Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Am prins si noi intr-o dupa-amiaza ganganiile astea, dar sunt doar la mal, mai rau era ca o ciupeau pe sara si ea nici nu-si dadea seama mititica ce sunt.. Era asa fericita si preocupata de valuri, apa, nisip, ca nu mai simtea..
Si acum ma uit pe talpile ei si inca are semne de la scoici (se intepa in ele ca alerga..), dar nu s-a plans deloc..
In schimb cu mustele e jale..la fel ca Eva cred ca face. Cu gandacii/paienjenii se descurca, ii calca, se joaca

Hai ca o sa iasa soarele, asa e la mare, nu sta el foarte mult ascuns sub nori. Cat mai stati? Aaa, Sara e innebunita dupa fata si baiatu care canta acolo la hotel. In fiecare seara mergeam sa cante si sa danseze cu ei. Intr-o seara (la 11) nu mai era nimeni pe terasa si i-au cantat ei special piese din Anastasia, Lion King si alte desene
... Abia astept sa vad poze. Sa faci si la garsoniera te rog!
Va pup muuult!!!

Alina
15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Am fost ieri la control, totul e ok, a pus putin si ecograful si l-am zarit pe bebe. S-a uitat dr putin intre piciorusele lui dar nu a zis nik si nici eu n-am intrebat. Mai pastram putin suspans![]()
Am pus 3 kg din cele 4 pe care le dadusem jos in primele 2 luni.
va pup
Alina
15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Luminel spune:
Ylari, asta ma rodea si pe mine: merita sa o operez?! daca se refac?
asta tine de noroc si de organismul fiecaruia; se poate sa nu recidiveze, cum la fel de bine peste un timp pot sa se dezvolte din nou;
dar daca acum se chinuie sa respire noaptea si o afecteaza si la urechi, de ce sa o mai tin?!
Asa ca ma pregatesc sufleteste si financiar ![]()
O zi insorita!
Edit: am uitat sa spun ca si Ursuleanu a recomandat operatie (of course
)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Stii cum e cu minunile care tin 3 zile? Asa cu Raducu meu.
Dimineata am fost cu ei la Ferma Animalelor, cu gradinita. Nu m-a scapat asta mic din ochi nici o secunda. La plecarea inapoi spre gradinita a inceput sa plinga sa nu-l las acolo. De bine de rau l-am lamurit ca ma duc la servici si vin repede sa-l iau inapoi. Acceptase, cu conditia sa alerg cand vin, sa ajung mai repede
Dar daca vreau sa stau imi face el loc la el in patut ![]()
A adormit pe drum in microbuz, si cand s-a trezit acolo s-a agatat disperat de mine "ia-ma si pe mineeee, hai acasaaaaaa, nu ma lasaaaaa". Eram facuta praf la faza asta, ma luase si pe mine plansul. A fost educatoarea ferma si l-a luat pe sus, mie mi-a facut vant pe usa si gata, m-am trezit la poarta nefericita si cu ochii in lacrimi. Am stat ca pe ace pina pe la 13:30 cand am sunat-o pe miss sa intreb de baiat. A zis ca s-a potolit, a ras doua portii de ciorba si s-a culcat rapid, ca era epuizat. Uoffff! Numai mama sa nu fii.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dar daca vreau sa stau imi face el loc la el in patut |
ce tare!!!
Uoffff! Numai mama sa nu fii. |
subcriu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
gabitzam vad ca acomodarea la gradinita e grea indiferent de varsta copilului.
Multa bafta ca acomodarea lui Raducu sa fie usoara.
danah f frumoase pozele din vacanta.
Pozele de la munte sunt din zona Bran?
Unde-ati fost cazati? Arata f bine si locul de joaca.Stiu ca ai mai scris, dar am uitat
Ma gandeam ca poate mergem si noi 2 zile undeva la munte.Sa vad daca reusesc sa-mi conving sotul ![]()
DanaH spune:
Lilly, poze sunt din bran, intr-adevar. cele cu locul de joaca sunt din complex Vila Bran. Foarte fain acolo, am mai zis. cel putin pt copii.... scump, dar fain.
insa noi nu am stat acolo, pt ca nu am mai gasit camera libere cand am ajuns. asa ca am stat la o pensiune langa, casa doina. f dragut si acolo. si ne faceam veacul in complex.
mai sunt poze si de la cheile gradistei. si acolo era f frumos, dar nu am habar care sunt preturile si cat de liber/ocupat era.
oricum, daca va duceti, sfatul meu este sa va faceti rezervare inainte. sunt mutle pensiuni, intr-adevar, dar eu am ramas uimita ca tot compelxul ala mare era full.
Doloress spune:
GABITAM- cand mergem la gradi sau participam la activitatile de acolo - mai rau facem, din experienta mea. AL meu incepuse gradinita de vreo 6 luni, nu plansese nici macar o singura data. Ei la un moment dat m-am dus dupa el si am intrat inauntru, m-am jucat cu ei vreo jumate de ora. Vreo doua saptamani dupa aceea a plans de s-a scuturat camasa pe el in fiecare dimineata. Voia si la gradi dar voia sa vina si mama cu el. E bine cred sa fie separat in capsorul lor, gradi - e numai cu copii si missele si acasa e cu mama si tata. Eu de atunci il aduc mai repede in caz ca vreau sa stau mai mult cu el, dar nu ma duc acolo.
DANA- superbe pozele, ce-mi place aia cand stau amandoi cu cartile in mana si citesc, superba!
YLARI- distractie placuta in continuare! Da, ai retinut bine, vin in Romania saptamana viitoare, pe 13 august. Si stau 2 luni, pana pe 4 octombrie, sa se sature bunicii de nepoti. ( vin acasa, la Iasi, nu vin in Bucuresti, mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi putin... dar nu am drum pe-acolo decat in aeroport in trecere...)
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Doloress GABITAM- cand mergem la gradi sau participam la activitatile de acolo - mai rau facem, din experienta mea. AL meu incepuse gradinita de vreo 6 luni, nu plansese nici macar o singura data. Ei la un moment dat m-am dus dupa el si am intrat inauntru, m-am jucat cu ei vreo jumate de ora. Vreo doua saptamani dupa aceea a plans de s-a scuturat camasa pe el in fiecare dimineata. Voia si la gradi dar voia sa vina si mama cu el. E bine cred sa fie separat in capsorul lor, gradi - e numai cu copii si missele si acasa e cu mama si tata. Eu de atunci il aduc mai repede in caz ca vreau sa stau mai mult cu el, dar nu ma duc acolo. DANA- superbe pozele, ce-mi place aia cand stau amandoi cu cartile in mana si citesc, superba! YLARI- distractie placuta in continuare! Da, ai retinut bine, vin in Romania saptamana viitoare, pe 13 august. Si stau 2 luni, pana pe 4 octombrie, sa se sature bunicii de nepoti. ( vin acasa, la Iasi, nu vin in Bucuresti, mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi putin... dar nu am drum pe-acolo decat in aeroport in trecere...) Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
wow. 2 luni concediu? super!
sotul tau a primit atata de la munca???
Simonix spune:
Salutare si de la noi 
Dana - am vazut niste poze suuuperbe
Sa va fie de bine vacantele, si eu de-abia asteeept, mai sunt 3 saptamani pana la Coasta de Azur 
Luminel-i-am aratat si lu' Cleo aseara filmuletz facut la copil operat in aceeasi zi - energie pura
Mai si tzipaaaa acolo, desi era cu gatlejul taiat
Iti dai seama daca la noi a fost asa, polipii sunt o nimika toata. Si tot a propos de polipi, cu mirare am vazut din filmuletele de dinainte cat de "infundat" vorbea Robert (si da, era sanatos in filmultze, nu in perioada de raceala). Deci clar, vorbea pe nas brrrr... Diferenta este enorma - ma refer la calitatea vietii si a vocii
Somnul - neintors, nu mai transpira aiurea, nu se mai scoala, nu se mai invarte prin pat, se odihneste si asta se vede si ziua, of course.
Stiu in Ro un baietel cu probleme asemanatoare - polipi neoperati - care pe la 7 ani vorbeste super infundat, intelegi greu ce spune, la scoala nu scrie ca lumea si incurca n cu m si nu ii ies cuvintele
Asta ca sa nu zic ca inca raceste rau, cu febre, infectii etc. Eu zic ca mai chinuit e baietelul ala, nu stiu de ce nu il opereaza, chiar daca se refac, nu poate fi la fel de rau, si in plus mai conteaza si tehnica doctorului. Ma rog, sa vedem si pe noi cat ne tine, nu stiu care o fi efectul pe raceli, vedem la toamna, dar pe somn si respiratie deocamdata nu ma pot plange.
Gabitza - am vazut ca si voi ati avut o vacanta frumoasa :) Si acum gata, cu scoala inainte
O sa treaca si la Raducu perioada asta de acomodare, si eu cred ca noi mamele influentam la greu emotiile piticilor. Si e asa de usor sa privesti lucrurile din afara
Asa mi-as dori ca la bebe 2 sa imi pastrez capul limpede pe care il am acum
si sa nu mai fac din tzantzar armasar la fiecare etapa din dezvoltarea lui (vaaai, nu il alaptez, vaaai, a facut febra, vaaai, l-am dat la cresa, vaaai, mai stiu eu ce ![]()
) Greu greu de facut, desi e usor de zis ![]()
Alina - ma bucur ca iti merge bine cu sarcina 
Ylari - vacanta placuta in continuare :)
Noi suntem bine, Robert este un printz rasfatzat, cum singur isi spune, are niste tactici de te da pe spate, mai nou imi spune ca ma iubeste la fiecare pas
sta calare pe mine non stop, este indragostit de mine iar eu la fel, de el
Are programul dat peste cap, caci deh, e vacanta, se culca la 11- 12 noaptea 
si am inceput sa ii scoatem somnul de pranz. In rest, energie, joaca, mai vine Mara pe la noi, mai ne vedem cu Lorelei la mare
Numai cu fetitze umbla
Intr-o zi a zis ca el se duce in parc, sa se joace cu "nevestele" lui 
Bine, eu sunt NEVASTA principala ![]()
(deocamdata hmmm...)
Cu bebe2 mai incercam, se pare ca am o mica problema cu hormonii si nu se lipesc bine bebelushii aia pe acolo, de luna asta incep un tratament si sper sa se rezolve. Sa vedeti, intr-o zi Robert se juca si parea foarte absorbit acolo, eu in bucatarie vorbeam cu mmaie si am zis ceva de genul "daca mai vrem sa facem un copil bla bla". Robert se opreste brusc si zice: "Un alt copil? Ca mine? Un copil ca mine?" Eu ma duc la el - da, ca tine asa, ce zici, ai vrea la noi in casa un alt bebelush? El dintr-odata foarte interesat de masinuta din mana lui
Tace. Eu: mai vrei un fratior, un bebemic? El: Da, mami, mai vreau. Un fratior. CA SUNT SINGUR (+ mutra bosumflata artistica
). Deci na, noi niciodata nu i-am zis ca e singur, mereu ne-am jucat cu el, chiar nu e obisnuit sa stea singurel in camera etc Dar uite ... :) Iar ieri hodoronc tronc a zis ca el vrea multi fratiori 
Eu chiar incerc sa evit discutiile astea cu el, cred ca de luni de zile nu am mai abordat subiectul. si de regula evit si discutiile cu adulti si cu el de fatza - dar uite ca se mai intampla. Nu as vrea sa spere aiurea.
In schimb el este "tatic"
si pe toate le face singur, ca "taticii". Nici la baie nu mai ne lasa, inchide usa dupa el, ca este tatic, si se descurca acolo. Are si un bebelush de care trebuie sa avem grija cu totii, "ca o familie". Ii place ideea de familie, mereu zice: tati, vino si tu in parc, ca o familie :D Hai la masa, sa mancam ca o familie. Noi ne ajutam, ca o familie
Cam astea despre noi, fug la munci 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti