Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata!

poftiti la cafelutza si o feliutza de tiramisu... doar o feliutza subtire
Sa va fie de bine intalneala de gagici
Larisel ma bucur ca fetele sunt incantate de apa , a mea imi cere de mult pup, mai ales daca vede ca-i fac vreo voie
Sorina pupam mancacioasa de Iris
Alexutza imi pare rau de situatia in care trec cu sotul, dar poate ca nu e grav si scapati fara operatie
Bea m-ai distrat cu coafura lui fifi
Si A. mai duce manutza la fifi dar nu o las ii trag repede chilotelul sau scutecul; Mire am folosit si noi, chilotei pampers o perioada cand nu statea, sunt ok , acum s-a mai linistit... cica
E super, super preocupata sa faca tot tmpul cate o shotie; cand e afara e in miscare continua, se catara peste tot, fuge dupa matze, sunt 4 pisoiasi micutzi pe care daca ii prinde ii smotoceste de numai, se duce si deschide poarta si o taie pe la vecini, nu sta locului o clipa, sau daca sta , o face numai ca sa vada ce prostioara ar mai putea face; si e atat de indemanatica - imediat pune mana pe ce nu trebuie- cana de cafea, paharul de bere, de care e inebunita, farfurii si multe altele...
Avem si cuvinte noi: boboaie- bomboane , plus ca vorbeste intr-una pe limba ei, cateodata imi zice ceva si se enerveaza ca nu o inteleg;
Ce nu-mi place e ca e cam violenta- este un baietel fata-n fata cu noi de 2 ani, toata ziua ma trage la el, dar dupa ce sta un timp cu el si se joaca frumos, il trage de cap- prima data i-am spus ca nu e frumos, sa-i faca mai-mai si sa-l pupe ; i-a facut mai-mai, l-a pupat, apoi iar l-a tras de par... saracul copil era disperat..
Au venit ieri nasii la noi si am facut un gratarel, iar spre seara asa de bine s-a racorit plus ca azi noapte a si plouat , deci vremea e acceptabila cat de cat
o duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

mda..te inteleg mire..nici Dragos nu vrea sa doarma...mai trag o incercare acusica

pana atunci va invit la o portie de sarmalute

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

ti-au mai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

ee...a mai venit racoarea..au aparut fetele

danasor de cafea...sarmale binenteles ca au ramas...iti trimit o portie?

mie mi-au venit rusii azi noapte, Dragos agitat...n-am prea dormit...acum sunt fara chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

ee...a mai venit racoarea..au aparut fetele

danasor de cafea...sarmale binenteles ca au ramas...iti trimit o portie?

mie mi-au venit rusii azi noapte, Dragos agitat...n-am prea dormit...acum sunt fara chef...

Offf offf te inteleg cu rusii, mie treb sa-mi vina, Yannis s-a trezit de la 7:30, danasor de cafea. De cand s-a trezit ma chinui sa il pun cumva la loc la nani ca sunt cheauna, ieri m-am culcat pe la 1 jumate, sunt praf, nici Yannis nu s-a culcat f devreme, dupa 11:30 asa ca si el e obosit, dar e cu draci pe el nu vrea la nani, dar nimic nu-i convine, ufff, nu e decat 10 si sunt deja epuizata .
Macar am baut cafeluta pe racoare

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata la amiaza.......

alexutza imi pare rau de probleme.........sper sa le rezolvati si sa iasa soarele si pe cerul vostru...acu la figurativ, ca la propriu e destul, inca preaaaaa muult............

nu se mai poate cu caldura asta........
asa ca m-am bagat la o tura de balaceala cu fiu-meu
a fost super bine
tre sa mai repetam faza..................

mno bine dragelor...e calddddddddd

eu daca as avea de ales nu stiu ce as alege, ruxita.....cred ca tot aci as ramane, desi cateodata mi-e asa dor de oras......dar numa cand ma manca si tre sa ies in lume....deci ar fi o varianta sa stau undeva pe la margine de oras si cand mi se scoala sa am duc in oras..................sa nu fac tz km pana acolo.....

chiar azi ma gandeam la biserica, nu stiu daca as putea pleca de aici..........sincer.....ma simt asa legata de locul asta..nu de paritti, de locul asta...........nu stiu de ce........

e complicata viata asta...............mai mai mai

na ne bagam la nani.........

racoare multa va doresc si copii cuminti!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sa vin si eu cu un pic de cra cra.......

Ivan zice tot ce ii spun........
e asa dulce asa cum poate dar le zice si i se pare super interesant cum suna si cum ne bucuram ca poa sa zica si el ca noi................e incantat eu si mai si

nu ma avem probleme de kk....papa...apa...ca le zice cand cum le vrea........

nici nu stiu dar cred ca stie sa zica vreo 30 de cuvinte.....daca nu mai multe..........:)))))))

si ma iubeste si ma srange in brate si ma pupaaaaaaaa si e iubaretz..........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...

haideti ca a fc JM cafea....si e pt toata lumea...

am inceput si aseara sa scriu dar n-am mai finalizat.
am observat ca a fost un we....fara activitate...virtuala....ceea ce inseamna ca ati profitat cat mai mult...de timp...sa faceti ceva placut...

noi suntem mai bine...mai tuseste dar rar...si muci la fel...putini si aposi. insa problema care ma dispera e pofta de mancare a lu jiji. moldoveanul face natia de ras, pe bune.
daca mananca cateva linguri de mancare ma declar fericita. in rest LAPTE....muuuuult lapte si nu refuza kk gen bisc, grisine, pufuleti.
nici nu stiu cum sa procedez....sa-i dau vit c...sa-l infometez sa manace mancare...sa-l las in pace....are deja 2 sapt sigur de cand e la dieta....

s-a trez...revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

peste noapte mai cere 1 bibe de 150 ml( nu-i dau mai mult)de lapte...dimi cand se trez..vine la capatul patului...care e lipit de usa...si deschide usa...cand ma duc la el...e cu mainile ridicate sa-l iau de acolo si cu biberonul in mana semn ca e mort de foame...

bea...doamne..mi-e asa de drag cand povestesti tu..chiar daca incepe sa-ti fie greu...devin nostalgica si mi-e dor...mi-e asa de dor...

fetele aveti habar?
anul trecut i-am fc pasaport lu jiji...dar nu stiu cum naiba doar pt un an. atunci stiu ca mi-a zis ca pot sa-l prelungeasc ink un an...a fc cineva asta? daca nu..aveti idee trebuie sa meregem ambii parinti sa-i facem pasaport? asa am mers anul trecut. ( a b cineva de pasaport si mi-am amintit brusc ca tre sa-i fac...si mai avem putin iar eu sa-t viit plec totusi la ai mei..deci nu mai e mult timp)

ma duc la shmotru...apoi la piatza sa ma aprovizionez cu lapte( 3.5 litri nu-mi ajung 3 zile pt el)

sa aveti o sapt superba...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

peste noapte mai cere 1 bibe de 150 ml( nu-i dau mai mult)de lapte...dimi cand se trez..vine la capatul patului...care e lipit de usa...si deschide usa...cand ma duc la el...e cu mainile ridicate sa-l iau de acolo si cu biberonul in mana semn ca e mort de foame...

bea...doamne..mi-e asa de drag cand povestesti tu..chiar daca incepe sa-ti fie greu...devin nostalgica si mi-e dor...mi-e asa de dor...

fetele aveti habar?
anul trecut i-am fc pasaport lu jiji...dar nu stiu cum naiba doar pt un an. atunci stiu ca mi-a zis ca pot sa-l prelungeasc ink un an...a fc cineva asta? daca nu..aveti idee trebuie sa meregem ambii parinti sa-i facem pasaport? asa am mers anul trecut. ( a b cineva de pasaport si mi-am amintit brusc ca tre sa-i fac...si mai avem putin iar eu sa-t viit plec totusi la ai mei..deci nu mai e mult timp)

ma duc la shmotru...apoi la piatza sa ma aprovizionez cu lapte( 3.5 litri nu-mi ajung 3 zile pt el)

sa aveti o sapt superba...

JUCARII PENTRU PITICI...

probabil i-ai facut pasaport temporar valabil 12 luni pt ca acesta se elibereaza in 2 ore... da, stiam si eu ca e obligatorie prezenta ambilor parinti sau in absenta unuia din ei, acord notarial...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele, salutare, nu am mai scris de cateva zile bune.

Noi am fost la Cheile Gradistei de vineri seara pana duminica la pranz. A fost foarte frumos, mai putin drumul, lung si cu un Dani foarte marait si f alintat si f toate cele....atat s-a foit in spate, evident l-am scos din scaunul lui ca plangea groaznic, atata s-a aruncat peste tot, pana la urma si-a golit stomacul in masina ....

Azi de dimineata a plecat cu mamaie si tataie (parintii sotului) la bunica si bunicu' (adica parintii mei) pentru 2 saptamani. Speram sa rezistam 2 saptamani. Bine, cred ca mergem la sf. saptamanii sa il vedem, dar maica-mea zice sa il lasam 2 saptamani, sa ne mai odihnim si noi nitel. Vedem cat rezistam.
Deja mi-e dor de el.

Eu am o saptamana plina la servici. Va urez si voua o zi usoara.

Mergi la inceput