Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna Yasmi !
E ceva ciudat cu ochisorul asta. Deja azi mi-a dat prin cap sa nu cumva sa fie alergic la ceva, de ex la tei. Ca la noi, in Curtea de Arges, pe bulevard pe unde ne plimbam e plin de tei... @ zile nu i-a curs absolut deloc. Credeam ca s-a rezolvat, dar am continuat cu masajul. Si azi vad ca i-a curs iar; putin, dar i-a curs, fata de ultimele 2 zile in care nu-i cursese deloc. Continuam cu masajul sa vedem...

L-am pus in scoica si nici aici nu are stare. Vrea sa se intoarca pe o parte . Si se enerveaza si da sa planga. Daca-l pun in pat la fel... In plus, abia a mancat. La cat se agita, parca vad ca il apuca vomatul.
Asa au facut si ai vostri cand au descoperit treaba asta cu rasucitul de pe o parte pe alta? Ca nu stiu ce sa fac... Daca-l las singur, nu poate si se enerveaza si plange. Daca-l ajut o sa vomite tot . Incerc sa-l mai tin in scoica, sa-i fac de lucru...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Lasa-l pe pat ca o sa reuseasca dupa multe incercari sa se intoarca de pe spate pe burtica! Dar, lasa-l ca mai rau se enerveaza daca-l tot muti,ridici!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

L-am lasat, ca nu ne mai intelegeam . L-am mai tinut un pic in scoica sa i se aseze laptele in burta

Strumphy, acum am vazut mesajul tau. Nu m-am suparat, Doamne Fereste. Aveti dreptate si voi. M-am hotarat sa intrerup sucul. Vad eu, poate ii mai dau cand si cand, poate astept sa faca 4 luni... Vad eu cum simt si copilul. Imi dau eu seama cand o fi pregatit. Ma bazez si pe intuitia de mama

Am vazut ca ati vb despre temperatura din camera. La noi e asa bine... sunt 24-25 de grade la cel mic in camera, la noi putin mai mult. L-am pus pe el in sufragerie ca-i cea mai racoroasa. Vad ca doarme bine. Dar cand stateam la socri, erau si 30 de grade. Dormea foarte agitat. Tot timpul dadea din picioare si scancea. Si dormea doar in body cu maneca scurta sau maieu.

Mergi la inceput

Era sa uit:
Roxy, La Multi Ani, pt sot!
Pisuc, multam pt sfaturi!
Ioanna, se pare ca noi cam suntem gand la gand: si eu am facut azi curatenie. Pai daca tot s-a trezit tarziu micutul si n-am mai iesit la plimbarea de dimineata, am profitat de timp si-am bagat repede o smotruiala. Bine, nu era prea mare dezordine, asa ca intr-o ora si un pic am terminat. L-am pus in scoica cu o jucarie: ba se mai juca, ba se mai uita la mine curios cand dadeam cu aspiratorul... Intre timp a venit tati si i-am lasat pe amandoi.
E drept ca as prefera sa nu-l tin in casa cat fac curatenie, dar asta e situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina - asa se pare; si eu as fi preferat sa o tin afara cat fac curat, dar neavand cu cine sa o las, am mutat-o dintr-o camera in alta...
eu am avut ceva mai mult de facut...astept musafiri sambata si am zis sa fac curat temeinic azi...si doar de intretinere zilele viitoare...asa-s eu disperata cu curatenia credeam ca daca nasc ma mai lecuiesc,cand colo...nici vorba

maine e zi de shopping deci nu am timp

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

referitor la temperatura din camera, noi avem 27-30 grade.fata doarme in body + pantalonasi subtiri si las un geam deschis dar nu cel din dormitorul in care stam noi caci am patutul chiar langa geam si mi-e frica

am si eu o intrebare
foloseste cineva pampersul acela active baby?
eu am folosit pana acum premium care, trebuie sa-i schimb, trecem deja la marimea 3 si parca stiam ca sunt mai multe bucati...sunt niste pachete "economy pack"

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gata am terminat si eu de gatit, pui cu ciuperci si smantana, mniam mniam...
Petru vorbeste de mama focului in covorul de activitati, cum iti poate umple casa un pui drag!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Cami, am vazut si eu pozele. Fetele sunt superbe! Felicitari!

Si in sfarsit am improspatat si eu albumul cu cateva poze...

Mergi la inceput

Ioanna, eu am trecut de la Premium Care la un "economy pack", dar nu scrie pe el Active Baby, ci New baby. Sunt multumita de ei si intr-adevar e o diferenta de pret, adica o economie. In pachetul asta sunt 108 si am senzatia ca nu se mai termina, fatza de cum se terminau pachetele de Premium Care.
Pisuc, ce bine, cu covorul ala de activitati. Noi n-am luat inca. Sincer, astept botezul, ca poate primim si noi cadou... Ce varza sunt. Daca ma aude sotul ma cearta. Dar de asa e cand te apuci sa-ti construiesti casa. Auzi Yasmi??? . Bine, acum ma prostesc, ca adevarul e, ca in ceea ce-l priveste pe copil nu prea am facut economii si nu m-am abtinut de la ceva... Doar ca pana acum ne-am descurcat bine cu scoica, in care tare i-a placut sa stea si sa se joace cu jucariile atarnate. Acum daca trecem la etapa rostogoliri, sa vedem exact ce si cum. Azi a fost prima tentativa. O sa ma gandesc serios si la covorul de activitati

Mergi la inceput

alina hai ca te zapacesc cu intrebarile mele...
calitativ cum ti s-au parut? absorb bine? se irita bebe la fund?

cand faceti botezul, nu mai stiu daca ai scris pe aici, ma lasa neoronul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ioana eu al folosesc,sint f.multumita de el,activ baby am folosit si la fetita mai mare si nu am avut probleme

Pisuc yamiii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

alina hai ca te zapacesc cu intrebarile mele...
calitativ cum ti s-au parut? absorb bine? se irita bebe la fund?

cand faceti botezul, nu mai stiu daca ai scris pe aici, ma lasa neoronul..

active baby sunt sub forma de chilotel, nu se lipesc cu adeziv in fata..vlad nu i-a suferit deloc..mai am si acum ramasi ca nu-i suporta pe el..

Mergi la inceput