Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Iaurtul se pune sa sa nu iasa pandispanul sec, inecacios.

Ma puneti pe ganduri cu ecograful asta, eu am pentru 12 sapt, respectiv pe 10 aug, adica mai e o gramaaaada pana atunci. Nu m-as duce la particular ca e cam scump. Cu prima sarcina am fost la 5 sapt sa mi se confirme ca eram ahtiata

Aici se urmareste sarcina la stat, gratuit, insa e un nr prestabilit de consultatii, in situatia in care totul decurge cu normalitate, adica 3 eco:12, 20 si 32 sapt; 3 serii de analize, in fiecare trimestru. Daca ceva nu iese bine se repeta ori de acte ori e nevoie. Daca iti permiti, poti face, evident, cate ecografii vrei la particular
Eu am avut diabet gestational, sper sa nu se repete, voi face proba de toleranta pe 26 luna asta. Vom vedea

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si sa nu mai pun la socoteala ca uterul mi se intinde ff greu, am avut contractii nedureroase toata sarcina. Repaus total, tratamente off, de ce oare ma stresez si va stresez cu asta ...

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Matzaila_81 ma bucur tare pentru tine, am simtim cat esti de fericita si faptul ca iti este atat de rau conteaza atat de putin cand iti vezi bebelusul neastamparat.

Cum va spuneam am fost si eu aseara la medicul meu in legatura cu analizele legate de toxoplasmoxa si vesti bune, cel mai sigur ca sunt eronate. Maine dimineata merg la Med Life sa le repet. Dar sunt mult mai optimista, l-am vazut si eu pe bebe..... Mari emotii ma incearca in momentul acela....
In plus, azi m-a lasat la relanti, fara greturi si ameteli de ziceai ca sunt lovita de un tanc, am putut lucra cu spor si voie bune.

Si eu am slabit un kg.

De mancat as manca orez cu lapte, poate patesc ceva de va trebui dupa, sa incerc prunele uscate.... In rest, la mine capitolul pofte nu exista, mananc pentru ca trebuie.

Incerc sa imi pun poza la profil si tare as vrea sa vad si eu poze cu voi, sa va cunosc (eu zic ca mi-am activat PM-ul, astept user-ul si parola).

Va , in seara asta sunt aici.... :)

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
[Adevarul e ca de dinainte sa fac testul de sarcina mi-a fost rau. In ultimele 8 saptamani mi-a fost tare greu si singurul moment in care am avut energie si in care am plutit a fost atunci cand am vazut inimioara odorasului meu batand.
Dar de la 7 saptamani nu am mai fost la doctor si o sa ma duc abia la 13. Sa ma mai duc la o eco intre timp doar asa, ca sa vad ce se mai intampla pe la el prin casuta????
Am luat de la o prietena multe reviste despre sarcina si scrie acolo ca o sarcina se poate opri din evolutie iar mama sa stea saptamani intregi fara sa stie. Nu e obligatoriu sa apara sangerari sau dureri. Asa ca m-am ingrijorat ca doar asa imi este naravul

Cred ca daca iti este rau sarcina merge bine - asa am auzit, chiar si doctorul mi-a spus. Despre ingrijorare - o cunosc si eu, mereu ma intreb daca bebe e bine. Eu mai merg la control la inceputul lui august, la 12 saptamani.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Biancabia nu ne stresezi. Important este ca tu si bebe sa fiti bine, sacrificii stiu ca se fac enorm de multe. Sa ne ti la curent cu rezultatul analizelor. Sa de Dumnezeu ca totul sa fie bine! In Odiseea noastra nu se pot intampla lucruri rele

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Matza, acum am vazut ca ai fost la eco - felicitari, sa fiti amandoi sanatosi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bv matule pt eco ..acum te-ai linistit
happymummy- legat de cremele de la motherlove , au cumva pe ele semnul acela caracteristic produselor bio ?caci m-am uitat si eu pe site dar nu am sesizat
biancabia, si in ro la stat e sa zic "gratuit".. ma rog nika nu e gratuit in romananica...dar la privat io dau cca 50 euro eco ;dar cred ca "nebunia" asta a ecografiilor ne "stapaneste" mai ales pe cele la primul copil , iar daca sunt si ceva problemute ...iti dai seama

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Faith, la ce dr esti inscrisa? Vad ca ai mai putine controale programate. Mie imi place mult sistemul asta din Spania cu controale putine, doar ca vreau inapoi in Romania si nu stiu la ce dr sa merg. Ma bate gandul sa incerc sa ma inscriu la medicul de familie si sa vad ce se intampla. Poate nu ma bate nimeni la cap. Am facut sarcina trecuta destule, acum as vrea sa-mi astept linistita sorocul.

Georgia, ma bucur sa ne intalnim aici Felicitari ca ai trecut cu bine de s12. Si eu tot asta astept, inca n-am anuntat in grupul nostru sau pe acasa.

Aici nu se da no-spa in sarcina sau fara reteta. Mi-a fost intr-o zi rau, s-a dus sotul la farmacie sa-mi ia no-spa si s-a uitat farmacista la el ca la un nebun ca vrea sa dea no-spa unei gravide. I-a zis serioasa ca ii poate face rau lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Da' ati scris nu gluma pana mi-am gasit si eu timp sa scriu
Am facut si eu un album pe contul de Picasa, fara burti deocamdata

Tebligia: si eu la fel iau, fara FIV, dar cu probleme in prima sarcina si cu suspiciune de gemeni.
Lady: pe Anca_a o stiu de ceva vreme, dar am evitat-o mereu.
Lexi: eu dupa ce pana acum o saptamana aveam diaree, acum nu pot iesi deloc :( Manac pere, beau apa, iaurt, fibre - nu iese si pace. Dupa ce merg sambata la eco il intreb pe medic daca pot merge la inot ca stiu ca miscarea face bine.
Matza: felicitari pentru eco si capul sus ca o sa fie tot mai bine

Eu vergeturi nu am facut deloc la prima sarcina - aveam 23 de ani, dar acum imi e cam teama - ma dau cu o crema pentru burtica de la Mustela.
Bun venit burticilor noi si sa ne fie tot mai bine

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Haha. My_lady, ai zis-o foarte tare cu plansul. Chiar ca m-am umflat de la plans. Conteaza ca e bine burtica , doar ca o sa stau cateva zile mai mult in pat.
Ma bucura vestile voastre bune de la ecograf si astept tot mai multe.
Ce mancaruri complicate reusiti sa faceti si sa mancati! Mancarea mea gatita pe care am "ingerat-o" azi a fost reprezentata de 2 linguri de pireu...of.
No...recuperez eu lunile viitoare.
V-am pupicat !!!

PS: My_lady daca tot ai ramas "stapana parolelor", trimite-mi pls si mie datele contului comun. multumesc.

gravidutza 12+

Mergi la inceput