Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fetele,
nu stiu de ce m-am trezit ca fraiera sii ma oftic , defapt stiu de ce, de caldura, clar. Aseara abia am adormit, pumni si piocioare ce am primit in burta nu imi venea sa cred, imi venea sa plang ca nu se putea linisti nici bebitza nici eu. Vad acum ca si voi la fel ati patit, oare o fi vreo perioada de agitat burtici si noi nu stim?!
Imi este sete de mor si foame nu va mai spun, insa ma abtin eroic, azi am de raportat kg.
Eu inca nu am ales ce citesc, sotul s-a prezentat azi fara nicio carte, dar la cat era de lesinat de caldura nu i-am mai zis nimic...O sa ma uit prin biblio sa vad ce ma inspira.
Panza de paianjen mi-a placut tae, tare mult, eram la ultima pagina si nu imi venea sa cred ca se termina, mai aveam in fata mea cateva randuri si eu eram tot curioasa sa citesc..:)
Spor la citit care v-ati apucat.

Ma duc acum sa beau ceva rece si sa ma bag la un film, poate ma ia somnul mai repede.

Va pupic!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineataaaaa!!!!

Se pare ca da, Mikka, nici eu nu am somn. Caldurile si tantarii....si vecinu` matinal

Va invit la un bol de lapte cu cereale si o cafea aburinda....

May , eu numai acum am vazut ......Ai o bafta de medici... Si totusi....esti decisa sa nasti la Valcea? Stiu situatia..dar totusi....Nush, medicii astia ori is prea relaxati ori ii apuca stresul taman cand nu e cazul. Cred ca la tine e si invidia dansei pt ca ai fost la mai multi medici....si tre sa zica si ea ceva in plus , sa se dea mai cu motz....nush, zic si io...Anyway, important e ca tu sa fii calma si linistita, mai ales ca mai multi ti-au spus ca sarcina ta este perfecta.

Nana, Racheel si sper ca ati adormit la loc.

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Azi intram si noi in trimestrul III. Suntem tot mai mari si mai puternici...

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatzaaaa....

Ultima zi de servici
Facem chef fetelor....

Legat de carti.. da am uitat cat imi placea Eliade... eu eram o ciudata imi placea Nichita Stanescu si Bacovia... in rest nu pot sa zic ca citeam f mult pt ca pana nu mi-am facut ochelarii ( fara dioptrii insa fara ei nu pot sta nici acum la calculator sau sa citesc), ma durea ingrozitor capul, ochii rosii..asta pana inainte de Bac cand cineva mi-a recomandat lacrimi artificiale sau ochelari...

Azi schimb semnatura.. 33 sapt.. dar de kg nu vreau sa vorbesc

Si ieri piticelul m-a luat la box si acum cand da, da, nu se joaca...

I-am luat ieri 5 caciulite si manusi si babetica ....sunt asa miciii

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatzaaaa....

Ultima zi de servici
Facem chef fetelor....

Legat de carti.. da am uitat cat imi placea Eliade... eu eram o ciudata imi placea Nichita Stanescu si Bacovia... in rest nu pot sa zic ca citeam f mult pt ca pana nu mi-am facut ochelarii ( fara dioptrii insa fara ei nu pot sta nici acum la calculator sau sa citesc), ma durea ingrozitor capul, ochii rosii..asta pana inainte de Bac cand cineva mi-a recomandat lacrimi artificiale sau ochelari...

Azi schimb semnatura.. 33 sapt.. dar de kg nu vreau sa vorbesc

Si ieri piticelul m-a luat la box si acum cand da, da, nu se joaca...

I-am luat ieri 5 caciulite si manusi si babetica ....sunt asa miciii

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Neatza

Sper sa iti treaca repede ziua asta sa te poti bucura apoi de odihna si ofcourse, sa facem party...

Eu inca cochetez cu lucrusoarele de bebe, pentru ca tocmai din cauza ca le vad asa de mici, nu-mi imaginez ce i-ar putea fi bun piticotului meu.

Daca tot m-am trezit cu noaptea in cap, am mai calcat o tura de camasi de-ale sotului si acum m-am bagat sub ventilator ca nu mai am aer...Cred ca dupa ce termin cu toate, direct sub dush ma bag...

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!

Hayat mercic pentru laptic cu cereale , o sa pap si de alea.

May asa cum spunea si Hayat, mie mi se pare ca transpare asa frustrarea acestei doamne dr ca ai fost la mai multi oameni si nu ai mers doar pe mana ei .Mai ales ca ai fost la dr-i din Bucuresti,si unii din provincie au asa impresia ca ii jignesti daca le spui " stiti,mi-am facut unele analize la... , si dr-ul cutare mi-a zis ca" .Si atunci zic si ei ceva in plus,numai sa nu fie de aceeasi parere cu ceilalti. Iar copilul clar nu se misca la comanda, la orice ora te-ai aseza tu si in cap. Si eu stiu ca daca sunt mai putin de 10 miscari intr-o zi e musai de mers la dr, nu 5 intr-o ora daca stai intr-o pozitie recomandata pentru somn .

Anca dar de ce nu ai facut mai multe drumuri pana la masina ,in loc sa cari atat o singura data?
Mikka da ,e numai bine de plimbari dimineata foarte devreme si seara , ca ziua e toropeala. Eu aici am crescut de la 4 ani,ca sunt nascuta mai la N-E,asa, la Botosani. Mi-ar placea sa ma plimb mai mult, pe o arie mai larga macar din Dobrogea,dar o sa o fac si pe asta. O rasari el soarele ala galben si frumos si pe strada mea si o sa am banuti de ce vreau eu . Constanta e un oras frumos daca stii sa ii vezi frumusetea. Eu in sarcina cu Paul m-am plimbat mult pe jos, pe strazi mai vechi,cu case vechi si copaci mari,nici nu stiu sa iti spun ce zona era,ca mergeam ana nu mai puteam,luam un taxi si mergeam acasa. Imi pare atat de rau ca nu au cum sa se implice autoritatile sa nu se mai degradeze cladirile vechi,cu istorie,care au fost revendicate si pe care pentru ca nu au voie sa le demoleze,proprietarii le lasa sa se degradeze, sa se darame singure sa ridice niste hidosenii in locul lor. Pe faleza, inspre "Vraja Marii" Sunt numai blocuri/vile vechi si printre ele a rasarit de ceva ani o cladirte toata otel si sticla,cu o forma de-ti vine sa iti tai venele,si daca te uiti la ansamblu,iti vine sa o sari cu privirea,nu isi are locul printre casele cu coloane si lei la intrare, cu geamuri cu margini inflorite,si alte alea sin secole trecute. Hai ca am luat-o pe langa[D:]...

Bebelina mea se agita tare seara,cand ma asej in pat. Are vre-o jumatate de ora in care imi face burta gelatina,si cum spui si tu,mai tare doare in partea dreapta ,ca imi baga cate un piciorus sub coaste si impinge cat poate .

Hayat noi suntem romantici de aia incurabili,amandoi . Si cu PAul cand mergem de mana ne mai dam cate un pupic asa,pe deasupra lui,si el rade cu gura pana la urechi,si se intinde sa il pupam si pe el . Si imi e asa de drag cand ne priveste lumea cu un zambet de ala frumos ,asa, ca si cum ar gandi" uite si niste oameni fericiti" . Da,m-a scos din casa ca ma gandeam ca m-a luat prea repede cu " il iau la mine" , si nu m-am pregatit sufleteste inainte ca pleaca la mamaita lui . Imi ia cam doua zile sa ma obisnuiesc .. Ii calc hainutele,i le asez in geanta,ii pun jucariile cu care se joaca mai des, scutecele, bombonele , biscuitii care ii plac ... Acum m-a luat din scurt,in 5 minute i-am facut bagajul .
Apropos de romantism ... Ma mai trezesc cu cate un telefon de la Vali dupa ce vorbim te miri ce cand el e la munca,cate 20-30 de minute ,sa imi spuna " am uitat sa iti spun ca te iubesc cand am inchis ,de aia am sunat iar".

Cat despre voltaj,deocamdata nu prea se mai pupa melodia cu viata noastra. Griji avem,bani ciu-ciu , dar vin ei,si grijile or sa dispara,or sa vina altele noi. Mie acum imi place melodia asta :

... Bine,mie imi place mult Guess who . De fapt imi place cum canta multi ,din genuri total diferite. Acum sunt indragostita de melodia asta si de
...

Racheel , eu cautam imaginile alea cu incetinitorul,in care se vede exact unde si cum a lovit , de aia ma contraziceam cu el. Si imi si place,caasa se precipita si se oftica... Dupa ochii mei mi se pare ca ar fi dat exact in coltul mandibulei , si stiu ca acel punct e in barba,cum ai spus si tu,usor intr-o parte. .

Nanna eu nu ma abtin. Cand imi e foame mananc,cand imi e sete beau . Azi-noapte m-am trezit pe la 3 ca imi era foame,m-am dus la frigider si am luat o bucatica de branza ,o rosie si paine si am mancat. Mananc noaptea ce nu imi da arsuri, iar de baut, pe noapte beau cam 1.5 l de lichid.

Hayat cu aparatele de tantari nu esti de acord? Eu am unul de vre-o 10 ani ,de ala cu pastile de hartie ( m-am mutat cu Vali cu aparatul de tantari dupa mine ca pe mine ma pisca si mi se fac blande de cate 3 cm diametru ) ,si il folosesc si acum cu pastile de la raid sau baygon.

Seidana pai atunci sa fie chef pentru sfarsit de munci si inceput de concediu... Ce dai de baut? Eu as vrea un mojito mai pe seara...

Va pupic,merg pana in piata .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Lali, numai bine au picat piesele astea, ca la mine deja mergea TV la maxim pe muzica...:)))) La Razvan & Dani canta Connect-R si nush ce-or zice vecinii, dar am chef de muzica azi....Sotul e mai scortos si nu prea intelege ce imi place mie la zbenguiala aia..:)))) Acuma noh, e si afon , ce sa mai zic?

Cu aparatul ala de tantari nu am incercat inca, din cauza alergiilor mele. Ma cam tem. Nush cum reactionez la el.Azi avem plan sa mergem la cumparaturi , dupa ce ajunge dl acasa. O sa ma uit si de aparat sa vad ce gasesc.

Azi ne vine patutul. De-abia astept.. Si , BTW , am facut ce-am facut si l-am imbrobodit pe sot si ne-am luat alt aparat foto, o oferta de la Orange cu puncte thkU si prelungire de contract. Azi sau luni cel tarziu , tre sa soseasca.... O sa pot finally sa imi fac si eu poze la burtica si mai am eu cate ceva sa va arat si nu pot, ca nu am cum.....ca web-ul de la lap e cam slabut si nah...

Seiii, ca sa vezi ce ma bucur pentru tine, am inceput singura deja cheful .:)))))))))))
. Ia vezi azi, asa ca de ultima zi, sa nu te enervezi prea rau, binee????

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna dimineata fetelor.
Eu raportez 11.3 kg luate.Seidana ai liber sa-mi modifici kg .
Eu o sa-mi iau prenatal de pe 1 august.O sa ma intorc la munca joia viitoare si o sa mai stau pana la 1 august. Daca era dupa mine stateam pana ma apuca nasterea...........dar mai am si un sot care mi-a dat liber pana la 1 august .

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali, ori esti tu moldoveanca de a mea ori eu dobrogeanca de a ta. eu m am nascut si trait la tulcea pana am plecat la facultate.

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatzaaa si de la mine.

Lali, cartea nu e Vitea Maleev, aia o am in format electronic.
Si da, puteam face mai multe drumuri cu incarcaturile de la piata, dar nu a fost o problema sa le duc dintr-una. Doar ma gandeam cat de nesabuita sunt. Ca nu m-a obosit, nu ma doare nimic, contractii nu am, bebe agitat si la mine, caldura asta ne da peste cap.

O zi faina si racoroasa

27+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput