Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

ce faceti voi?

mersi nyny de info.....
da, ramasesi fara bani cateva luni ca la primul CIC sau a venit in continuare????????

sorina ma bucur ca Iris se comporta bine in vacanta!
super fain!
sper sa se schimbe si acasa..........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

suturi de la www.youtube.com/watch?v=sTXGnpTEA-8" target="_blank">Adam

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

suturi de la www.youtube.com/watch?v=sTXGnpTEA-8" target="_blank">Adam

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Vai Bea ce dragutz! Erau pe post de buna dimineata?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

.Buna dimineata,

Multumiri de cafea Sorina. Vesti bune de la mare, deci. Asa cum ti-am spus, cred ca trebuie sa-ti faci o casa pe plaja.

Dece, Alex - aprob pozitiv partea cu relax ca sigur le va face pe toate. Nu au fost pe stilul meu metodele de educatie stil "dresaj" nici cand ma faceam pedagoaga, iar acum nici atat ca eu-s mai comoda si asta ar insemna practica repetata (glumesc putin, dar numai putin).

Si cum mi-au zis pediatrele, mai profit si eu un pic de liniste pana incepe sa se catere, sa vorbeasca non-stop, sa-i dam tocat marunt (noi tot blenduim, ca daca simte bucati mai mari, le contempla si apoi le da afara), sa nu spal tone de lucruri ca le uda fara pampers. D ástea. In schimb face alte lucruri si intelege multe, ca am ajuns sa vorbesc codat in anumite situatii, ca m-am trezit ca a executat diverse chestii dupa ce-am vorbit intre noi.

Mi-am propus ca dupa 1 an si jumatate, sa incep sa am grija mai organizat sa dezvolt comportamente ca sa mai capete ceva limbaj si sa dezvolte procese rationale. Pana atunci, am vrut sa vad asa naturel, cum este materialul. Ce-l atrage, spre ce tip de temperament se indreapta.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isa87free

am o fetita de 1 an si 5 luni si am inceput cu olita de la 1 anisor..la inceput o puneam dimineata imediat dupa ce se trezea..acum o aduce singura cand are nevoie, in casa nu mai folosim pampers..doar la somnic, noaptea ca ziua se trezeste cand vrea sa faca.e important sa nu renuntam dar nici sa nu ii stresam cu olita daca azi nu vrea incercati maine.. si tot asa...rabdare si bafta!

Bine ai venit. Nu ne spui mai multe despre voi?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

rux...nu stiu ce sa zic..eun subiect delicat...io s-o iei mai incet...kay e sensibil...poate ink nu e pregatit?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

am citit ieri sectiunea din cartea tomacai despre educatia sfincteriana si am inteles in mare despre ce riscuri este vorba... da, o vom lua mai incet, ma voi multumi cu progrese mici-mici (in pas de melc)... de ex. acum il intreb unde e olita mi-o arata, deci cunoaste obiectul, cred ca a inteles si utilitatea lui sau doar aproximativ... in general nu ma grabesc nicaieri, doar ca nu-mi imaginez ca-l tin in pampersi pana in 3 ani si cum vara e cel mai potrivit anotimp pentru marea debarasare de pampersi am zis sa incerc marea cu degetul... nu-l fortez in niciun fel, doar ii ofer o alternativa la a face kaka pe covor, daca se intampla e bine, daca nu se intampla tot e bine, strangem, spalam si asta e... mi-am asumat partea cu spalatul covorului zilnic...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Eu ..... am aparut sa va anunt ca Yannis e mai bine, sper...am luat azi inca vro 5 fiole de sange sa ne asiguram ca nu mai are infectie in organism si sa vedem cum i-au afectat ficatul toate medicamentele pe care le-a luat

Dar...butoi scrie pe mine

Eu sunt racita cobza de o saptamana, pediatra a zis ca am luat de la Yannis. ok nu m-am plans, probabil ca nu m-ati auzit pe aici spunand nimic, dar deja nu mai pot, de o saptamana nu pot sa respir, nu am gust la mancare, nu am miros si nu dispare, am 8 zile de coldrex, teraflu, nurofen etc si nimic...
Sunt la capatul puterilor si bateriilor, am fost la dr acum o sapt sa cerem trimitere la exudate (nazal si faringian) si eu si sotul sa fim siguri ca suntem curati cu totii si ca nu mai e nici un virus / bacterie pe nicaieri si pe la nimeni dintre cei f apropiati lui Yannis ca sa nu mai prindamicutul nimic pe fondul unei imunitati slabite...
La interne, intrucat am fost la un medic nou sa ne dea trimiterea (prima dra gasita cat mai repede) aia ne-a facut si un control din cap pana in picioare, la trimis pe al meu sotz la ecografie abdominala ca i s-a parut ca are ficatul marit ma rog la eco pan la urma a iesit ca nu e de la ficat e de la un rinichi drept polichistic care cik il descoperise al meu acu 10 ani dar i s-a spus ca asa e rinichiul lui cel mai probabil din nastere, polichistic, a facut atunci investigatii si s-a ajuns la concluzia ca nu e nik ingrijorator
dar se pare ca acum chisturile au invadat rinichiul si e aproape nefunctional si iar treb sa faca investigatii, e cu morcovu in cur...stiti bine cum sunt barbatii de panicosi, e posibil sa fie nevoie operatie
Frate, terminam una si incepem alta...f nasol anul asta, de nimic nu ne-am putut bucura, de Paste am suferit ca vai de noi toata saptamana patimilor ca am fost pe rand grav bolnavi in mini-vacanta horror, cand am plecat in mini vacanta-weekend prelungit doar eu cu sotul , am plecat numa ca era totul deja platit si altfel pierdeam banii ca nu prea ne-a stat gandu la vacanta ca aveam cumnatul in Grecia in spital intre viata si moarte, operat de urgenta de o tumora la colon...a stat vro luna juma-2 in spital, l-au taiat de 2 ori , i-au scos de toate dinauntru, a fost la mai putin de 0,1 pas de septicemie...acum asta cu sotul...

Ca sa nu mai zic ca de aproape un an bunica mea e la pat si maica-mea sta cu ea si o spala si o schimba si trage de ea, o intoarce pe toate partile tot timpul sa nu faca escara si sa moara de septicemie si si-a tasat nu stu ce zgarciuri dintre oasele de la genunchi biata maica-mea nu mai poate nici ea, e in dureri de la oase. taica-miu doarme de cateva luni si el acolo pe jos la bunica-mea ca sa nu stea mama singura si si pe tata il dor toate alea ca na nu e tocmai visu cuiva sa ajungi sa dormi la batraneti pe saltea pneumatica pe jos numa ca sa fie alaturi de mama care saraca e si pe pastile de depresie si anxioasa ca daca moare bunica noaptea in somn si ea e singura...
si si si..

nu stiu se tin belelele lant, nu mai suport

daca mai pun si faza cu serviciul meu care nu a fost sa fie, ba mai mult, cumva a contribuit la beleaua micutului Yannis ca daca nu mergea la gradi poate nu se imbolnavea asa rau

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Eu ..... am aparut sa va anunt ca Yannis e mai bine, sper...am luat azi inca vro 5 fiole de sange sa ne asiguram ca nu mai are infectie in organism si sa vedem cum i-au afectat ficatul toate medicamentele pe care le-a luat

Dar...butoi scrie pe mine

Eu sunt racita cobza de o saptamana, pediatra a zis ca am luat de la Yannis. ok nu m-am plans, probabil ca nu m-ati auzit pe aici spunand nimic, dar deja nu mai pot, de o saptamana nu pot sa respir, nu am gust la mancare, nu am miros si nu dispare, am 8 zile de coldrex, teraflu, nurofen etc si nimic...
Sunt la capatul puterilor si bateriilor, am fost la dr acum o sapt sa cerem trimitere la exudate (nazal si faringian) si eu si sotul sa fim siguri ca suntem curati cu totii si ca nu mai e nici un virus / bacterie pe nicaieri si pe la nimeni dintre cei f apropiati lui Yannis ca sa nu mai prindamicutul nimic pe fondul unei imunitati slabite...
La interne, intrucat am fost la un medic nou sa ne dea trimiterea (prima dra gasita cat mai repede) aia ne-a facut si un control din cap pana in picioare, la trimis pe al meu sotz la ecografie abdominala ca i s-a parut ca are ficatul marit ma rog la eco pan la urma a iesit ca nu e de la ficat e de la un rinichi drept polichistic care cik il descoperise al meu acu 10 ani dar i s-a spus ca asa e rinichiul lui cel mai probabil din nastere, polichistic, a facut atunci investigatii si s-a ajuns la concluzia ca nu e nik ingrijorator
dar se pare ca acum chisturile au invadat rinichiul si e aproape nefunctional si iar treb sa faca investigatii, e cu morcovu in cur...stiti bine cum sunt barbatii de panicosi, e posibil sa fie nevoie operatie
Frate, terminam una si incepem alta...f nasol anul asta, de nimic nu ne-am putut bucura, de paste am suferit ca vai de noi toata saptamana patimilor ca am fost pe rand grav bolnavi in mini-vacanta horror, cand am plecat in mini vacanta-weekend prelungit doar eu cu sotul , am plecat numa ca era totul deja platit si altfel pierdeam banii ca nu prea ne-a stat gandu la vacanta ca aveam cumnatul in Grecia in spital intre viata si moarte, operat de urgenta de o tumora la colon...a stat vro luna juma-2 in spital, l-au taiat de 2 ori , i-au scos de toate dinauntru, a fost la mai putin de 0,1 pas de septicemie...acum asta cu sotul...
nu stiu se tin belelele lant, nu mai suport

de Yannis

Of, Alexutzza imi pare rau ca treceti prin atatea . Trebuie sa ai grija de tine ca sa-l poti ajuta pe sotz.
Yannis sa fi trecut de tot buba, iar tu ia ceva pentru intarirea imunitatii, ceva asa mai a la long, ca sa-ti dea fortza si sa treaca mai repede raceala.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Of, Alexutzza imi pare rau ca treceti prin atatea . Trebuie sa ai grija de tine ca sa-l poti ajuta pe sotz.
Yannis sa fi trecut de tot buba, iar tu ia ceva pentru intarirea imunitatii, ceva asa mai a la long, ca sa-ti dea fortza si sa treaca mai repede raceala.

Povestea unui Dor

eu m-am apucat sa iau Elevit Pronatal...eu in viata mea nu m-am simtit mai bine si niciodata nu am fost mai sanatoasa ca atunci cand am fost insarcinata si luam pastilele astea. Au mers de minune la mine. Si iau si un ImonoMix cik pe baze de plante ca nu se mai poate...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, cica scorpionii sunt panditi de boli la tot pasul anul asta... am citit ce ai scris si mi-am amintit, m-am regasit (pe undeva)... stiu cum e de aia mi-e si jena sa zic doar multa sanatate... multa putere de spirit in primul rand ca sa poti trece peste aceasta incercare a vietii! si micului Yannis sa-i treaca repede "bubuca"... poate era mai bine daca nu-l duceau la gradi, poate era la fel, nu ai de unde sti... a fost sa fie.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput