Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
ralucis spune:
Musette, am facut LA Mcmoni's, trimite un mail si o sa ai surpriza de a primi o oferta f buna de la ei.
nicofa25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis nicofa, noi am facut baita a doua zi, fiind luni a fost seara, cand a iesit lumea de la munca, am facut un gratar si desert, au venit nasii, familia si cativa prieteni. |
mersi! cam asa ma gandeam si eu sa facem, dar oscilez intre gratar sau pur si simplu niste platouri cu diverse... mmm, voi vedea, mai am timp sa ma gandesc :)
tzuna spune:
NICOFA- noi am avut niste platouri cu aperitive, friptura si tortul de martipan facut de mine. Baita am facut-o duminica dupa slujba adica a doua zi dupa botez. Au venit nasii cu copilasii lor si au mai fost si socri ca ramasesera la noi de la botez.
Am avut parte de un week-end f linistit chiar plictisitor caci Sara a fost de-a dreptul cumintica iar sotul si fata mai mare sunt la mare pentru 2 zile.
luiza77 spune:
Buna ziua...fetelor noi n u mai putem cu colicile...dupa ce am incercat baby drink, infacol, sab simplex, debridat, gripe water...acum am ajuns la bonisan...la voi ce a dat rezultate mai bune, ca am unele zile cand nu mai stiu ce sa ii dau, sarcul copil este terminat de burtica...astept raspunsuri si remedii...are unele zile cand nu prea il doare, dar si unele zile cu nenorocitele de colici foarte agresive, iar eu ma simt daramata cand il aud plangand si nu stiu ce sa-i fac....va pup.
anali80 spune:
Luiza77 noi am scapat de tot de colici cu un preparat homeopat de la o farmacie homeopata. A fost si f. ieftin, aprox 10 lei sticluta si EXTREM de eficient. Dupa ce am incercat absolut toate solutiile si picaturile contra colicilor,fara prea mari rezultate, o mamica mi-a spus de acest preparat. E o sticluta maro de ~ 200 ml pe care scrie ,,Preparat contra colicilor'',banuiesc ca se gaseste in orice farmacie homeopata din tara.
Multa sanatate si sa scapati cat mai repede de colici.
Mamica lui bebe Luca
luiza77 spune:
Multumesc din suflet pentru raspunsuri...am sa incerc medicamentul hemeopat, sper sa si gasesc in farmacie, nu stiu daca exista la noi in oras farmacie hemeopata, medici sigur exista, am sa imi fac programare la unul poate imi da acest medicament.
andreealydia spune:
luiza, medic homeopat e dr. goarza, are cabinet pe strada oltului, iar remedii homeopate gasesti la farmacia din fata pietei de legume/fructe din complex ancora. voi cauta si eu preparatul, caci si patric se chinuie cu colicii. :( anali80, cum se administreaza?
pup!
luiza77 spune:
multumesc Andreea, am intrat aseara pe net si am vazut ca exista 3 farmacii cu medicamente hemeopate, astazi sun la toate trei sa vad unde gasesc produsul sa il cumpar, sper sa faca minuni si la Matei al meu ca tare chinuit mai este saracul, parca cu cat trec zile cu atat devin mai agresive...probabil ca siropelul are un prospect ca sa stim cum se administreaza....sanatate si lui Patric ...offfffffff Doamne de am scapa de nesuferitele astea de colici ar fi ca o binecuvantare, as avea cel mai cuminte, zambaret si sociabil copil din lume. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.