Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

esme, simonix, pai hai sa ne vedem, dar nu prea stiu cand. juma de septembrie plec la o conferinta in franta. fix duminica, pe 17. un weekend inainte avem sarbatoare in familion. daca ziceti ca sfarshit de sept este esme ocupata, poate ar fi mai bine inceput de octombrie? zic si eu, vedem cum convine la mai mutla lume.

M-am exprimat aiurea...imi cer scuze. Ma refeream la sfarsit de august, la sf de septembrie suntem aici. Si inceputul de octombrie e ok dar mi-e sa nu ne faca vremea feste nu ca acu' ar fi mare lucru de capul ei.

Bafta in Anlgia!

Desiree si Lorelei (a cata oara?) ca si Victoria baga ajutat la gatit. Eu ma tot intreb de ce ea nu plange cand curatat ceapa. O curata de-adevaratelea! Apropo de cutit, s-a taiat acu' vreo doua saptamani cu unul de plastic...zice "Vezi, daca asa m-am taiat cu asta cu ala de metal iuiuiuiui!"

Computere, Nintendo si alte din astea nu stie, ca nu are si nici nu vrem sa ii dezvoltam skilul asta, pe de alta parte ea are noroc ca are voie toata ziua la copii. Spre deosebire de alti copii ea abia saptamana trecuta mi-a explicat ca ea stie sa stinga TV si sa-l aprinda (nu de la buton, ca aia stia de mult si ne-a luat o vreme sa o dezvatam), desi nimeni nu i-a aratat...am chiar evitat sa folosim telecomenzile de fata cu ea...Dar are ea presupun ochi la spate.

ma duc sa puzez cu-n suc!

spor si vacante placute unde e cazul

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hahaha Dana ce haioasa ai fost!! da, sunt fete puturoase aici. Bataita!!!!
Stii ce e de facut cand constati ca a crescut copilul??? Mai faci unul!!! la ce pui frumosi faci tu.... mai, sa stii ca stiu parerea ai tu si mereu ma gandesc la ce ai scri odata, ca nu ai fi in stare si ti-ai bate joc de copii, mereu ma gandesc la asta, si eu simt la fel, jos palaria pt mamicile cu mai mult de 2, nu am nici cea mai vaga idee cum se descurca. Si apropo de astfel de mamici minune, deci...am vazut si eu un pui de Simocip de-mi venea sa pup ecranul..adorabil e si bebe3, ca toti pana la el!!! Fac si alde Sis neste copii....

Voiam sa poestesc si eu skilluri de copil de 3 ani, dar ma duc sa schimb o cacacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele belgo olandeze - eu nu poci in ultima saptamana din august (ma duc sa vaz soarele ala de am uitat ca exista ) Dar in rest - oricand.

Pana atunci, propun in weekendul asta o iesire cu piticii la Tehnopolis (copyright idee Esme - avand in vedere weelend prelungit si ploios la orizont, ar fi fain sa ne adunam undeva in interioare pline de atractii copilaresti ). Eu ma gandeam la duminica... maine suntem oleaca ocupati.

Esme - ce zici tu de Lorelei - si al meu e cam in urma cu PCurile si butonatul Nici eu nu am insistat dar nici nu l-am ingradit, sa zic asa, are laptopul la dispozitie, ne vede pe noi ca umblam la el, uneori mai da un ochi sa vada cum e vremea afara :D dar nu il intereseaza in general. Mai nou avem si o tableta din aia smechera si intr-adevar la aia a reactionat, ca a vazut un joc de spart bule dar am grija sa ascund minunatia de el :) Deocamdata ne descurcam fara gadgeturi din astea. Ma gandeam ca pot fi utile la drum lung dar am renuntat la idee, se pare ca al meu nu are probleme in masina, doarme, se uita pe geam, comenteaza, povesteste si se joaca cu masinute. Asa ca aman introducerea tehnologiei in viata lui

Dana - chiar ca ai copii mari - ai scapat de bebelushie! Sincera sa fiu, si eu ma gandesc ca daca e sa o iau de la capat ... asa ma apuca o leneeeee Eu pe al meu nu l-am dus la film inca, ma batea gandul dar ... nu stiu, nu cred ca are nici un film de desene vazut de la cap la coada, sta eventual cam juma de ora maxim dar apoi incepe sa se joace pe langa TV, mai da un ochi, mai impinge o masina Eu as vrea sa il duc la circ - chiar, si asta e o idee pt zilele minunate care se anunta ...

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Am fost in parc...cu masina de pompieri, unde era o gasca de copii (vreo 6-7) mai mari carora si li s-au aprins ochii cand au vazut masina...el nu imparte, nu-i lasa sa se joace, nu le-o da...fugea tot parcul.. aia dupa el, daca incercam sa-l iau urla ca din gura de sarpe..imi vine sa ma duuuuuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dana, stai linistita, draga mea. Si mie mi-e rusine sa recunosc ca am uitat...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Exact, Esme! Victoria nu se poate juca cu alti copii. Ieri am iesit cu daddy la baseball (daddy joaca) si era o fetita acolo, a jucat Victoria baseball cu ea si am auzit-o tusind! Pe fetita! Le-am explicat ca nu se mai pot juca impreuna si am fost direct cu dezinfectantul pe mainile Victoriei si pe batul, mingea is manusa de baseball. Mai ales ca sist. imunitar ieri dimineata era 0,7! Asadar, o las la comp., nintendo, dvd, etc...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Am facut capitol nou

Noi am plecat la Sinaia weekendul asta. Pup all.
Gabitza

Mergi la inceput