tetraciclina pt decalotare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

am ajuns la chirurg pana la urma care mi-a zis ca nu se decaloteaza cucul baietilor, iar in privinta curateniei dupa un an se poate trage usor de piele atat cat se poate si spalat apoi clatit f bine. dar decalotarea se poate face f tarziu la unii copii si chiar daca parerile sunt impartite cel mai bine e sa nu umble pentru ca daca se trage fortat se pot prodice fisuri care lasa cicatrici, si atunci chiar sunt probleme. in cazul baiatului meu, mi-a zis ca smegma de sub piele e cv normal si nu ar trebui sa doara..in privinta inrosirii pielii nu mi-a zis cv exact.acum ii fac bai cu ceai de nalba si galbenele/musetel de 3,4 ori pe zi si spre marea mea bucurie si surpriza..smegma a ajuns la suprafata si incepe sa iasa..e ca un ..cos care rupe..eu nu il fortez..il masez usor.ii pun in baliuta ceai cat sa stea cucu murat.se decaloteaza f bine, chiar f bine pentru varsta sa, si dl doctor chirurg a zis ca acolo unde o sa iasa o sa ajute sa se desprinda si restul de piele, deci nu toti chirurgi se grabesc cu bisturiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

aaa..rivanol i-am pus si inainte..f mult timp si nu am obs imbunatatiri, acum am sa reiau compresele, mai mult sa vad ce se intampla de data asta, dar ceva f important este faptul ca dl doctor chirurg m-a atentionat ca la cuc nu se pun unguente mai ales tetraciclina!!! sau fucidin etc..iar mamicile care au probleme cu cucul baietilor este bine sa se adreseze direct chirurhilor sau urologilor..si nu pediatrilor..sanatate!

Mergi la inceput