Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Lumi, ce frumosi sunteti
Si imi place mult poza aia cu Piata Sfatului vazuta de pe Tampa.
Nu mai vb. de vacante...
noi am hotarat sa nu mergem, totusi, niciunde anul asta, decat aici in jurul casei, excursii de o zi in august cand isi ia Daddy o sapt. de concediu. E prea riscant si nu se merita. Chiar daca e doar la 3 ore cu avionul, sunt 3 ORE!!! Plus ca nu ma asteapta un avion in aeroport cand avem noi nevoie sa ne intoarcem, daca ar face Victoria febra... asa ca decat sa riscam si sa ne para rau, mai bine stam acasa. Inca un an si apoi de la anul incolo mergem unde vrem, fara sa stam stresati. Macar Victoria e intelegatoare. A inteles cand i-am explicat ca nu e 'safe' inca, si ca mergem anul viitor.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Salutari de la Braila!!
La multi ani draga Alina (Viane), sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!!!

La multi ani draga mea CRISTINA, mi-e dor de voi, iti doresc o zi minunata, tone de sanatate si gramezi de noroc!!

pt 28, ca vom fi la galati si fara net, o sa-i urez lui ALINA -ALISH multa sanatate si multi, multi ani!!!

Acestea fiind zise, puipici si fug la poz(n)e de Zulufina!!!
Va pup!
Alysh spune:
Inais, la multi ani draga mea!! Bucurii din plin si multa sanatate! 
Lorich, thanks a lot!
Adriana_78 spune:
La multi ani Inais! Si tot ce-ti doresti!
Luminel, f frumoase pozele -- ma intrebam unde e Cristiana, ati fost deci doar voi doi, f frumos!
Desiree, eu zic ca e mai intelept asa -- sa fie Victoria bine si o sa tot faceti excursii
Beleanne, cum e in casuta noua? va invidiez ca aveti curticica voastra.
Unde plecati? la mare?
Concediu placut si voua si lui Alysh?
Si noi plecam peste 10 zile in Creta
Adriana
Doloress spune:

La multi ani INAIS!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
DESIREE- lasa ca zic eu ca e mai safe asa, sunt multi virusei pe-acolo, ingrijirea medicala cam lasa de dorit... Noi am vrut sa mergem la anul in februarie, dar ne-am lasat pagubasi. Asta micu va fi la varsta cand va misuna si va pune tot in gura. Si Patrick a facut niste gastro orbile la un an cand am mers in Germania si in Romania, cu febre peste 40, diaree. Nu ma pot gandi in ce stress as sta sa-i apuce o gastro din asta prin Cuba sau RD.
LUMINEL - vazut pozici, superbe, mi-ai facut un dor de munte.....CLEO - nu-ti lipseste muntele nostru? Mie numai de el mi-e dor.
Vacante placute tuturor, AMR si pentru noi 2 saptamani aproape...
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Doloress![]() ![]() ![]() La multi ani INAIS! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! ![]() DESIREE- lasa ca zic eu ca e mai safe asa, sunt multi virusei pe-acolo, ingrijirea medicala cam lasa de dorit... Noi am vrut sa mergem la anul in februarie, dar ne-am lasat pagubasi. Asta micu va fi la varsta cand va misuna si va pune tot in gura. Si Patrick a facut niste gastro orbile la un an cand am mers in Germania si in Romania, cu febre peste 40, diaree. Nu ma pot gandi in ce stress as sta sa-i apuce o gastro din asta prin Cuba sau RD. LUMINEL - vazut pozici, superbe, mi-ai facut un dor de munte.....CLEO - nu-ti lipseste muntele nostru? Mie numai de el mi-e dor. Vacante placute tuturor, AMR si pentru noi 2 saptamani aproape... Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pas encore.
Dorul a fost cand avea mara 7-8 luni . Dar unu din ala, de dadeam in bocete si depresii. Probabil ca venise si iarna etc. Apoi, m-am resemnat: ne vom reveni in forta pe munte cand va avea mara 9-10 ani si picioare sa umble si ea pe munte.
Plus, aici in belgica nu sunt munti (decat Ardenii, care au 600-700m). Dae e mai aproape Mont Blanc-u...
Desiree, si eu va recomand concedii pe mai colea, in apropiere. puteti sa mergeti si mai aproape de casa - impreuna sa fiti.
Victoria_mami spune:
Andreea, pentru noi o febra ar insemna urgenta medicala, fugim cu ea la spital si 'comandam' elicopter sa ne aduca la spital aici. Deci, prea riscant, si sunt totusi 3 ore de zbor!!! E fff mult, in conditiile unei urgente. Ca asa, cand mergi fara stres, 3 ore nu sunt nimic.
Edit: ca sa nu mai spun ca nu ar asigura-o nimeni, cu o conditie preexistenta, ceea ce ar insemna ca am plati noi in caz de ceva si spitalizarea in Mexic si elicopterul Toronto-Cancun-Toronto. Si daca asta ar fi cel mai mare rau (plata) m-as risca, dar e vorba de mult mai mult decat bani, asa ca stam acasa.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Salut!
Multumesc tuturor ca mi-ati vizionat "operele" fotografice![]()
Desiree, merci, esti o dragutza!
Brasovul e f frumos intr-adevar! Il mai vazusem acum vreo 15 ani si-mi era dor de el.
Wow, vad ca de acum incolo incep concediile pe aici...e adevrat ca august e luna concediilor cam peste tot.
Vacante de vis va doresc!
La noi, asta fuse si se duse, pana la anul alta nu mai pup...
Si asa, de cata "judecata" am avut parte de la soacra si cumnate...
Am fost efectiv pusi la zid ca am plecat la munte, asta in primul rand...si in al doilea ca nu am luat si copiii si i-am lasat pe capul lor, chipurile (n-au putut sa inteleaga ca am vrut si noi putin timp doar pentru noi dupa 6 luni de separare si mai ales cu ocazia a 10 ani de csuntem impreuna)
Soacra-mea snu s-a strofocat sa-i spele macar un tricou...dupa o saptamana, ajunsese fata sa nu mai aiba fiu-meu in ce s-o imbrace, ca mamaie-sa nu s-a sinchisit sa-l intrebe macar daca are ceva de spalat...dar de comentat, e cea mai tare...
Sunt un pachet de "draci" din cauza ei...
Scz, simteam nevoia sa ma mai descarc undeva, ca lui barbatu-meu i-am facut capul calendar.
In alta ordine de idei, am renuntat la biberon de duminica. Gata, bea fata lapticul cu cana; rau e ca trebuie sa stau de capul ei ca sa-l bea ca altfel...de asta intr-un fel imi pare rau ca nu-i mai dau cu bibi. Dar oricum e fetita mare, a baut destul cu biberonul. Asta a fost si argumentul cu care am convins-o...
Aly, sper sa apuc maine sa-ti spun La multi ani dar pentru orice eventualitate, iti urez de azi tot binele din lume si numai bucurii!!! si sanatate , ca-i cea mai importanta!
Ylari,ce mai faci? cum te-ai acomodat singurica?
Dani, nu te-am mai citit de mult... mai spune-ne ceva de tine si dongonei!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
la multi ani, Alysh! sa fii sanatoasa si fericita si implinita! Sa te bucuri de barbatii tai!
Luminel, sa va fie de bine concediul si ignora soacra si cumnatele. Priveste partea buna: cand ele comenteaza - banui ca nu au alte probleme de le doare de c*** altora. Bucura-te ca puiii tai cresc, fii mandra ca ai baiatul mai grijuliu si mai responsabil decat ele, ba chiar le-as zice in fata ca te bucuri ca ai o asa nadejde in flacau si ca nu a trebuit sa depuna mult efort soacra! Iar la anul, la concediul urmator, o sa fie mai bine; copiii cresc, va fi din ce in ce mai usor pt voi.
Lilly79 spune:
luminel lasa soacra si cumnatele sa comenteze si nu le baga in seama.
Sa va fie de bine concediul.Am vazut in poze cu cine seamana f bine Cristiana, sunteti 2 frumoase.Felicitari pt ca ati scapat de biberon.
Apropo de comentat si de bagat in viata altora, cand merg pe strada cu caruciorul si Victor doarme pe burta, pot sa bag mana in foc ca se va gasi o persoana "binevoitoare" care va comenta ceva pe tema asta si sa aud sfaturi ca sa-l mai pun si pe spate.Daca copilul meu doarme f bine pe burta, ce treaba au altii cu asta? Doar deaia pt ca nu se integreaza in tipare?
In rest noi cu raceli de-ale Juliei, experimentat din plin viata cu 2 copii acasa(si e cam grea mai ales atunci cand unul e bolnav), acum astept sa o ducem la bunici o saptamana ca in august e vacanta la gradinita.
Victor creste vazand cu ochii, devine tot mai curios si mai atent la tot ce e in jur, chiuie, gangureste, etc.
Cred ca se trezeste Victor.Va doresc un weekend placut.