Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_anto spune:
Buna fetelor!!
Mai dar ati scris ceva..sper sa reusesc sa recuperez..
Bun venit burticilor noi!!!
MyLady Te asteptam cu vesti de la eco!!!
Noi suntem fooooaaarte bine aici la Breaza. E racoare in casa, cald afara (dar respirabil). Nici nu vreau sa imi imaginez cum e acasa in Bucuresti, pe caldura asta
Fug sa va citesc din urma si sa imi schimb semnatura (ai am 13 sap). Aaa si sa pun si eu poza la avatar, sa vad poze cu fetele noi.. Sper sa nu se trezeasca prea curand fifitza mea.
Va pup
Alina
12+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Am vazut pozele!!! Si mi-au placut foarte mult mamicile si burticile zambitoare, vesele! Ma bucur sa va vad!!
Lexideci veniti in tara, in vacanta?
pai poate punem de-o intalnire, ce ziceti? Am eu o locatie super, o terasa intr-un parc, unde ne putem supraveghea si copiii (cele care au si nu au cu cine sa ii lase acasa
)
Alina
13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
olishka spune:
Salutare din nou!
Am citit indicatiile de pe cutia de la untul de shea: "este potrivit pentru ingrijirea pielii la gravide si dupa nastere" Inseamna ca e bun
Eu am auzit numai lucruri f bune despre el. Eu la prima sarcina am bagat o gramada de bani in Mustela. M-am dat din luna a 3-a. Pana in luna a opta a fosta ok, dar apoi, intr-o saptamana mi-a explodat toata burta si m-am trezit plina de vergeturi. Nu zic ca nu e buna mustela, dar la mine n-a mers.
Matzaila multi
de incurajare. Sper sa rezolvati problema ca sa nu mai fii suparata.
Iaura eu am patit-o cu crema inainte de eco. M-am dat chiar dimineata si am mers la morfo. M-a certat doctorul caci nu se vedea mai nimic 
Anangel drum bun sa aveti si sa auzim numai de bine cand te intorci la noi 
Eu am tras o tura de shoping, am zis sa profit de reduceri, dar nu prea am gasit nimic pe placul meu. Mi-am luat 2 perechi de sandale joase, caci am inceput sa renunt la tocuri si platforme si o rochita frumu 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
8+
carina spune:
Salutare,
Olga: eu sunt convinsa ca foarte mult conteaza tipul de piele si mai putin crema in cazul vergeturilor. Eu la prima sarcina nu m-am dat cu nimic si nu am avut pic de vergetura. Sper sa am acelasi noroc si acum.
Alina-Anto: si eu stau "in padure" la iesirea din Cluj si e o diferenta ff mare intre arsita din oras si aici. Imi imaginez ca la Breaza e si mai si ![]()
Lexi: drum bun si sa te simti bine in tara.
Sophia: mi s-a parut mie ca te cunosc cand am vazut pozele prima data
Felicitari si sper sa ne tragem de maneca la ceva miscare si acum si dupa
Si mie mi-au crescut frate de nu ii mai recunosc - poate acum am si eu laptic ca la prima n-am avut mare lucru.
Lady: cum a fost la eco? Si eu merg peste 2 ore jumate.
Deci copila mea vrea clar sa ma impresioneze
. Invata sa isi pregateasca singura micul dejun, isi face curat fara sa ii spun de 100 de ori, ma ajuta la orice. Sper sa fie la fel de grijulie si cu bebe (ii).
Va las sa ma pregatesc de control.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubbles21 Seara buna.Da ati scris nu gluma ![]() |
itiactivezi PM...In bara din meniul principal ai CONTUL meu..dai click si undeva trebuie sa-ti apara ATICVARE MESAGERIE PRIVATA/ACTIVARE PM..ceva de genul.Activezi,sa-ti pot trimite pe privat!Sau sa iti poata trimite oricine are parola...si ii prin zona!

*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Matza...nu mai plange.Cu barbatii e multe si e grele.Ei nu au sentimentul de paternitate dezvoltat,unii cu muuuuuuuult dupa nastere il capata!Avem si noi specimen iresponsabil!
Isi va reveni...crede-ma!
Lexi...drum bun si vacanta placuta!
Ai grija de burtix!
Aina_anto..si noi am dormit aseara la tara..si daaaaaa....e super misto la aer curat,racoare...![]()
Multumesc pentru gandurile bune
.La ecograf ok,am facut si dublu test.Maimutelul/tica are 1 mm pliul nucal,parca,oricum in limite normale.doc a zis ca normal e 1-3 mm.S-a chinuit o gramada sa i-l masoare,m-a zguduit si de burtica,ca nu voia sa se intoarca.A mai crscut o gramada.era pe burta omuletul.Doc a zis ca i se pare fata,dar sigur vom sti intre 17-21 saptamani,adica peste 1 luna jumatate!
Eu as vrea din tot sufletul sa fie baiat!![]()
Carina-bafta la eco,sa vii cu vesti bune!
*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kraluca spune:
buna tuturor si week-end placut!
lady - felicitari pentru rezultatele de la eco
sophia - super poze... mai ales acelea de la 8 saptamani
! astept si eu momentul cand voi avea cu ce sa ma laud!
fetelor.... eu ma simt suspect de bine si simptome nu prea am (de fapt, nu am deloc... nici macar nu mai dorm atat de mult). deja incep sa intru la banuieli si pana la ecograful din sapt 12+ stau cu sufletul la gura!
poop la toate burticile.
10
cris_cris1 spune:
Kraluca si la mine s-au mai diminuat simptomele, imi mai este greata, dar nu asa de tare (mai vomit seara - asa sunt greturile mele de dimineata, se manifesta la 10 seara
), a mai revenit si energia, parca nu mai sunt chiar asa leguma ca saptamanile trecute. Inca nu pot sa mananc unele mancaruri - de exemplu inainte de sarcina imi placea sa beau suc de grapefruit in fiecare zi, acum sa nu-l vad; ma trage ata tot catre mancaruri nesanatoase gen pizza, mezeluri si sucuri chimizate din care inainte nu beam.
Lexi drum bun si vacanta placuta in Romania.
9+
biancabia spune:
Buna fetelor!
Ce liniste e azi pe aici
Lexi drum bun si distractie placuta!
Si noi suntem binisor, mancam la greu
Bianca
ALEXIS-ARIAN si
9+