Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna, fetelor!

Andreea. Sei, Nanna, , va multumesc pentru vorbele frumoase

Azi am iesit din casa. Am fost pana la noul apartament ca ne-au montat termopane si inainte sa dau banii am vrut sa vad eu cum arata. Cand m-am intors acasa, aproape m-am tarat pana sus, 3 etaje pe scari -ca nu avem lift. Eram terminata de caldura, mi-era greata si cand am ajuns in casa, dupa vreo 10min, am reusit 'performanta' de a .

Apoi m-am simtit un pic mai bine. Pana am trecut prin fatsa oglinzii si mi-am vazut burtica si vergeturile de pe burtica si m-a apucat plan sul. Parca eram bocitoare profesionista

Am reusit sa adorm un pic si mi-am mai revenit un pic.

Au fost si momente bune. Ne-au anuntat de la banca, azi, ca maine semnam cntr de v-c finally! De maine o sa fim fericitii proprietari (si datori bancii!) ai unui apartm de 3 camere
Iar sambata ne mutam. Nu stiu cand si cum, ca am reusit sa pun doar hainele in saci, de restul nu am putere sa ma ocup, tb sa o astept pe mama sa vina sa o pun la treaba. Dat sunt chitita pe mutat sambata in apartamentul nou

Ma duc sa citesc ce ati mai scris, ce nu am apucat sa citesc deja.

28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Fetelor din Bucuresti, am vazut pozele de la intalnire. Sunteti toate niste dragute Asa imi pare rau ca nu putut fi si eu prezenta!
Ce ziceti de un 'replay', dupa ce se mai domoleste caldura, si la care sa particip si eu si alte fete care nu au putut duminica trecuta.

Andreea, imi pari cunoscuta, da' nu stiu de unde am citit n postarile tale ca si voi luati un credit ptr un apartament. in ce zona va luati apartamentul?

Of, am niste arsuri... speram sa scap dar de unde atata noroc!!!

Fetelor, referitor la botez si cununie, si noi la primul baietel le-am facut in aceasi zi. Intai cununia religioasa, apoi mi-a citit preotul molifta, si apoi botezului baietelului. Cica asa ar tb sa fie, intai parintii cununati religios si apoi botezul lui bebe.

Ah, azi am aflat rezultatul la D-Dimeri, test de sange legat de coagulare, si mi-a iesit o valoare de 1073. Aveti idee daca e bine sau rau? Ca in fc de astea intru sau nu pe Clexane, aflu maine cand ma duc la dr mea ginecolog, dar pana maine o sa o iau razna cautand si citind pe net fel si fel de grozavii.
Poate stie vreuna dintre voi care ar fi valorile normale pe sarcina.

Am tot evitat pana acum sa iau diazepam, doza recomandata de dr, ca nu ma impac deloc cu pastilele, incerc cu din astea homeopate mai intai. Dar vad ca ceaiul de tei nu-si face efectul, si nici sedatif pc-ul (e ceva homeopat). Sper sa nu fie cazul sa iau diazepam
Ma retrag si eu la somn.

Va si noapte buna!
K.

Mergi la inceput

ah, eu inca nu m-am cantarit. o fac maine sau vineri. si raportez atunci cat am mai luat in greutate
Kora-balenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

lali multe din produsele sanosan au parabeni si aceste substante sunt periculoase si e bine sa le evitam, din ce am citit produse mai convenabile ca pret si fara parabeni sunt cele de la bubchen.zic si eu din ce am mai citit si auzit pe la prietene, sper sa nu va suparati pe mine.

29+ cu Maria-Alexandra

Eu nu ma supar ,am spus doar ce o sa folosesc eu. Sincera sa fiu nu m-am uitat de parabeni ( imi suna a paianejeni,nu stiu de ce ) la creme, stiu ca sunt in toate,si in sampoane,si in sapun,si in creme/uleiuri de corp, doar in cele naturale nu ar fi,sau handmade . Si ma indoiesc sincer ca avand cam acelasi pret,cele de la bubchen ar fi sigure . PAul nu mi s-a iritat,nu s-a inrosit,nu a patit nimic de la ele,de aia tot pe ele merg.
Ar fi buna o listuta si cu cosmetice,uite,cum s-a inceput acum, care ar fi mai sigure pentru bebei. Eu nu m-am uitat pe eticheta la sanosan sa vaz ce contine , si cu quote de la una la alta, s-o infaptuim.

Bineinteles ca cel mai bine ar fi sa folosim in loc de ulei/crema de corp la bebel un unt de corp/crema de corp facuta din unt de cacao + uleiuri naturale cum ar fi cel de migdale si susan ,de struguri ,jojoba,germeni de grau ,dar e mult prea scump pentru buzunarul meu. Asta pana ma apuca toate alea si mi-l fac singura,ca nu e asa greu.

In loc de samponel/sapunel/gel de dus am putea pur si simplu sa punem ceai de galbenele/musetel + un saculet cu tarate de grau in apa de baie , si ar curata indeajuns pielea si scalpul ,pana incepe murdareala adevarata,la diversificare. Dar e mai comod sa pui sampon,sa speli,clatesti , dai cu crema din comert si gata .

Ma bag la patut,va pup.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Inca una si ma duc.

Kora ce ai patiti mamicule? Cum sa te apuce jalea de la vergeturi? Da-le incolo, ca daca e sa le facem,le facem cu orice ne-am da,si oricata apa am inghiti . Tu esti o viitoare mamica frumoasa ,care infaptuieste o minune, creste in ea o noua viata. Vergeturile or sa se estompeze pana la urma, chiar daca nu vei mai arata ca la 14 ani. Apropos,ai vazut cum arata acum pustoaicele de 14-15 ani?Majoritatea au mai multe vergeturi si celulitaa decat o femeie care a nascut tripleti si a tot trecut prin etape slabit/ingrasat brusc.
Chiar asa nasoala e treaba cu somnul de ti-a recomandat sa iei diazepam? Zic si eu,pentru ca dupa ce nasti e posibil sa dormi si mai putin ,sau sa nu iti doarma copilasul noaptea,sa planga mult in primele luni. Atunci ce o sa faca dr-ul tau ? O sa iti recomande sa ii dai fenobarbital,cum am mai vazut aici pe forum? Sincera sa fiu nu stiu de ce,dar ma sperie sedativele,chiar si sedatif-PC . De ala luam eu cand s-a dus mama mea,si eram nesimtita de-a dreptul. Nu mai puteam sa plang, mergeam telighidata , eram asaa,aeriana.

Gata,am fugeat,ca incep sa bat campii...

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

in sfarsit mi-a revenit si mie netul in parametri normali ca pana mi se posta ceva, trecea un sfert de ora...
lali sincera sa fiu si pe mine m-ar tenta ideea sa incerc sa le fac acasa produsele astea cosmetice cu ingrediente naturale, cele gata facute sunt scumpe si pentru mine.cat despre parabeni si produsele care le contin sau nu, tot de pe net am luat informatiile ca eu nu am de unde sa stiu din experienta proprie
eu am insomnii, nu stiu cum sa fac sa adorm odata

29+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Nici eu nu pot sa dorm.... Am facut si budinca pana la urma ,am facut si curat in bucatarie , ma bag totusi in pat,poate-poate adorm.

Eu uleiuri am vazut la o farmacie naturista,uleiuri din cele care se pun in cosmetice,nu pentru candela parfumata ,dar nu am vazut unt de cacao,unt de cocos sau unt de shea. Ma tot gandeam acum, ca am mai avut o tentativa sa fac cosmetice pentru mine , si nu ar costa atat demult. Cat dau pe atatea lotiuni si creme, mi-as face una singura cu care sa dau si copiii sa ma dau si eu.

PS,fac capitol nou daca tot sunt aici .

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casutza noua ...

Mergi la inceput