta, luati antibiotic, sarcina, lasati, sunteti doar in 3 luni, o sa mai faceti alt copil, luati antibiotic ca altfel nu scapati!
. Incremenita de groaza il sun pe dr meu ginecolog, ii zic ca am viroza, ca imi e rau, ca am febra, etc si il intreb: ce ma fac? pot sa iau ceva sa imi treaca? si el raspunde f calm: sigur doamna, sigur, luati-va concediu, odihniti-va, caeiuri multe cu miere, lamaie, vit C! M-a pufnit rasul! Iata ca nu am murit si mi-a trecut si viroza.
Scuze ca m-am labartat pe aici, ideea e ca daca ne panicam de la dr astia mai rau ne facem. Asa, MAY, daca tu stii ca bebitza e mai lenesa putin, dar misca si totul e ok, nu mai sta stresata! 
Azi: AM SCHIMBAT SEMNATURA
Avem 30 saptamnani, Doamne-ajuta sa facem si 38! :)
Mai incolo ma duc sa ma si cantesc sa dau raportul, acum imi e putin lene ![]()
Voi face o limonada cu gheatza azi, vrea cineva?
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
30 cu Eva Alexandra
NataliaS spune:
Buna ziua burticute!
Sper ca sunteti toate bine si bebeii de asemenea!
M-am intors de pe coclauri...dupa Turcia am plecat la mama la Oradea si am venit de-abia aseara...a fost tare bine...iar sotiorul meu m-a asteptat ieri cu bratele deschise si pline de amor, asa ca m-am reintegrat usurel in casuta, fara sa ma mai oboseasca bagajele etc...
Sa o luam pe rand, in Turcia a fost bine deoarece am fost la mare si iubesc marea, altfel nu e genul de vacanta pe care as repeta-o...sau nu sunt eu genul de persoana careia ii plac vacantele all inclusive...prefer Grecia cu plajele ei salbatice, cu terasele cu papa bun si fresh-uri adevarate...DAR nu ma intelegeti gresit...ca solutie de compromis a fost excelenta. Era sa raman pe la turci ca n-au mai vrut astia sa ma lase sa ma imbarc in avionul de intoarcere...ca era mai veche de 7 zile hartia de la medic...m-au pus sa merg la medicul de aeroport sa-mi dea ala o hartie ca pot zbura...pentru care am mai platit 40 Euro

La fete le-a placut foarte mult la balaceala, de altfel si mie si piticei din burtica, care inota de mama focului. Mi-a priit la maxim si acolo nu m-am mai umflat deloc la picioare...dar m-am intors acasa si am reluat obiceiul.
Bb e bine, am fost joia trecuta la eco, avea 2100 g la 33 sapt si dimensiunile cam cu o saptamana mai mari decat varsta sarcinii. In rest totul e bine si m-am delectat vazand-o cum isi gurta cordonul ombilical cu limbuta, dupa care lipaia si zambea satisfacuta ![]()
La Oradea m-am apucat si mi-am mai cumparat si eu cateva lucrusoare, am spalat, calcat din cele pe care le am de la fete , care sunt in conditie excelenta si ma consider in mare pregatita pentru venirea ghindutei nr.3
Saptamana viitoare merg si pe la Cord Blood center sa facem contractul si apoi intram pe ultima suta...deh sunt deja in 35 sapt si nu-mi8 vine sa cred![]()
![]()
Seidana - YUPIII daca intri in concediu poate ne vedem si noi totusi a doua oara in 9 luni ![]()
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
30 sapt cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
nanna_mika spune:
Seidana, raportez: 0,6 kg in plus fata de sapt trecuta. sunt oarecum happy, ma asteptam sa iau cel putin un kg.
Fetele, m-am hotarat, ma apuc sa citesc Virginia Wolf - "spre far" si " Orlando". Le-am mai citit in facultate dar nu mai tin minte mare lucru, doar imagini din filmul cu Nicole Kidman despre viata Virginiei. Oricum, stiu ca mi-a placut.
Va pup pana mai tarziu! 
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
30 cu Eva Alexandra
racheel spune:
natalia bine ai revenit 

ma bucur mult ca v-ati simtit bine 

deja 35 de saptamani?

se apropie momentul....
May, nu te mai stresa.Eu nu cred ca trebuie sa miste de 5 ori pe ora.Ei cand mai dorm?Este important sa miste.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
32+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Ionela ,i-am povestit sotului de "semisecs" atunci cand ai scris ,si el a spus ca nu face decat intreg.... Acum ma invita insistent sa facem dus impreuna,ca suntem singurei in casa, si imi tot spunea " te invit la un intreg" si eu nu pricepeam despre ce este vorba ... Ai generat un nou nume la sex ,sa nu se prinda copiii ....Pentru Raisa ![]() Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora AMR 8 saptamani![]() |
IACA SUNT SI EU BUNA LA CEVA
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
24+ cu
seidana spune:
hAYAT.. nu ma enervez azi, am zis... am primit si prima pai cum sa ma enervez
, oricum timpul zboarrra cand lucrezi....
Cheful nu il dau acu ca a venit si ziua asta parca imi pare rau ca nu mai stau un picc...
Lali... asa e si frumos sa va iubiti... si noi ne plimbam de mana , acu cu burtica mai mult ca inainte... Ce mojito bai.. apa sau suc de fructe nu o fi bun?![]()
Nanna nu ma speria da? pitika mea o sa doarma minim 8 h pe zi ![]()
33+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
camady ei vezi ca nu e asa rau cu kg...
Nanna tu vrei bataie cum 0.6kg? cred ca in loc de 0 e altceva ![]()
Nati ma bucur ca te-ai intors cu bine.... sigur ne vedem.. sa vedem cand, sapt viitoare oricum o sa am drumuri prin oras sa vad numai cum si cand .. sper sa se lase insa caldura ca ma omoara...
Rach nati are 34 implinite si a intrat in 35 ( adik tu ai avea 33) .. asa calculeaza... dar oricum se apropie momentul repedeee
sanatoasa !
seidana spune:
nati de vrei sa ne vedem azi in jur de 2.30 -3 suna-ma .. am si aparatul foto la mine
, eu o sa fiu in marasti
sanatoasa !

,i-am povestit sotului de "semisecs" atunci cand ai scris ,si el a spus ca nu face decat intreg.... Acum ma invita insistent sa facem dus impreuna,ca suntem singurei in casa, si imi tot spunea " te invit la un intreg" si eu nu pricepeam despre ce este vorba 
de
AMR 8 saptamani