Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
May3 spune:
hayat 
aoleu, sunt multi rau.
ma bag in faliment daca le platesc la toti cazarea.
mai bine nu-i mai invit ![]()
nu prea am unde sa-i cazez. moca adica.
28+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
athosik spune:
Buna fetele ....
Va
pe toate si va doresc o zi mai racoroasa k la Timisoara ... aici is very hot!!!!
Nu prea avem vesti despre noi ... dar o sa revenim cu vesti noi pe sambata k mergem la medic .... dar le felicit pe fetele care au vesti bune si bb-ei marisori si frumosi!!!!
Cum puneti poza la avatar????
33+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
raluca050 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flopishtica Buna fetelor. Dupa o absenta lunga lunga de tot revin si eu in peisaj, sper sa ma primiti inapoi. Am inceput si eu sa stau acasa, am vazut ca avem gravidutze noi, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi. Am o veste pentru fetele din Bucuresti care vor naste la Polizu, si as vrea sa imi spuna daca stiu ceva in plus fata de mine. Dr-ul meu m-a anuntat ca Polizu se inchide in septembrie si octombrie si nu mai pot naste acolo. data trecuta cand a fost inchis Polizu, medicii au operat la Filantropia, insa acum se inchide si Filantropia in aceeasi perioada ![]() , si nu vor opera la alt spital de stat, numai la clinicile particulare.Voi stiti ceva, pe voi v-au anuntat? 27+ cu minune de ![]() |
Si eu o sa nasc tot la Polizu insa nu mi-a spus doctora nimic de acest gen.
31+
seidana spune:
May.. poti sa le asiguri sau nu...
poti sa inchiriez un autobuz sa ii aduca si sa ii duca, eu la putine nunti am auzit de cazare asigurata, adik nu cred ca vine cineva cu gandul e asigurata cazarea, mai ales ca botezul banui ca nu il faci noaptea
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
Si noi la casatoria religioasa, pentru ca am facut-o la Bucuresti si toti erau din provincie, le-am cumparat noi biletele de tren si pe urma ne-au dat banutii. Ceilalti , care au venit cu masina personala s-au descurcat. La mine au stat doar 3 prietene si parintii mei, in rest fiecare s-a descurcat.
Altfel, ajungeam nu doar la faliment, dar cred ca inca si ii ziua de azi mai plateam ...:)))))
Asa ca cine doreste sa vina si are posibilitatea, vine.Cine nu,nu. In cel mai bun caz, trimit cadoul si urarile prin posta.
27+ cu minune de 
May3 spune:
pai seara ma gandesc sa fac botezul.
adica petrecere, macar pana in 12 noaptea :D
pitica o sa stea acasa cu bona si cu nepotii de la o anumita ora.
avem bona deja, de la nepot.
inca n-am facut lista, dar in mare o sa fie din mai multe orase, nu grup mare dintr-o anumita locatie. plus veniti din Anglia. ma rog, daca or veni. noi o sa ii invitam :D
deci autocarul cred ca pica.
mie mi-e rusine sa le zic: cazarea v-o platiti. :D
sora-mea zice ca li se dau cateva hoteluri/pensiuni ca reper si intrebati unde vor sa le facem rezervare.
dar mi se pare asa un pic aiurea :D
dar si sa platesc pentru atatea persoane mi se pare iar aiurea ![]()
28+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Salutare burtici,
am intrat doar sa va salu pentru ca noutati nu am.
azi ma reusit sa o rad pe dansa...doamne ce greu...
alta data nu mai incerc. inainte de nastere imi iau o crema epilatoare si aleluia...si cand ma gandesc ca burta inca mai creste....
nu ma mai uit nici in oglinda...am un gat ca de culturist...
va pup!
P.s....jade, numai 6 kg??
cred ca e asa fain sa fii subtirica si cu burtica!
Oana
29+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
mikka11 spune:
Buna seara, burticute dragi!
Desi scriu rar, v citesc zilnic.
sei, ramasesem datoare cu un raspuns
socrii stau la bloc, ma simt foarte bine aici, ma rasfata amandoi, m-am relaxat si nu ma mai gandesc la tot felul de prostii, nici nu am timp. Cu mama ma cert si eu, ies scantei, acu in septembrie vine in tara sa ma ajute cu bebe si va sta pana in octombrie cu mine, sper sa nu ne strangem de gat
, oricum e clar ca am nevoie de ea..
cat despre cumnata (sora sotului) m-a ajutat si am ajuta intr-adevar fff mult, ei au si o situatie materiala mai buna, insa asta nu inseamna musai ca trebuie sa faca ceva pentru noi, cu toate astea de fiecare data cand au putut, au fost alaturi de noi. acum pe langa tot ce mi-a dat pentru bebelina, mi-a dat si o mare parte din banii de nastere, a spus sa nu stau stresata si cu asta, ca am destule pe cap...
zubi esti o draguta
, iti multumesc pentru faptul ca mi-ai simtit lipsa
may si eu cand am fost la nunti in afara localitatii, m-a interesat cazarea, nu m-a intrebat nimeni unde stau sau daca am unde sa stau. cand am avut unde sa stau m-am dus ( pe la rude sau prieteni), cand a fost prea departe ca sa ma pot intoarce seara sau nu am avut unde sta, nu m-am dus si gata.
29+ cu
Maria-Alexandra
Lali_mete spune:
'na seara!
Cine vrea o inghetata raw? Fac si budinca acusica
, cu ciocolata...
Azi nu am nica interesant de zis,asa ca doar cetesc
.
Va pupic pe toate.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
Hayat_Kh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete 'na seara! Cine vrea o inghetata raw? Fac si budinca acusica Azi nu am nica interesant de zis,asa ca doar cetesc Va pupic pe toate. Pentru Raisa ![]() Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora AMR 8 saptamani![]() |

Eu sunt primaaaaaaaaa.... Ce bine-i cand face altcineva si tu doar te infrupti.
27+ cu minune de