LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ce multi sarbatoriti si azi

LA MULTI ANI NATALI SI BOGDANEL!

LA MULTI ANI frumoasei surioare ALEXIA

LA MULTI ANI mamica LALALA,mult noroc si fericire alaturi de frumoasa ta familie!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani proaspetilor juniori: Natali si Bogdanel! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! Ca frumosi sunteti deja

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!
Raul e afara, sta de la 9 pana la 10,30. Asa rau imi pare ca nu am curte cu multa umbra sa-l las mai mult afara.
.....

Si sa va mai zic ca azi dimineata a cazut din pat.... Stiu, stiu...v-am tot batut la cap sa nu-i lasati nesupravegheati in pat , dar stiti voi povestea cu cizmarul , care umbla cu papucii gauriti.Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Paula am avut si noi o noapte asa...si l-am trimis dupa 2 ore de plans neconsolat pe Marius la farmacie dupa Nurofen
pe cand s-a intors el noi 2 dormeam in patul mare
la noi au fost dintisorii de vina

ma bucur ca Raul se simte bine!
cati ml de Lp bea pe zi?
Matei a baut 50ml dimineata si 130ml ieri seara + cat suge, asta nu mai stiu cat o fi
iti spun asta ca sa te linistesti ca sunt convinsa ca Raul papa mult mult mai bine decat noi

EDIT: accidente se intampla si la case mai mari mami, fi linistita ca nu cred ca o sa te certe careva

Diana eu fac grisul cu Lp fara zahar iar pentru indulcire pun deasupra pireu de piersici sau suc de zmeura! iese bestial

Sorina tortul e bestial!

Racusoru vei fi o nasa pe cinste cu asemenea rochita

La multi ani Natali si Bogdan!
La multi ani mami Lalala !
La multi ani Alexia!

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Simonaaaa la multi ani!!! Sanatate multa si fericire alaturi de familia ta frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

iar nu-mi ajunge timpul..toata ziua sunt in priza...iar de cand cu caldurile astea groazbice, abia ma tarasc, fara chef... noroc ca trebuie sa ies din casa, sa merg la masaj si impachetari...am scapat deja de 2 kg!!

LALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTI ANI SI PRINTESEI ALEXIA! SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA!

oana, doar o poza ai pus pe FB cu tine nasa? sau nu m-am uitat eu bine??? mai vreaaaaaauuuu! minunata rochita... la fel si rochita Alinei, superba... pai cu manechine ca voi ce sa mai zic...

aaa, mi-a luat Paula vorba din gura... si mie mi se pare ca Matei s-a schimbat mult de cand l-am vazut...e barbatel...

kataaaaa, bine ati venit...ma bag si la poze....

elenaaaaaaaaaaaa, bine ai revenit pe forum!!!!!!! intru sa vad si pozele cu Yanis...

crispro, deci iti faci de cap azi la shopping...foarte bine...

si eu caut sa cumpar un carucior ieftin pt concediu(ca nu mai dau bani pe unul scump)... as vrea sa fie tip umbrela, cu spatar reglabil si cu o latime a spatarului cat de cat rezonabila...acu sunt in cercetari...

bumble, uf bietul Victoras...am vazut si vanataia Isei saracuta...ce de copilasi maraiti...saracutii..si caldura, si dintisorii...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, pupam pe raul sa ii treaca speritura
Mara a luat atatea busituri ca nici nu mai plange. Se uita asa ca si cum "m-o fo vazut careva?" si isi vede d treaba ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

va multumesc din suflet!! sunteti fenomenale!la ora 12 azi noapte am fost pupacita de baietii mei dragi, din care unu' a gustat si din flori, ghiciti care

pentru delfinasii nascuti astazi,natali si bogdan andrei le urez numai sanatate si noroc si tot ce e mai bun sa li se intample! sunt niste deosebiti, va zic io mamelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Paula, pupam pe raul sa ii treaca speritura
Mara a luat atatea busituri ca nici nu mai plange. Se uita asa ca si cum "m-o fo vazut careva?" si isi vede d treaba ;))

haha ha subscriu!!!
eu am zis ca-l duc la control la cap ca prea se tot loveste si mi-e teama sa nu aiba ceva pe acolo..ca prea atre are capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

rodi, dar cum a facut buba? Pupici sa treaca repede.

nimic mai usor! de la poarta de intrare de afara si pana la usa o las singura, stie drumul! dar acum usa era deschisa, au intrat tati si Maria mai devreme, ea grabita s-a impiedicat de pres si a fost cu fatuca in tocul usii. nu tare, nici n-a plans ca eu am ridicat-o repede si am inceput sa-i vorbesc, a si uitat ce-a patit. dar la 2 min era vanata toata partea, azi deja doar daca te uiti cu atentie se mai ghiceste o liniuta - a trecut de la atatia pupici. ea e tare sensibila la piele, si dac-o pup mai apasat ii ramane rosu o jumate de ora! ca tati si Maria

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cred ca si noi ne pregatim de busituri...de aseara Raducu isi tine echilibrul si sta in picioare singurel, chiar se ridica de jos si ramane in picioare Merge dus doar de o manuta si are o vitezaaaaaaa!!! Si trebuie sa fim pe faza ca din cand in cand o ia la picior singurel, parca uita ca nu poate merge singurel inca si inevitabil dupa 2-3 pasi cade...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput