Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna mamici si viitoare mamici,
Gata s-a incheiat vizita feciorului meu. A crescut asa de mult in ultimele 2 saptamani, este mai intelegator si a ramas la fel de dragastos. Am un baietel atat de iubitor si de pupacios, ca nu l-as da pe 10 fetite… Glumeam, insa eu mi-am dorit la prima sarcina fetita si m-am impacat foarte greu cu idea ca este baiat. DD insa m-a convins pe parcursul timpului, ca nu conteaza ce este bebe, dragoastea este nemarginita indiferent de sexul copilului.

Georgia – multumesc mult pentru info despre bitest . Ma duc si eu maine la Cytogenomic pt cele de sange si ulterior la Medlife la doctor. Imi este foarte greu sa inteleg medicina romaneasca. Eu lucrez intr-o companie private unde clientul este tratat cu foarte mare respect si se cultiva aceasa cultura in cadrul companiei la toate departamentele…
Alice – Multumesc pentru sfaturi.

in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

fetelor.... m-ati facut nerabdatoare! acum vreau si eu sa-l simt pe bebe! parca trec atat de greu saptamanile astea...
bine ai revenit aerlilian! ma bucur ca ai avut un concediu placut... noi abia dupa 20 august avem concediu (cand ceilalti sunt satui de munca, noi plecam in concediu).
o saptamana usoara doresc la toata lumea!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Neatza!

unde umblati,lume?

Nicole,cum adica vizita baiatului tau?nu sta cu voi?

kraluca, il vei simti...calmo.eu aveam patru luni si trei sapt cand am simtit fata prima oara,a fost ca un falfait usor de aripi

aerlilian,am admirat si poze cu tine:ce fata mare ai,ce sot dragut si ce bine iti sta cu parul scurt!

carina...si tu ai fost o nasica tare frumusica

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Uite asa incepe alta saptamana
Lady, felicitari pentru rezultatul la eco.
In rest fetelor ma bucur ca ati avut concedii frumoase sau ca va pregatiti sa plecati. Noi o sa o intindem peste o saptamana la mare. Am inchiriat un apartament de doua camere in Constanta, foarte frumos, nou mobilat si dam 140 pe noapte ceea ce e mai ok decat orice hotel. O sa-mi pot face mancarica mea ceea ce ma linisteste.
In rest am discutat cu una bucata sot si m-am linistit cu privire la hobby-urile lui.
De acum inainte o sa incerc sa fiu si eu mai potolita desi v-am spus, hormonii isi fac de cap.
Raportez cu mare bucurie prima zi de sarcina fara greata care a fost sambata Am mancat cele trei mese plus fructele si nu mi-a venit deloc inapoi. Nici macar o singura data.
Ieri a fost rau din nou si astazi parca incepe dar a fost suficient cat sa-mi recepat optimismul.
Mi-a mai crescut burtica.
Beleaua este ca am o nunta de fite mari in prima saptamana din septembrie si nu am idee cum sa ma imbrac ca deja nu mai incap in rochitele mele. Ma gandeam sa-mi fac una la croitorie gen baby-doll dar trebuie sa ma interesez cam cat va fi manopera.
Cam atat de la Matza plangacioasa care pare ca-si da semne de revenire pe taramul bucuriei.
Va pup pe toate si astept sa ne conversam astazi cum sade frumos la niste gravidute vesele.

Mergi la inceput

Matza plangacioasa poate pune si ea niste poze pe contul comun,sa-i vedem burtica si mustatile!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady, stiu ca ai mai explicat undeva dar iarta-ma, sunt grea de cap.
Nu am idee cum sa pun pozele sau cum sa-mi pun poza la avatar.
Eu cu tehnica stau foarte prost si urechiusele mele se inchid automat la orice detalii.
Promit insa ca o sa le tin deschise si ca o sa pun poze daca-mi mai spui cum se face, o singura data, promit
Dragele, aveti idee de magazine cu materiale?
Vreau sa-mi fac totusi rochita, imi doresc sa fiu rapitoare si am ceva in minte.

Mergi la inceput

Matza ti-am trimis parola si userul,te conectezi.
Conectarea:tastezi pe google gmail.com iar cand accesezi site-ul iti va cere parola si userul.

Apoi dai click pe profil user ian.feb2012 iar acolo intr-o bara iti apare fotografii,dai click iar si undeva in colt iti apare incarca fotografii noi,dai click iar.Apoi te descurci,tre' sa urmezi niste pasi.Dupa ce incarci,vei vedea si foto celorlalte fete!

Succes.

Despre poza profil:

Undeva in stanga ecranului,cum te uiti ai undeva poza ta de profil(asa scrie),e intr-un chenar si nu e nimic decat un desen,dai click pe schimba poza si de acolo te descurci.e usor.

Daca ai intrebari,cu placere!

Despre rochita,daca nu gasesti pe gustul tau,du-te la o croitoreasa si fa-ti comanda!Eu nu mai am timp.caut innebunita,peste 2 sapt cunun si-mi trebuie doua

Citat:

Mergi la inceput

Darling, daca nu ai burtica mare cred ca te pot ajuta eu.
Ce inaltime ai si cate kg?
Am una pe care o poti purta la civila, o sa caut poze cu ea acasa. Este violet spre mov si desi nu le am cu nuantele astea cumva asta mi-a placut.
Cea de biserica este maro, e frumoasa dar ar trebui sa ai cercei si gentuta aurii.
Eu am 52 kg si 1,65 inaltime. ambele rochite merg pentru pana in maxim 1,70.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza burtici!

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi tun!
Eu am avut socrii in vizita si n-am mai avut timp sa deschid calculatorul. Am doua capitole jumate de recuperat!
Asa suntem bine, crestem si eu si bebe. Eu cu greturi la greu, total diferit de ce a fost la Eric. L-a invatat tasu ca atunci cand vomit, "vorbesc cu toaleta"! Si cum ma aude, se apuca de ras si de cantat "mama vorbeste cu toaleta"! Pe olandeza suna altfel, dar ideea e ca i-l amuza foarte tare!
Eu ma bucur ca incep sa scad doza de progesteron. Abia astept sa scap de el! De spatamana asta scad de la 600 mg la 400 mg, apoi dupa doua spatamani la 200mg si inca o spatamana 100 si gata. Asta e schema data de doctor.
Cand am intrat eu ultima data se vorbea de cremuire, poate a mai spus cineva, dar sfatul meu e sa nu va dati numai pe burta ci si pe fese si picioare. Eu nu am facut pe burta, poate din cauza ca am nascut cu o luna mai devreme in schimb am facut pe fese si pe interiorul pulpei superioare. Aici se recomanda uleiul de migdale!
Ma duc sa recuperez!
O saptamana minunata,

Roxana, de Eric, minunea mare si 10+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Eu azi ma odihnesc ca la noapte iar mai bag o tura.Greturile m-au lasat in pace ... rar cand simt ca parca parca ma ia ceva.In rest nu am nimic.lucrez de una si aasa repede trece timpul ca acusi o sa fie februarie

Mergi la inceput