Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenpit77 spune:
Avem si noi botezul sambata si abia asteptam sa intram in cazan.
Ne omoara in continuare colicii si caldura dar astazi vad ca s-a mai racorit dar a si plouat, deci nu mai putem iesi afara.
Fetita mare este tare nemultumita de acest lucru si tare plictisita.
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor....ce trece impul, ati inceput cu botezurile, noi il avem pe 10 septembrie, mai avem ceva timp pana atunci, Matei va implinii 3 luni la botez...noi suntem bine, acum pentru colici si pentru constipatie incercam gripe watter cu rezultate foarte bune, sper sa fie bine in continuare...i-am cumparat un balansoar si sta in el de numa, am scapat de tinut non-stop in brate, adoarme singurel, pe urma il pun in patut si nu am treaba cu el, noi de saptamana asta am inceput sa iesim mai mult afara, dimineata cate o oraa, o ora jumatate si seara de asemeni inainte de baita, ne place tare mult si dormim tot timpul in carucior...al meu adorme foarte bine pe melodia Narcisei Suciu _ Cantec de leaga (cutiuta muzicala 9) este o piesa super frumoasa si ea are o voce splendida...ma bucur sa aud vesti bune despre puii vostrii si sper ca asa sa fie in continuare...Matei are 4700 grame si 57 de cm, avem multeeeeeee hainute care nu ne mai vin si le mai pastram vreo 2 ani, poate ne mai vine vreo idee si mai facem un bebe, la momentul asta eu nu imi mai doresc ince un bebe, dar sotul imi spune ca din primavara sa ne apucam si de bebe 2, insa eu mai vreau sa astept ceva timp, este adevarat ca ne-am chinuit 6 ani pentru bebe 1, dar Dumnezeu este mare si daca vrea sa ne mai dea un bebe va face El astfel incat sa imi trimita un mesaj...eu acum nu-mi doresc decat sa scape Matei de colici...cam atat despre noi...va pupam dulce.
pearl84 spune:
Buna fetelor
Eu nu prea am vreme de intrat, Stefan cam plange si acum mi-a cam murit si laptopul din camera noastra, de unde mai puteam sta cate 5 minute...
Va citesc si aflu tot felul de chestii interesante..sa zic si eu ca pt crustele de pe cap l-am dat cu un tifon inmuiat in ulei bio de la topfer. Foarte, foarte bine s-au luat!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Elena + bb Stefan
alina_anto spune:
Felicitari mamicilor! Am vazut cateva poze cu bebelusii vostri, sunt MINUNATI!!!!!
Nu stiu cate dintre voi ma mai tin minte...Am facut si eu parte, pt o scurta perioada de timp, din frumoasa voastra odisee si am ramas o "prietena draga".
Vroiam sa va spun 2 lucruri: in primul rand sa va urez tot ce este mai bun pt voi si bebelusii vostri, sa fie sanatosi, frumosi, norocosi si fericiti toata viata!
In al doilea rand, v-am promis ca atunci cand este cazul o sa va anunt: am din nou un bebe in burtica, am DPN-ul chiar de ziua mea (12 ian.). Am avut ceva probleme la inceput, hematoame, sangerari, repaus total la pat, tratamente, etc. Dar nimic nu mi-a doborat puterea de a lupta pentru acest copilas. Sara, fetitza mea este foarte fericita ca va avea o surioara (nu vrea fratior), sotul meu vrea un baietel, iar eu abia astept sa imi tin cel de-al doilea pui in brate, de care sunt deja indragostita iremediabil
Va pup pe toate cu drag!!
Alina 14+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
tzuna spune:
ALINA_ANTO- Ne bucuram ca ne aduci asa vesti bune. Multa sanatate si sarcina usoara si fara peripetii.
Noi suntem bine. Sara are acum la 2 luni 5,765 kg (nascuta cu 3,850 kg), e mai cumintica si ne incanta pe toti cu zambetele si gangurelile ei. Maine mergem la vaccin si am emotii pentru ca fetita cea mare a facut in seara asta febra 38 asa ca o duc si pe ea la control si sper sa fie totul bine.
musettepink spune:
Alina-anto felicitari!!!!Ma bucur ca vine un fratior sau o surioara pt Sara!Sarcina usoara si bebe sanatos!
luiza77 spune:
Alina-Anto felicitari din suflet, sarcina usoara si la termen si sa mai intrii sa ne spui despre evolutia sarcinii si ce este bebe cand aflii, ma bucur din suflet pentru tine.
Fetelor cam slaba activitatea pe forum, voi ce mai faceti? cum cresc bebeii?
Matei este bine, saptamana viitoare ma duc cu el la pediatru, vreau sa vorbesc sa ii maresc doza de lapte, eu ii dau din 3 in 3 ore cate 90 de ml, deobicei il rade pe tot insa mai sunt dati cand dupa ce termina de mancat plange de foame, cred ca ar trebuii macar 2 mese pe zi sa ii dau 120 de ml, am sa vad ce zice pediatra...in rest suntem bine si am inceput sa socializam mai mult, gangureste si rade intr-o veselie.
Fetelor voi cu cate kg ati ramas dupa nastere, eu am luat in timpul sarcinii 18 kg, am venit de la materniate fara 11 kg, apoi am mai slabit inca 2 kg, dar in schim am remarcat ca am pus inapoi cele 2 kg date jos pentru ca mananc haotic, mai am de dat inca 7 kg si am vrea ca macar sa dau 4-5 pana la botez...si mai am o problema eu am burta destul de mare, nu prea s-a retras, mi-am comandat o burtiera si un body cu corset sper sa se mai retraga...ieri mi-a venit si menstruatia, fix la 6 saptamani de la nastere...cat dureaza acesta prima menstruatie?
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend minunat.Pupici tuturor.
iulia82 spune:
Alina_Anto[b] ma bucur tare mult pt tine.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
[b]Luiza fica-mea baga cam 120-150 la o masa (are aproape 2 luni) cu pauze de scos aerul afara pe la mijlocul mesei.Am observat ca daca nu scoate aerul papa mai putin.Cu kilogramele eu mai am de dat jos 2,dar nu stiu cand se va intampla ca vad ca stagnez de o luna.
Leia se scoala zilnic cu nasucul infundat.Am lasat aspiratorul in dormitor,ca sa-mi fie mai usor sa trag mucii.Are ori intr-o nara,ori in ambele cate un muc alb si cleios,iar azi a stranutat mai puternic si i s-a umplut nasucul de abia mai putea sa respire.Am pus repede pompita in functiune si am scos destul de multi muci,alb-transparenti.Cred ca face si ea figuri la aerul conditionat,ca de racit nu cred ca e cazul.
Pico spune:
Alina felicitarri! Sa fie sanatos bb!
2 kg Iulia ....esti o norocoasa, eu mai am de dat jos 10!
Noi inca n-am facu vaccinul si facem 3 luni.Cica am inscris-o prea tarziu(o luna jumatate)si deja facusera comanda de vaccinuri...ma rog....
Suntem putin mai bine cu burtica dar inca mai avem colici.