Fetelor, voi ati avut probleme in cuplu dupa nastere? Sexual, apropiere, comunicare, per total? La cat timp v-ati reinceput viata sexuala? Au fost certuri in familie?
la noi sexul a fost mai rar imediat dupa nasteri (am nascut natural) fiindca eram rupta de oboseala iar seara amandoua fetite au stat foarte mult la san.
chestiunea s-a remediat cam la 5-6 luni de la nastere.
oricum noi facem mai rar, da bine. rar insemnand 1-2 pe saptamana.
probleme de comunicare nu am avut, sotul a fost foarte ok si intelegator, si eu am avut o stare psihica buna, adica glumeam, eram vesela, stateam cu el de vorba. faptul ca a inteles ca sunt obosita si mai centrata pe copil a ajutat imens. iar eu nu am asteptat doar sa primesc si sa fiu bibilita, i-am si oferit si eu cate ceva
tu ai ceva probleme concrete?
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Nu, dimpotriva, nu avem probleme. Ne-am reluat viata sexuala dupa 6 saptamani de la nastere, e foarte activ din punctul asta de vedere si foarte ok (noi faceam inainte si de 4 ori pe saptamana - sangele fierbinte ). Singura problema este a mea, cred, ca nu ma mai simt atat de atractiva cu 16 kg in plus (dupa ce am avut 30 in plus...) si sunt cam frustrata din acest punct de vedere. As vrea sa slabesc mai rapid... :) In plus eram interesata de experientele altora din acest punct de vedere si sa mai vorbulim si de barbati pe aici