Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Cris suntem amandoua din Bv

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici,
din ce stiu io sanse mari sa-l simta pe bb mai devreme au mamicile care sunt mai slabute (cred ca pe undeva are legatura cu stratul adipos)

Nicole1980,cum a fost azi la bitest ?cat te-a costat ?
edit:ALTESA, esti binevenita in odisee

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

My lady, multumesc de aprecieri, dar fetita nu este a mea...este finuta mea, am botezat-o in octombrie...Cat despre sot, si mie mi se pare ca e tare dragut, ca doar e al meu, nu? Si daca as stii ca va ramane cu atitudinea de acum, as vrea sa fiu gravida tot restul vietii...
Bebele meu stie ca se apropie sfarsitul primului trimestru si nu vrea sa ma lase fara greturi cum eram si ma mai si plangeam...De doua zile mi-e greata intr-una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

ALTESA bun venit printre noi.Sa ai parte de sarcina usoara si bebelas sanatos si la termen.Eu cred ca ne-ai nimerit f bine , acum ce sa spun doctorii spun si ei un termen ... dar bebe care-i sefu stie cat vrea sa stea si cand vrea sa vina .
Mata , ma bucur ca esti vesela asa si trebuie sa te simti toata sarcina.Te pup si sa ai bafta la cumparaturi este o zi f importanta si trebuie sa te simti bine in rochita aleasa .
Fetelor poate ma aude si pe mine careva ... cum fac sa va pot vedea si eu in poze .... va rooooog.
Sa avem o saptamana f buna cu vesti excelente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Am si eu o teama si anume sa nu nasc in noapte de revelion sau pe 1 Ian cand toata lumea e mai ales ca eu am de parcurs 80 de km pana in bucuresti in mijlocul iernii dar asta edecide.

Apropo de miercuri ma duc sa-i vad xesuletu

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lalitzuza, ti-am trimis pm cu contul si parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,
Sunt dupa o zi groaznica de luni, in care nu mi-a iesit nimic din ce mi-am propus. Am inceput ziua cu schimbarea calculatorului si datorita faptului ca mi s-a instalat versiune noua de windows si office am fost intoarsa pe dos ca nu-mi mai gaseam folderele. Am tunat si am fulgerat astazi la IT (hormonii astia sunt de vina …..)
Tot astazi am fost si la bitest.
Aaa , am intrat pe site-ul cu cosmetice bio, cred ca am sa-mi command si eu ceva de acolo. Am descoperit ca am si eu prin casa ceva produse primate cadou de acolo: sapun lichid, gel de dus, sampon. Am sa iau si pentru bebe crema cu oxid de zinc , daca ziceti ca este buna.
Lady- nu sta mititelul cu noi, ca maica-sa nebuna (in speta eu) trebuie sa munceasca zilnic pana la 9-10 pm , ca poate reuseste cineva sa-mi faca o statuie. Il am la mama, la aprox 80 km. Felicitari pentru eco !
Altesa- bine ai venit. Eu ma bucur ca suntem asa de multe, cu cat mai multe experiente de viata cu atat avem de invatat mai mult . Abia astept sa ne spui daca e fetita sau baietel.
Georgia – am facut doar analizele de sange pt bitest si m-au costat 250 ron, ce zici se poate mai mult de atat ? urmeaza eco la Medlife pe 1 august.
Alina anto - din asta zici ??? Pai este frumos, eu mor de cald si nu stiu unde sa ma ascund si dumneata stai la piscina ? Ma bucur pentru voi de clipele minunate petrecute la Breaza.

in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Altesa Bine ai venit!!

Vaaai fetelor abia astept sa vad ce culoare de carucioare avem!!! Va astept cu noutati saptamana asta!

Am pus si eu cateva poze pe contul comun, dar ultimele 5 poze sunt cu Sara, facute anul trecut. Dar imi plac asa mult ca nu m-am putut abtine sa nu le postez. Azi mi-a facut si mie Sara cateva poze cu burtica, maine le descarc si vi le arat.

Azi am avut zi de gatit..cred ca vreau sa recuperez timpul petrecut doar pe canapea.. Am facut...sa va spun???? Va spun, poate va dau idei: bors de peste (sunt innebunita), saramura de crap cu mamaliga, mancare de pui cu cartofi si rosii la cuptor siiiiii TORT!!! (de cioco, cu piersici)
Cred ca am luat 2 kg azi

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna seara burtici

am revenit si eu in bucuresti. maine vine doctorita marei sa o vada. apoi iar plecam si noi la casa ca e mai racoare si are loc de joaca. am citit printre randuri, sper ca sunteti toate bine. ati mai aflat cu ce bebei ne laudam?
carina, sunt doi sau nu?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alina_anto..da' ai gatit,nu gluma!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput