Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 9
gogoshika10 spune:
OK. Multumesc frumos!
Cristina G.
36+
Andrei
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
thaimeed spune:
Hello burtici si mamici!!!
Ana, Cristina ... multumesc frumos pentru incurajari! 
Recunosc ca am emotii, mi-e un pic teama si am tot felul de stari amestecate! asa ca sunt binevenite incurajarile ![]()
Pe de alta parte abia astept sa-mi vad printesa si sa o tin in brate
!
Va multumesc tuturor pentru sustinere!!!
Theo
39+
Maria Ruxandra
Ruxiiiii spune:
deci maine e ziua fetitelor :D Succes thaimeed :) nastere usoara!
in ce spital nasti?
corry_28 spune:
Dragelor, a nascut si AlinaOprea

"Azi, la 13.10, s-a nascut Carla Maria, 4500 kg
,54 cm, apgar 9"

Felcitari Alina, recuperare usoara si laptic mult mult mult

Bine ai venit, bebelusa Carla Maria!

Cred ca este grasunica printesa, nu?![]()
34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
crisspy spune:
Felicitari Miha! Sa va traiasca printesa!
Felicitari Cereline! Bine ai venit Maya Maria!
Ilida eu lui Razvi ii puneam un servetel umed pe putza in timp ce-l schimbam, asa evitam artezienele.
Burtocika imi pare rau sa aud de patania ta, cateodata chiar unde nu te astepti se intampla...
Krissy ma bucur ca s-a pastrat dilatatia la 2...si felicitari pt lipsa streptococului .
Wind City girl esti tare haioasa 
Alexia daca te consoleaza cu ceva si eu dorm in acelasi stil: 2 ore da, 1 ba...se mai intampla cateodata ca chiar in ora aia de somn sa viseze Razvi ceva si ciuciu somn, o iau de la capat cu uitatul pe pereti.
Ruxiii tinem pumnii pentru maine si asteptam vesti. Eu am stat la terapie intensiva de dimineata pana seara.
Anaemi multumim de pontul cu Colief...sper sa mearga si la noi cand / daca o fi cazul.
Teodora bafta si tie maine
Eu mor de somn si colac peste pupaza sunt si singura la birou
...vreau acasa sa dorm 
.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
33 sapt
Andra - Maria
corry_28 spune:

Felicitari Cereline, te asteptam cu vesti

Bine ai venit, Maya

34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
gogoshika10 spune:
Felicitari, Alinaoprea! Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati una de alta mereu!
Hai ca au inceput sa apara si fetele ![]()
Bravo lor!
Cristina G.
36+
Andrei
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
Laura13 spune:
buna fetele,
multumesc pentru incurajari si vb bune. sunt ok, obosita, dar asa voi fi mult timp de acum inainte, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc.
mama e cu mine, ma ajuta mult de tot, ea gateste, bona lui Dani ma ajuta la curatenie. noaptea, dupa ce alaptez, sta mama cu bb pe umar, deci eu nu sunt treaza decat in reprize de cate 30-45 min. si totusi ... tot obosita sunt. ma intreb cum am facut fata la Dani ... atunci eram mai tanara
. ehe ... sanatosi sa fim, ca o sa ne descurcam noi cu ele.
nu imi place ca lui bb ii sangereaza buricul. am sunat la pediatra, ne-a spus sa dezinfectam cu mercurcrom (daca gasim) si daca nu trece in 3-4 zile va trebui cauterizat 

. sper din tot sufletul sa ii treaca, sa nu il chinuim oe bietul si micutul bb.
ireth pe mine nu m-au durut nici sanii, nici mameloanele. dar, citindu-te pe tine, mi-am adus aminte!!! am reusit sa scap fara ragade de data asta, datorita lui bb care a apucat f bine sanul. DAR, mameloanele au fost atat de sensibile pana mai ieri, incat nu puteam purta nici macar un maieu subtire, fara sa simt dureri. deci, va recomand, sincer si cu caldura, sa le frecati cu un prosop aspru, inainte de nastere, ca sa fie un pic mai putin sensibile. si nu uitati de garmastan, in strat groooos.
wndyctygirl este depresia, nu zic nu. dar e ceva mai bine decat la Dani, adik sunt si eu ceva mai relaxata. chestii pentru mine ... nuuuuu, nu acum, nu am nici putere si nici dispozitie. dar va veni momentul sa ma revansez ![]()
krissy ma bucur mult de vestile bune de la control ... deci statul iti prieste. f bine mami, stai cuminte si tu si bb! 
adra_bell ma bucur ca iti place dc, imi pare rau de cezariana. decalotarea am facut la Dani cand era bb, dar nu chiar decalotare completa. apoi nu am mai putut face deloc ca nu statea. apoi a crescut si l-a invatat tati ce sa faca, nu s-a decalotat, dar se trage si se spala singur pe acolo, suficient cat sa nu faca nici o "minune".
ruxiii

nastere usoara si bb sanatos, sa iti dea DD!!!! asteptam vestile bune! 
revin ca s-a trezit si doreste papa
Roberta84 spune:
Felicitari ALINAOPREA!!! bINE AI VENIT PE LUME CARLA MARIA!!!
REFACERE RAPIDA MAMI!!

39+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !