Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
mi-era si mie dor de voi...azi n-am reusit sa ma apropii de laptop...iar acum mai si merge... Arsenie n-a domit deloc de caldura, voia doar cu tzitzi in gura si eu am treaba, nu pot sta la nesfarsit asa.....afara n-a dormit deloc ca tot venea Matei peste el il pupa, il strangea d emana , de picioare...E terminat puiul drag, doarme dus, ofteaza prin somn... Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, si eu patesc la fel cu ei..vlad mai atipeste cat de cat jos ca e mai racoare..dar sus efectiv mori, doar seara indraznim sa urcam si andra mea nu mai doarme aproape deloc..cand reusesc mi-o trezeste vlad, cand e liniste nu mai vrea ea..bine ca doarme noaptea
bb_yasmi spune:
miki, simo voi aveti mansarda sau pod??? noi tocmai de asta am ales sa fie cu pod (care poate fi mansardat in viitor) pt a evita caldura de sus...am o prietena care are dormitorul la mansarda si e groaznic ...de cald.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi simo eu am noroc ca iasmi e la gradi..ei nu au pauza.... pt juniori!! mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
e mai fain asa...eu toata ziua strang dupa ei, fac mizerie peste tot...dc toata ziua stam acasa...Masa le-o pun de 3-4 ori pe zi si de fiecare data matur(ca nu mai bag aspiratorul) si spal bucataria, vasele, masa...
simonacip spune:
Miki, eu am dormitoarele lor f mari si acum de cand ea cald ii pun fiecare in cate un dormitor sa nu se inghesuie reciproc......Si vorba ta, noroc ca dorm noptile!
Lavi, eu am etaj si mansarda inalta, deci etajul nu-i chiar asa incins...cum e mansarda..La anul insa punem si noi AC...
bb_yasmi spune:
superr simo..deci parter+1E+mansarda ... ..la mansarda au copii dormitoarele??
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu..ca nu mai apuc sa ma culc inainte de ora 1-1.30 de ceva timp
pupici
nb
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi superr simo..deci parter+1E+mansarda ... ..la mansarda au copii dormitoarele?? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
nu, dormitoarele lor sunt la etaj, langa noi. Mansarda nu e locuita deocamdata, are doar un dormitor si un living mare nemobilat inca. SI baie.
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
ieri nu am apucat sa mai scriu
iar azi abia acu am recurperat de citit tot
pisuc iti multumesc de recomandarea doamnei ARSENESCU
E O MARE DOAMNA
F FRUMOS VORBESTE
si f calma
mi-a placut enorm de dansa
nu am nimic
decat cateva varioce
cheagul de sange care ma durea acum 2 sapt a disparut